Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KoRn @ Rock'nCoke - Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• kemikemik • 7 Haziran 2005 00:00 • #606318
    korn mu ? daha igrenci olamazdi sanirim...
  • metalkesh1666 • 7 Haziran 2005 00:00 • #606319
    dünyada anlayamadıım iki şey biri evrenin sonsuzluğu diğeri korn a iğrenç dien beynin nesıl çalıştığı. samanla falan herhalde huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
  • Pire_13 • 8 Haziran 2005 00:00 • #606320
    bence de igrenc keske rhcp gelse gerçi oda gelse asla gitmem rock n coca ama en azından daha hoş olurdu
  • cyn • 8 Haziran 2005 00:00 • #606321
    *
    13-14 yas donemimizin hayal grubu geliyormus..hey gidi gunner hey..cok da fifi!! kicimi kaldirmam evimin kapisini calsalar..bu heriflerin muzigi yolun basindakileri doyuruyor heralde.bana hicbi tesiri olmuyor artik..
  • dArkPAst • 8 Haziran 2005 00:00 • #606322
    Onu bunu bilmem izlerim yorum ondan sonra...Burda birbirimizi kırmaya ya da ne için tartıştığınızı bilmiyosunuz..İzleyin yorumu yapın..Sonra tartışın..Adamlar gelmeden sizi birbirine düşürdü yazık valla çok yazık....
  • Kaiser • 8 Haziran 2005 00:00 • #606324
    Korn satışlarda Amerikada sizin ezer dediğiniz grupları her albümde eziyor..
    Tamam Nu-metal yapıyor diye kızabilirsiniz

Ama Korna 0-12yaş grubu demek inanılmaz saçma
    İki akor basıp Az gothic dinleyip bu dağları ben yarattım varmı lan..Havalarınız benibu siteden soğuttu.

Düne kadar Biri gelsede konser verse derken şimdi

Adam beğenmiyorsunuz
    Ülkemden soğuttunuz beni
    ne yüzsüz bir milletiz
    4 festival var bu sene..
    Siz Barışarock"a gidin laf eden yokki

Ama bırakın milleti ellemeyin

Ben Korn"u dinlerim arkadaş sahne şovları süperdir.

Bence keseyi bayağı açmış COCACOLA helal olsun.The Cure"da süper

Led zeplin.OHOO daha ne olsun

birde Offspring gelirse ben sadece OHAAA derim arkadaş.......

Geçen Rasmus geldi 50bin kişi gelmişti bu sene rekor
    kesinlikle Rock"n COKE ta

Slayer"a gelince onuda severim Rocknations"a da gidecem siz festival yapın gidelim

Eleştirmeyin yeter
  • Maroon5 • 8 Haziran 2005 00:00 • #606325
    evet korn geliyor ama isimler bununla sınırlı değil ayrıca Red Hot Chili Peppers, Coldplay, Travis, Richard Ashcroft, Train, Reamonn, Jj72, Athena, Kargo, MFÖ, Pamela Spence ve Direc-T festivale katılacak diğer isimler. Red Hot Chili Peppers ve Coldplay FHM dergisinde de açıklanmıştır. Diğer isimler de çeşitli basın yollarından duyurulmuştur.
  • baranthalas • 8 Haziran 2005 00:00 • #606326
    koRn a bok atanların %99 unun popüler olan herşeye karşıyım abi ben marjinalim metallica ya da bok atar karizma yaparım felsefesini benimsemiş olduğunu unutmamak gerek..o yüzden çoğu kişinin yazdıklarını sallamıyorum..

koRn u o kadar çok sevmem..ama inanılmaz gaz şarkıları var blind olsun reclaim my place olsun here to stay olsun adamı uçurur havada 467247657535 takla attırır..zaten her konserlerinin sonunda da metallica - one çalıyorlar sırf onun için gidip izliyebilirim :)
  • _anti-social_ • 8 Haziran 2005 00:00 • #606327
    amma şacmalamışsınız be...
    korn a iğrenç diyenler,korn'un müziğinin 0-12 yaş grubuna hitab ettiğini söyleyenler........
    en iyi cevabı korn bu konserle verecektir.
    ayrıca şunu da unutmayın ki eğer ileride sizin istediğiniz diğer gruplar gelirse bu da korn'un sayesindedir.korn un gelişi mutlaka diğerlerinin önünü açacaktır
  • linkin_g • 8 Haziran 2005 00:00 • #606328
    maroon5 arkadaşımız bi dünya baba grubun adını yazmış abi bu bi rüya falan olmalı bu kadar müthişlik olunca insan kıllanıyo beah.harbi FHM falan da mı duyurmuş.?yaw coldplay travis gelirse müthiş olur hele RHCP.e bu kadar süper grubu ne zaman çıkarcaklar.headliner kim?bunların hepsi süper!!!yaşadıık millet!!!!heyoo.ha birde hani offspring geliyo denmişti.o nooldu??