-
bi offspring haberi kaldı..hadi be gülüm,hadii...
-
bence yinede hemen sevinmeyin haber resmi sitede yok en azından şimdilik.Böyle büyük grupların festivallere geliceğini sanmıyorum ama inşallah gelir... bende izlerim..
-
Bu haberide duyduk ya,artık ne desem boş...Hele şükür bir organizasyon becerebildi şu adamları getirebilmeyi ya!Of deli mutluyum,keyiften gebericez izlerken,hele bir de Jonathan sahnede o gayda şovunu yaparsa ,offff dadından yinmez valla..
NOT:
Konser gününe kadar etrafta suratından kulaklarına kadar uzayan bir tebessümle gezen herifin tekini görürseniz bilin ki o benimdir:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
bilinçaltımın ve beyin kıvrımlarımın gerçek sound'unu işleyen
süper ötesi favori grubum Korn geliyorsa bu yaz tatil programımı bile değiştiririm be,ama Head'in gelmeyecek olması ciddi bir hüzün olur+bu haberin gerçek olmamasıda öyle..
-
yaa off gele gele korn mu geliyor ama olsun yani 50 cent ten daha iyi nese zaten cure bana yeter!!
-
Yaw ne kadar kotumsersiniz arkadaslar, `Korn niye gelsin ki TR ye` falan diye apptal aptal seyler soluyo bazilari...SIZ KAFANIZI YORMAYIN...GELECEK KORN :))
-
laaaaaaa olum korn,da grup mu? rap mi rock mı cözemedim valla...siz eyisi mi bosverin temmuzda SLAYER gibi baba bi grup gelirken korn sonuk kalır......... (*)
-
benim zaten içime doğmuştu (aptala malum olur diyenlere cavabımda hazır söliyim)yani kars ta bile otursam ne yapıp yapıp o konsere giderdim evi istanbul da olanlar kıymetini bilin.
-
KoRn gelmesse ben giderim.bu arada rockncoke ne zaman bilen varmı?
-
abi ona buna laf atcagınıza sevinin yaa korn geliyo diyee !! En sonunda ciddi bi grup geliyo yanii daha ne istiyosunuz ? lafı bırakın icraata bakın baba KOrn Geliyoo Korn :)