Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • manga2002 • 4 Eylül 2005 00:00 • #611638
    bence rokn coke festivalinde en iyi iki grub vardu korn ve manga bunlardan başka hiç bir grub iyi performans sergileyemedi bence onları dream tv izlesem bile çok iyi diler
  • ocean_spray • 4 Eylül 2005 00:00 • #611639
    the cure'u görmek güzel olurdu ama ben daha iyi şeyler için bekliyorum mesela stadyum konserleri: radiohead, manic street preachers, u2 vs.. bi de adamlar ölmeden fleetwood mac.
    Korn iyidir belki ama abartacak bi yanı yok sıradan yani bi görkemi yok bence Türkiye daha iyilerini hakediyo....
  • _PeReSt_ • 4 Eylül 2005 00:00 • #611640
    valla küçük büyük bi yığın insan vardı kim nedir bilemicem ama hepsinde de hem grungeım hem tikiyim beni beğenmiyeni skiyim havası vardı.aslında cure u daha hayal etmiştim.daha ne bilmiyorum ama daha işte.yinede güzeldi.robert amca şişmanlamış yaşlanmış ama ses yerinde..kornda şahane sayılmazdı.tek ahenk bütün millet toplanıp fuck that nidalarıyla orta parmaklarını gösterdikleri andı.bende gösterdim annesini satıyım.feci ego tatmini.zaten fuckçı olduk,fuck the system,fuck you,fuck everything..mimimimimamamammimimimi microphone show mimimimim mamamama mimimimi microphone show ala oğlan alaa ben bulamıyorum hiç mana ala oğlan bu rapçi oğul dediğin rapti tekti anlamadıysan yuh sana bu sesle sen bi git top sektir,mecazi anlamlar nezihtir namıdiyar ben ceezaaa,türk lokumundan yer misin benim üstüme gelmeyin artıkkkkkkkkk
    yeaaaaaahh
  • Kopuk_78 • 4 Eylül 2005 00:00 • #611641
    Grupları beğenmeyen arkadaşlarımız gidip köprüden atlasın... Ya da daha iyisini getirsin... O da olur...
    Offspring gelmiş, Korn gelmiş, The Cure gelmiş hala b** atma peşindesiniz...
  • Feanor__86 • 4 Eylül 2005 00:00 • #611642
    rock n coke un 1. günü rashit hariç bütün performasları izledim.ceza yı dinlemem ama müziğine saygı duyarım.sahnedeyken sadece çimlerde oturup yemek yedim.izledim ama dinlemedim:Dsahneye çıktığında adama amerikan usulu el hareketi çektiler adam da kendini ifade etti bi şekilde:D ilk günün en iyi performansı bana göre korn du.özellikle yağmur başladığında herkesin sahne alanını boşaltırken blind ı çalmaya başlaması bana göre gecenin,günün hatta izleyemediğim gruplara rağmen belki de festivalin en güzel anıydı.rock istanbul da olduğu gibi rock n coke ta da özenti kolonileri vardı.varsın olsun ben müziğimi dinlerim özentilerini yemişim.ben oraya korn için gittim izledim ve geldim.gerisi beni alakadar etmez.ister piyasa,ister para delisi festival olsun.farkeder mi?çamurun içinde olsada izledim kardeşim.hem de beleş girdim arkadaşın tanıdığı sağolsun;)
  • dişi_sosyalist • 4 Eylül 2005 00:00 • #611644
    tuvaletler rezaletti tuvalet bulmakta değil TEMİZ tuvalet bulmakta zorlandık bayılanlar çoktu yağmur başladıktan sonra sahnenin önü biraz boşaldıktan sonra o boşlukta milletin deliler gibi pogo yapmaya başlaması güzel enstantanelerden bir tanesiydi... Fuck That süperdi millet koptu bu şarkıyla süper bi korn kapanışıydı... David'in 4bagetini bize fırlatması ve birinin kendisine geri dönmesi bizi güldürdü ama o da güzeldi jonathan'ın sözünü tutmasını ve seneye tekrar gelmesini istiyorum:))) bu arada mor ve ötesi HARUN da ordaydı arkadaşlar!!! 'colalı festival olmaz' diyen adam rock n coke'a gelmiş hem de yanında tikky bi hatunla!!! kimse iplemedi doğrusu kendisini ben ve üç arkadaşım onu gayet güzel protesto ettik... inanmayanlar için biletime imzasını attıracaktım ama kendini nimetten saymasın diye diyaloğa bile girmedim... sonracıma yunus günçe komikti... öyle ortalıklarda sarı botlarıyla yeşil yağmurluğuyla garip garip gezindi... güldük geçtik... kendisini gölü görüp kilyosta sananlar felan vardı ortam fena değildi ne de olsa rock n coke yani beklediğim insanlar ordaydı... en iyi eğlenenler burndekilerdi... ana sahnede program aksadı ceza rezaletti... the tears'ta kulaklarımızı tıkadık ses sistemi berbattı bas'tan solistin sesini duymadık... skin fazla kopartmadı bizi ama kendisi coştu en öndeki şanslı tayfayı da çok iyi coşturdu... bu arada servisler berbattı 80kişi almadan gitmedikleri için hele dönerken büyük rezillik çektik... şoförler yolu bilmiyorlardı ne gelirken ne de giderken bindiğim servislerin şoförleri yolu sora sora bizi getirip götürdüler... ne diyebilirim ki başka??? ikiyüzlü insanlara da bu sene bu festival sayesinde savaş açıyorum!!! özellikle sosyalist-imam arkadaşımızı burda konuşmaya davet ediyorum... lütfen gelsin konuşsun zamanında rock n coke a gideceğimi ona söylediğimde bana ezik diyen ve barışarock'a gideceğini söyleyen, ama rock n coke'a gelen insanı buraya konuşmaya davet ediyorum...
  • dişi_sosyalist • 4 Eylül 2005 00:00 • #611645
    katılmayımcı deyince aklıma geldi... hezarfende de bazı tipler vardı millete 'sen katılımcı mısın yoksa bayılımcı mısın' diye soran höh abi ya... yerde dinlenen insanlara bu soruyu sorduklarını duydum şoke oldum... çok ilginç geyikler vardı onları da anlatıyım bari... 'abi sen ceza'dan bile çok konuştun bugün...'
    servisteyken: 'arkaya ilerlemeyen BUSH olsun' ->hönk???
    'skin, skin, skin...' 'abi sen de skine amma meraklıymışsın ya...'
    'millet amuda kalkarak mı yapıyo anlamıyorum ki...!->tuvaletlerin çok pis olması üzerine dönen bir geyikten..
  • Fr_Drummer • 4 Eylül 2005 00:00 • #611646
    Yazık beyaw. Festival nedir.Açıklıyım. Festival şunlardır.Rock The Nations,ROck Republic ... gerisi yalandır.dolandır.para tuzağıdır..Birde Zeytinli iyi bayaa.
  • Trip_Can • 4 Eylül 2005 00:00 • #611647
    http://www.filistin.gunlugu.com/

Bu link e bakınız.
    Ve Rockn Coke a giden paraların nereye gittiğini görünüz.

Sonuna Kadar Barışa Rock çıyız.
  • -_FiniscH_- • 5 Eylül 2005 00:00 • #611648
    THE OFFSPRING gördüm yaaaa!!!! Harikaydı, beklediğimin aksine Offspring fanlarıyla doluydu ortalık, pogo yaptık, zıpladık, tepindik, ittik, itildik, inanılmaz bir konserdi gerçekten!!!
    Ayrıca Hot Hot Heat izledim dikkatle, onlar da iyiydi. Korn da pek dinlemememe rağmen ilgimi çekti, harikalardı.
    Seneye bir de Green Day'le Blink 182 istiyoruz, ercez o zaman. :D