-
the cure headliner olarak kesin..aynı sekılde kornda %90...terslik olmazsa tabi...
-
http://www.korntv.co.uk/tour.php
haber doğru bu linkte bayrağımızı koymuşlar aga
bence Dünyada en iyi POGO yapabileceğimiz grup yaa
Ön grubuda
KURBAN olacakmış
şimdi duydum
Yormayın kendinizi
Birde evet
Emperyalistim lan..Korn gelecek ve dinlemeyeceksem ..rim öyle solu sağı
ben gencim özgürüm ve ölmeden bu grubu dinlemeliyim
Çaldığım gitar bile amerikan malı içmesemde bu festival kaçmaz aga
-
Emperyalizme ragmen Rock'N Coke day1m..!
-
geliyorlar arkadasalr..sitelerinde haber dogrulandı..gelcek mi gelmicekmi yok ya gelmez korn türkiyeye tartısmaları tamamen komik =)
-
şaka maka geliyo lan adamlar..
organizatörlere helal olsun valla..
türkiyedeki bu kitleyi gruplar farketmeye başladı birer birer..
darısı türkiyedeki grupların başına..
umarım bizde gruplarımızla yurtdışında övünürüz..
hadi bakalım..
-
kuzum korn korn yeter..adam olan adam ROCK'N COKE gelmez.. COCACOLA gibi emekçileri yerden yere vuran bi firmanın verecegi festivalden bi .ok olmaz...guzel bi korn konseri izleyebilirsiniz ama ardındanda bi hip-hop çipinin konserini izlersiniz..ustunede yuklu bi ucret odersinizz..BARISAROCK'a bak biletler beles olcakk.sırf COCACOLA'nın serefsizliklerini bilmeden konserine giden insanlara karsı yapıcak bunu........AMA SEN EMPERYALİZMİN CİLVELERİNİ DAHA ANLAMADIN TABİİ......
6 Haziran 2005 Pazartesi | Yazan: big devil
İşte sizin gibi insanların yüzünden bu ülke bu hale geliyor ve herşeye muhtaç kalıyor.. sende getir barışarock a korn'u cure'u veya offspringi gelelim.. ama gücünüz yetmiyor.. helal olsun coca cola ya.. yazıklar olsun müziğin içine siyaset karıştıranlara..
-
Bu senede M&M gelirse hiç şaşırmam :))))
-
korn geliyo deyip sizi cezbederler ama sadece korn gelir çünkü paraları sadece ona yeter adam gibi rock müzik dinleyenler barışarocka gider RAP'N COKE gidilmez
-
abi yorumda adam korn geliyo rap'n coke filan yazmış yani ne alaka korn ve rap, yani hiç dinlemedi herhalde arakdaş rap müzik ya da korn :))) linkin park dese anlarım o da nispeten de bu nelaka yani..
-
abi yeter yaaa.Ben korn karsıtı degilim..ama rock'n coke karsıtıym...hemm hayvanca bi ucret oduyosunuz..hemde coca colayı tepemize cıkarıyosunuzz.her amerikan malı serefsiz degildir tabii,cocacola gibi...uzuuuun mesajı olan arkadas politikayı bilmeden otmessin...bu politk degill..bu kendini ezdirmek.BUYRUN- PARASI oLAN GİTSİN..KORN'DA PARA İCİN BU KONSERİ VERİYOSA İNTAAAR ETSİNN..ELİN GRUBU AZICIK PARAYLA BARISAROCK'A GELİYO ...AMA UNUTMA DUNYADA SENİNİN GİBİ ZENGİN OLMAYAN METALCİLERDE VAR...ADM GİBİ METALCİLER..OLAY SUDUR:korn iyidir ama pahalıdırrrrrrr cok pahalıdır...ve unutmayın ..hle sen uzuuun mesajın sahibi muzikte politika vardır...helesi rock'da cok vardırr.biraz sarkı sozlerini turcelestirr.VE ROCKSTATİON'UN YENİ SAYISINDAN ONCEKİ SAYISINA BAK :::::::::ROCK POP VE POLİTİKA............. burjuva rock'n coke'a ..emekçi ve devrimciler BARISAROCK'A