-
(yorum yapasım geeeeldi) ---> sevindirici
-
kornu korn yapan vokalidir.gitaristler sadece şekildi bence.ikiside ayrılsa bişey kaybetmez.vokal yine iyi performans sergiler.basçıya zaten gıcığım.o nasıl bi bas tutuş tekniği ya.cezadan bile daha iyi basçı olur.ama davul sağlam
-
korn çok iyi bir grup ama gitaristlerinden biri yokken neler yapabilecekler görecez beraberce.......
-
eleman oglu için bırakmıs bir de dindarmıs arkadas vaaz vericekmiş. cat stevens hesabı. yazık valla sen o hayatı bırak. ama işin içinde cocuk var tabi...bişey diyemem...
-
ya şu insanları anlamıyorum..
zaten speküler bir çok olayın yaşandığı bu günlerde, böyle bir grubun ülkemizi ziyaret etmesinin uluslararası arenada ülkemize bir + kazandırmasını göz ardı edip, gidip korntv ye "yok kapitalist festival, yok şöyle yok böyle festival" gibi yorumlarda bulunuyorlar..
Bilmemkimin yanlısı değilim..Hiçbiryerden hiçbir oluşumdan değilim..Ama madem ölye siz getirin Korn u diğer grupları herkez sizi desteklesin..
İcraat yok laf çok...Sadece laf..
İşler sokaklara poster asıp, kafadan fantezilerle naralar atmakla yürüseydi yılda en az 4,5 kez büyük bir grup ülkemizi ziyaret ederdi...
Kimse üstüne alınmasın ama alınsın !
-
SLayraCkEr
sonuna kadar seni destekliyorum.. gerçekten çok haklısın.. insanlarda icraat yok laf çok.. böyle büyük bir grubu getirmek kolay iş değil ve bunu anca böyle büyük firmalar sağlayabiliyor.. bence tek yapacağımız bu tür organizasyonlara destek verip daha iilerini beklemek olmalı.. eleştirmek gereksiz bir davranış.. herkese şimdiden iyi eğlenceler
-
allah güzel yarebbiiim!!...
ama head siz nası olucak acaba:/ dobişimiz davis yeticek mi bize??
-
bencede arkadaslar boyle buyuk gruplar gelıyo turkıyeye bu az desteklıyelım in flames slayer sımdıde korn
-
Müthis bi sey gercekten korn gibi buyuk bir grubun ulkemize gelmesi darısı metallica'nın başına
-
GElmez diyenlerin halini şu an gerçekten çok merak ediyorum!