-
İPİN ucunu kaçırıp FAZLA Uzun yazmışım sanırım (-:
Herneyse bu c.tesi burdan gelecek arkadaşlarla göruşmek uzere... Umarım hepimiz icin eglenceli olur.
-
en iyi beste vefa lisesi sen benim herşeyimsin
-
kimlerin kaçıncı sırada çıkacağını bilen varmı?...
-
Keşke cumartesi çıkma şansın olsada sahneye .2 laf etsem ordan tüm aleme...!!!
-
:)
-
Yarın akşam sahile gidip içicek olanlar , bir örgütlenelim bence...
-
kenan evren and. lisesi olarak yarın yine bostancı gösteri merkesindeyis..300 bilet gelmişti, nerdeyse hepsi satıldı..28 bilet kaldı..onları da geri gönderdik..hehe,hade bakalım hayırlısı :P
-
selam arkadaşlar. ben bu sene kasdava ilk defa katıldım (gitarist olarak) hatta ilk sahnemdi ama kesinlikle çok eğlenceliydi finale kalmayı da sadece bir daha sahne almak için isterdik.. bu arada bizim okul süleyman demirel lisesi idi hiçbiriniz bilmiyosunuz biliyorum:P 2. gün 28. olarak çıktık. benim favorim galatasaray lisesi idi ama finale kalamamışlar üzüldüm doğrusu.. klavyecileri(adı da tunç muş sanırım) bizi tebrik etmiş sağolsun:) bu arada bizim elenmemiz normaldi ama dansımız gerçkten çok iyidi ama kızlarımız mini etek giymemişlerdi eksiğimiz oydu sanırım!! biz dansta birinciyiz derken finale bile kalmadık(belki hatırlarsınız melekli şeytanlı bi gösteriydi) herneyse herşeye rağmen çook eğlendik seneye de opeth çalmayı düşünüyoruz bu sene şebnem-ay ışığı çaldıktan sonra baya farklı birşey olucak ama! finale kalan gruplara başarılar...
-
JasonBassPlay onu diyen bendim lan :P ohş hatunlara bak demiştim :)) ama geçen seneki kasdav da daha güzel hatun vardı
benimle tanşmak isteyen insanlara sesleniyourm kültür ün kulisinde olucam..tüm gün bi atraksyon yapmayıp malak gibi yatan benim tanışın süprizlerle karşılaşın
-
demin soundcheck için gittik ve geri geldik bostancıdan, yine soundcheck rezaletti ama güvenlik olayının bkunu çıkartmışlar tam anlamıyla.
haydi hayırlısı bakalım. umarım güzel bir akşam olur...
/alman lisesi gitar&vokal