Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • furious • 3 Eylül 2005 00:00 • #611615
    Rockncoke şu anda dünyadaki festivaller arasında en iyi line-up a sahip festivallerden biri

Bu cümlenin aynısını biraz önce nedense KanalD de Rock'n coke u sunan kadın da söyledi.. ALLAH ALLAH..

ne özgün cümleler fikirler bunlar böyle.. yirim sizi
  • the bass-ist • 3 Eylül 2005 00:00 • #611616
    çok fazla tv izliyosun furious..
  • Ölüm Elçisi • 3 Eylül 2005 00:00 • #611617
    zuhhaahahaa piyasa hödükleri rockn coke ta rapçilerle tepine dursun....

2 gün sonra garajda metal metal diye öterler... :)))

ceza ya da selamlar... :D

rockn coke giden adam metalci degildir......
  • drums_player • 3 Eylül 2005 00:00 • #611618
    kendini otorite ilan eden arkadaşlara sözüm..
    Sizler heralde dünyadak festivalleri hiç takip etmiyosunuz arkadaşlar.. Rockncoke şu anda dünyadaki festivaller arasında en iyi line-up a sahip festivallerden biri.Eğer siz Korn,Cure,Offspring gibi grupları küçümsüyorsanız size diyecek bir sözüm yok.Bugün Rockncoke dünyada en iyi 20 festival arasına girmiştir.Siz ne derseniz diyin.
    Orda olacak tüm arkadaşlar şimdiden iyi eğlenceler...
    3 Eylül 2005 Cumartesi | Yazan: the bass-ist

arkadaşım sana katılıyorum zaten her zaman bir işe burnunu sokan arkadaşlar bulunur burada onlar kendi çapında konuşurlar fikirlerine saygım var ne yapsalar egolarını tatmin etmeye calışıyorlar sende kendini yorma bunlara laf analatacam diye anlamazlar bilen zaten biliyo festivalin ne kadar iyi gececegini

herkese iyi eglenceler...
  • abra_cadawra • 3 Eylül 2005 00:00 • #611620
    bu yağmurda dinlemek için bekliyceğim tek grup var o da pink floyd dur...onlarda gelmez zaten...gitmiş olsaydım bu yağmurda büyük ihtimalle beklemezdim
  • FranticDrummer • 3 Eylül 2005 00:00 • #611621
    zuhhaahahaa piyasa hödükleri rockn coke ta rapçilerle tepine dursun....

2 gün sonra garajda metal metal diye öterler... :)))

ceza ya da selamlar... :D

rockn coke giden adam metalci degildir......
    3 Eylül 2005 Cumartesi | Yazan: Ölüm Elçisi

+999
  • teenyslayer • 3 Eylül 2005 00:00 • #611622
    doğrusu hoş güzel böyle festivaller ama ya ne bileyim sanki tapıyorlarmış gibi yığılıyorlar ya bi yere bu bana saçma geliyor. ya insan kendini aşağılıyor sanki böyle sıkış tepiş. ne için ki bunlar?... tamam gidersin canlı performans dinlersin, çılgınlık yapacaksanda arkadaşlarınlar biraz delirirsinde, millet yönünü değiştirmiş olayın. öyleki sanki efendileri o sahneye çıkanlar. herneyse yinede elimden geldiğince bazı şeyleride takip ediyorum tv den ve internetten ve bu gün ceza ya olan tepki hoşuma gitmedi. o kuru kalabalığın şu !orta parmak! olayı. gerçi festivalde cezanın olması çok saçma ya onu geçelim. herneyse bence her tarza saygı duymak lazım...
  • chris_cornell • 3 Eylül 2005 00:00 • #611623
    RWE sana katılıyorum senin gibiler oldukca sırtımız yere gelmez..the cure'a b.k atıyolar birde.ulan kimsiniz lan siz...How ever for away I WILL ALWAYS LOVE YOU
  • Elektrocu • 3 Eylül 2005 00:00 • #611625
    resim manyaktı euheee
  • GothicRomance • 4 Eylül 2005 00:00 • #611627
    chris-cornell Biz harbi rocker'ız bundan emin ol arkadasım... sadece bunu bilmen yeterli...