-
amaçları sizden para koparmak amaçları ROCK'N COKE adı altında ROCK müziğini ilerletmek değil bunlara inanan yavrularımıza yazık birinin buna dur demesi gerekiyordu ve BARIŞAROCK çıktı artık rapçiler rock'n coke feste müzikten anlayanalarda BARIŞAROCK a
-
rock'n cokeun adı bikere kirlendi artık kimse kurtaramaz onu isterse BURZUM u getirsin gitmem abi hem rock'n coke a gidenler sükse yaptığını sanıyorsa yanılır müzikten anlayan birine rock'n coke a gittiğini söylerse rezil olur bu 1 cebinden birsürü parası gider bu 2 rock festivaline gidiyoruz deyip orada rapçileri dinler buda 3 korn rapçi değil bunu açıklayım sonra aptalca mesajlar yazıp adamı deli etmeyin
-
ya yeterin bea yok koka kola falan ulan koka kola diyosunuzonun dışında her bi haltı yiyiyosunuz ...bırakın onu bunuda müziğe bakın...barışa rockıda biliyorum..hazırlayanların hepsinin ayağında konvers var e napçaz nasıl oluyo bu iş...bu da enbasit örneği....artık parazitliği bırakın biraz daha güzel düşünün....korn geliyo...paranız varsa gidin...yoksa da ağlayın koka kola geyiğine girmeyin öf ya nedir bu..sıkıldım ya...yakında türkbayrağıda açarsınız..bi de kokakola bayrağı yapıp yakarsınız...bi iki üç ayda sizle uğraşır millet...öfffff...iyice oldunuz ya
-
evet blacmetal dogru soylemis yine.. korn rap çi degil..rock'n coke rapçiii........
-
valla iyi reklam yapmış barışa rock hahahhahah..ne lan bu bi sürü paralı asker var...sadece yüzeysel görüyolar yeter yeter..barışa rock ında rezilliğini gördük geçen sene...şimdi bazı kişiler barışa rocka karşı sanarlar beni ben sadece şu salak kokakola geyiğini başlatan zihniyete sinirleniyorum ..yokmu benden başka buınu söyleyebilcek bitek benmi manyağım ya....ne biçim zihniyet işinizmi yok böyle geyik şeyler yapıyosunuz ya...bak hala sakinleşmedim....bi su verin
-
laa oglum kim bu elohimm. ben ne ddedimm. cok kıyak amerikan urunleri vardır....iste bu markalar cocacola gibi .iç degildir...ayrıca soolim..kendimi bildigimden beri cocacola icmedim
-
okuyum okuyup güldüm...bukadar komik olmayin yaa
yok gidersen rezil olrsun paran gider bilmemne...
ya olaya o aç1dan bakmay1n...ülkemize biri geliyo seviosan1z gidin sevmiyosan1zda gitmeyin...bos yere karalaman1n alemi yok...geçen sene tam bi fiyaskoydu tamam ama adamlar bellki dersini alm1s...e bende geçen sene bölye oldu bi daha en baba grup gelsede gitmem demem...sonuçta hayarn1ysam olay bitmistir param olsun yeter,gerisi beni ilgilendirmez....
-
olum roc'n coke anasayfada reklam yapmıs dana gibi barısarock iki reklam yapsa kac yazar........
-
gecekten lan bu festivalin ismi neden RAP'N COKE olmuyoo??evet yaaa .boyle olmalı.hatta dur--------KAZIK YİYEREK... tamam bu sacma oldu ama ilki hiç fene degildi :::::p
-
Banane emperyalizmden korn geliyo o yeter!!!deli olcak konser.