-
süper bi festivaldi..benim favorilerim deli,pin up ve zardanadam.kara kedi de pogo yapanlar yüzünden ölüyoduk az kalsın:pPp
-
bencede muhteşem bir şay ama orda ola mıyorum... keşke olabilsem... neyse tüm katılşanmlara selammmmmmmmmm
......lar...
-
Gerçekten süperdi biz çok eğlendik gönüllü olarakta çalıştık gerek kuliste gerekte dışında baya bi insanla tanıştık gelecek sene yeniden istiyoruz......:)))
-
deli çok iyiydi yaa.pilli bebek,zardanadam ve pin up'ta da çok eğlendik.kargoda koray aşığı kızlar olmasa daha iyiydi.biraz pogo yapanların arasında kaldık ama olsun gene de güzeldi :)
-
Hehe bencede çok iyiydi.Katılım daha çok bekleniyordu birde gelen insanların bi kısmı çok soğuktu.
POGO ları başlatan hep bndim.Orda bonus kafalı bi görevli gördüyseniz çıldırmış bi halde bndim o muahahah :)
gerçekten güzel gnler geçirdim orada
-
çok güzell bi festivaldi..çok eğlendk,çok iyi arkadaşlar edindik,gönüllü olarak çalıştık(ilk gün pestilimiz çıktı ama son 2 gün daha rahattık)nerdeyse her şey şahaneydi.en kötü şey biz görevlilerin önüne yemek diye getirilen(çöp torbası içinde) ekmek arası bi parça domatesle peynirdi.neyse ama yine de çokk eğlendk.içtik,güzelleştk:))seneye yine istiyorzzz.
-
bu arada unutmadan orda aslen malatyalı ama akçayda büyümüş bi arkadaş vardı.kendisini ve yanındaki arkadaşını festivalin en eğlencelileri seçtiğimi burdan ilan etmek isterim:))son gün daha konserler yeni başlamışken herkes otururken onlar kalkmış deli gibi zıplayıp dans ediyolardı.hata fotolarını da çektik.okuduysa bunu tanımıştır herhalde.ben bingöllü:))neyse arkadaşlar bi dahaki festivalde görüşmek üzere..
-
Sadece şunu söliyim.para veripde gidilen festivallerden 10.000 kat daha iyiydi.muhteşem bi atmosferdi.ya nası anlatılırki.yok böyle bişey.sadece yaşanır.seneye sembolikde olsa bi ücret koyarlarsa çok daha iyi olur.Parazitler temizlenir yani. Sonuç olarak mükemmeldi.
-
yetkililere mail attım.seneye de devamı gelicek mi diye.büyük bi aksilik olmazsa seneye de ordayız!!
-
Helal olsun diyorum bskada bişey demiyorum.Ama ama lütfeeeeeen bu festival gelenekselleşsin,eminim gelecek zamanlarda katılımda artacaktır.Zeytinli belediye başkanı sesimizi duuuy!Saygılar...