-
ohaaa süper bi olay ya hemde beleş helal olsun düzenlyenlere alınlarından öpüyorum
-
lan balıkesir buraya cıktı sonunda puhahhahaha hehhe abi kamlıcm ama gelcemm kesinn :P
-
abi şunu ana sayfada görünce kuduruyorum özellikle balıkesir yazıyoo valla inanmıyorum asla şaka faln mı yaff :P
-
balıkesir mi? dedim ilk gördüğümde.dikkatli baktım hakkaten öyle yazıyor ve şu an ben bilgisayarın başında ağlıyorum.mutluluktan tabi.balıkesir de festival, üstelik ücretsiz.organizatör, sponsor vb elime geçirmiyim, öpücüğe boğarım valla.konaklama ücretsiz lafı biraz saçma olmuş tabi ama olsun...=)))
-
*
yetkililere duyrulur..lutfen ankara sahillerinde de boyle bi organizasyon gerceklessin!!
oeah ankara da bi bok oldugu yok.gideyim de yemek yiyeyim.
-
bir geceliğne balıkesir mi yapsak??
-
O tarihe kadar araba alır da yazlığa gidersek gitmezsem kafamı kesin :) Yanıma 1 kişi de alabilirim belki kuzenler gelmezse :)
Slayer'dan sonra iyi kafa dinlemiş oluruz, hem tatil, hem konser..
Yalnız Pin-up'ın ne işi olduğunu anlayamadım :) Neyse, böyle festivallerin ufak tefek kusurları olur ama kitleyi genişletmek için istemişler sanırım bu grubu. Gidilesi... Hatta gidip de eğlenilesi..
(Keşke sevgilim de gelebilseydi.... :((( )
-
ilk kez iyiki hersene akcaya gidiyorum we zeytinliye yakınım dedim... sok oldum ya... zeytinli rock festivali diyince inanamadim... ardından arkadası arayıp söyledim we cıglıklar :)
-
Ya aslında bende okadar gelmek isterim ki ama olsun bakın görün kacıp mutlaka gelcem :p herseyinde kusursuz olacagından eminim bekle beni balıkesir ben geliyorummmm :)
-
ahah yıllardır gittiğim akçayda böyle bi org.değişik şaşırtıcı :)
cidden de çorba olmuş ama :)