Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KoRn @ Rock'nCoke - Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• kelle • 7 Haziran 2005 00:00 • #606306
    korn kesin geliyor. ama işim olmas. niye dersen o sırada orda çalışıyor olacagim :) suna bende katılıyorum rock republic ezer
  • paradoxcial • 7 Haziran 2005 00:00 • #606307
    ya bi korn gelsin varya................... kimseyi dinlemem giderim ama gitarist nolcak merak konusu
  • mandalkafa • 7 Haziran 2005 00:00 • #606308
    Rock REPUBLİCK....SLAYER!!!!!!!!!.......
  • big devil • 7 Haziran 2005 00:00 • #606310
    ya nicki MODAFELAN olan arkadası anlamadım....bu sitede grup amerikalı diye dinlemem deyen kimse olmadı..sadece ama sadece ROC'N COKE!a karsı çıktık....olur herkes fikrimizi desteklemez .EYVALLAH deriz..ama sapur supur manalar cıkarttınız cumlelerimden ..ZATEN GERCEK TURK İNSANI,SOAD TURK GELDİGİNDE KONSERİNE GİDERSE KİSİLİKSİZDİR.Ama olurda ben turk degil koyunum diyen gider.....
  • qurshat • 7 Haziran 2005 00:00 • #606311
    ya adamlar geliyoruz diye bas bas bağırıyo sitelerinde!
    daha ne yapsınlar
  • the bass-ist • 7 Haziran 2005 00:00 • #606312
    big devil.. bu sölediklerini yaşına veriyorum arkadaşım.. çok doğal böyle çelişkiler yaşaman.. bu yaşlarda sürekli bi başkaldırma içinde olacaksın ama inan 3 -4 yıl sonra bu sölediklerine güleceksin..
  • big devil • 7 Haziran 2005 00:00 • #606313
    the_bassist..o çagları ben çoktan atlattım..dedigin olsaydı dunyada bas kaldıran olmazdı... benim gibi dusunenlerin hepsi 16 yasındamı..veya 16'dan 3 yıl sonra dusunceleri degistimi????HAYIIIR ...onun icin bana ogretme kendimi dort yıldır...muzigin icindeyim..kendim yapıyorum..ve kendimi tanıyorummm.....fikrime karsi çık ama.bana ders verme!!!!!!!!!
  • halimiz duman • 7 Haziran 2005 00:00 • #606314
    korn u bu kadar büyütmeyin bence korn a sıra gelene kadar ne gruplar var dünyada o kadarda mühim birşey değil yani korn... müzikle siyset sanatla siyaset birbirine karışmalı bence neden sanat gibi müzik gibi bir silahı toplum için kullanmayalımki niye bireysellik bireyselliğe karşı çıkmıyorum ama toplumsallıkta unutulmamalı
  • jameshezberg • 7 Haziran 2005 00:00 • #606315
    herkes kendi kafasına göre konuşuyor ne derseniz deyin sonuçta dinlemeyorum dien insanlarda dinliyor bu grubu paşa gibi gelicekler
    sahneye çıkıcaklar çoşturucaklar ve atmosfer mükemmel olucak sonra ben görürüm sizi hakkında ileri geri konuşan gerizekalıların suratlarını çok merak ediyorum!!!!
  • pshyco • 7 Haziran 2005 00:00 • #606317
    aranzda bisürü bebe var korna çamur atan baksan müzikten anlamıyosunuzdur alah bilir 2 akor basıp müzik yapdığınızı zannediyosunuzdur saçmalamayı kesin bence adamların istanbula gelmesi yeter artar bile adamlar milleti dumur edip gidecekler herkez sound göricek çoğu kişi müziği bilr bırakmak isteyebilir:))) nese yeter bukadar