-
bence korn nun gelmesi şahane bi olay..ayrıca ...ötü kalkık türk insanlarına diyorum ulan 2 seneye kadar önce yabancı grub mu geliyodu doğru dürüst..ne artist kesiliyosunuz başımıza iki dk kada ya..beyenmeyen gelmesin kardeşim...ama istemem yan cebime koy diyenler çok olucak.. o zaman görücem ben onları orda..
Bu arada organizatörler sağolsunlar
-
gitmem için bir sebep daha...
-
ben istanbul da olacağım ve korn gelmişken gitmeyeceğim varmı böyle bir şey
-
abi benmi yanlış okuyorum herkes gelcek falan filan diyo ama sitede hala "rumoured to play" falan yazıyo...!! yani kesin bişi yok hala ortada...
-
ah deftones ah
ölmeden dinlicez mi seni de canlı!!!
şöyle 1 metre ötemde çığırcak mı chino?
go get your knife
go get your knife
-
"gele gele korn mu geliyo" diyen arkadaşa yapacak yorum bulamıyorum...
-
Arkadaşlar lütfen KoRn dinlemeden KoRn'a laf atmayalım müzik dinleyen herkez bilir kim rap yapar kim rock yapar. Belki biraz fazla gerçekçi ama O KoRn.
-
yoooooo yooooo korn geleeyoo yaa adamlar ne diye rap yapma gereksinimi duydular hala annamadim....ama 50 cent ten íyidir tabi kide....
-
korn gibi bi gurup geliyor ve hala laf edenler var !
-
kuzum korn korn yeter..adam olan adam ROCK'N COKE gelmez.. COCACOLA gibi emekçileri yerden yere vuran bi firmanın verecegi festivalden bi .ok olmaz...guzel bi korn konseri izleyebilirsiniz ama ardındanda bi hip-hop çipinin konserini izlersiniz..ustunede yuklu bi ucret odersinizz..BARISAROCK'a bak biletler beles olcakk.sırf COCACOLA'nın serefsizliklerini bilmeden konserine giden insanlara karsı yapıcak bunu........AMA SEN EMPERYALİZMİN CİLVELERİNİ DAHA ANLAMADIN TABİİ......