Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • partikel88 • 6 Eylül 2005 00:00 • #611707
    ceza da burn de çalsin diosun, sanki ordaki sesler hiçbiyerden duyulmuyo orasi izole edilmis bölge..ayrica festivaldeki hersey rock la alakali mi ? burn cadiri komple olmasin o zaman gidin ona da itiraz edin madem sadece rock istiyosunuz ?! adamlar cikarlar ama sen istemessen dinlemessin bu kadar basit ..! bana kalirsa pamela da rockçi degil ben de ona mi hareket çekmeliyim ? böyle mi derdinizi anlatiyosunuz siz ? adamin küfretmesini saglamaktan baska hic biseye yaramiyo. bu kadar abartilcak bi olay yok ortada bence , tepki vericekseniz de bence önceden verin, adam oraya çiktiktan sonra vermenin bi anlami kalmiyo çünkü..
  • baranthalas • 6 Eylül 2005 00:00 • #611708
    ulan son 2 mesajım silinmiş..neyse

rock fetivalinde sabaha kadar tekno çalan bi mantığın ürünü ceza..inşallah görmeyiz seneye aramızda

ya da

ceza adam olur da melodi ekler yaptığı "şey" e daha dinlenebilir olur

lan ceza

BEN SANA RAPSTAR OLAMAZSIN DEMEDİM ADAM OLAMAZSIN DEDİM !!
  • hazaaaal • 6 Eylül 2005 00:00 • #611709
    ya çok güzeldi yaa.. btün grupların performnslarını beendim ben ..özellikle pamelanın sesi çok güzel çıktı..manga çok kötüydü ama..normalde severim de.. orda sesleri çıkmadı.. ceza çok güzeldi.. her zmnki gibi=).. ve son olaraak şebneeeeemm=)) herzmnki muhteşem sesiyle coşturdu milleti.. en sevdiim de o oldu.. ya artık rock konserinde onun bunun ne işi var dmeeyelim bnce.. 50 cent..ceza falan eet blki saçma..ama oraya bunları çaırma sebepleri ortam olsun.. ilgi daa çok olsun.. amaç bu.. lki zten gelmesin desek de deişmiyo sanırsam =)) o ysden tadını çıkarmaya bakalım bnce.. son olarak..bu seene geçen senee göre blki daa kötüydü ama .. yine de iiydi..umarım seneye daa güsel olur..
  • DaMdAkİpİsKeDi • 6 Eylül 2005 00:00 • #611710
    apocalyptıca ve korn baska soze gerek yok ....?
  • jubei • 6 Eylül 2005 00:00 • #611711
    Apocalypticaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
  • Pure Poison • 6 Eylül 2005 00:00 • #611712
    gerçekten inanılmazdı..korn da nerdeyse eziliyoduk=))yağmur bastırdığı anda sakatlar platformundan izlemekte ayrı 1 zevkti doğrusu:))apocalyptica ya laf yok adamlar tek kelimeyle harikaydılar ama offspring tabakhaneye b.k yetiştirmeye çalışıyo gibiydi seyirciye karşı ilgisizdi we hemen bitirip sahneden inmeye çalışıyo gibi 1 izlenimi vardı.skin harikaydı...110u büyük bi zevkle izledim umarım seneye de onları görebiliriz.cezayı çoğu insan gibi bende istemedim ama yinede insanların hareket çekmesini küfür etmesini o sahneye kendi çapında bazı çabalarla gelen bi insanı aşağılaması gerçekten çirkin 1 hareketti.bu da onu sahneye çıkartanlara ders olur ve konsepte uygun gruplar çıkartırlar önümüzdeki sene..!ewe geldiğimde en çok tualeti özlediğimi farkettim:))
  • ozgur21 • 6 Eylül 2005 00:00 • #611713
    Kornnn mükemmelldii!! bi de apocalyptica'ya hayran kaldım bi alet bu kadar mı deiştirilip seyirci çoşturulur. yağmur çamur hava biraz kötüydü ama değdi valla KORN'u bi daha nerde görcezz kaçıranlar üzülebilir gerçekten. ben bi de replikas'ın sahne performansını çok çokk beğendimm adamlar seyirciyle içi içe girdi resmen süperdi. bi de rashit ve hanin elias var gerçekten güzeldi eğer o konser açılış değil de biraz daha geç saatte olsaydı bütün gazeteler vb. şeyler onlardan daha çok bahsederdi eminim.

benim açımdan festivalin en büyük hayal kırıklığı offspring'di adamlar galba artk yaşlanıyo. zaten dexter göbek de yapmaya başlamış. adamlar sahneye çıktı ve sadece çaldı seyirciye biraz daha yönelseler çok daha iyi olurdu tabi bi de onlardan önce apocalyptica çıkıp müthiş sahne şov yapınca iyice silik kaldılar.
  • CEZZAR • 6 Eylül 2005 00:00 • #611714
    Korn manyaktı yaaaaa Pogo da ezilyodum az daha.Adamların elekttrocuları gitti ama hiç aratmadılar.Muhteşemdiler.Acaba bi daha ne zaman gelirler tr ye.Şebo ve apocalyptica da çok iyidi.
  • iNteR_MoRoW • 6 Eylül 2005 00:00 • #611718
    arkadaşLAr cezzar'a itafen söylüyorum korn konserden sonra ki röportajında "bu türkiye'ye ilk gelişimiz ama son gelişimiz olmayacak" demiş...ve gerçekten süperdi bende ordaydım ve apocaliptyca'ya bayıldım adamLar gerçekten müzik yapıyorLar....
  • iNteR_MoRoW • 6 Eylül 2005 00:00 • #611720
    arkadaşlar gene ben yaa öteki yorumları da okuyup öyle yorum yapmak isterdim ama tek tek okuyup tek tek yorum yazıyorum neyse bu yorumum da partikel88'e itafen yazıyorum oLm sen man..k mısın?ne cezası yaa? hem burn sahnesi de iyiydi de tamam burn sahne sinn de rock La aLakası yok ama en azından aLternatif sahne en azından hip-hop değiL yani hip-hop'La rock'n aLakası yok birbiryLe ama en azından cLub müzikLerini rock'çıLar da dinLedi dii mi? ben burn sahnesinde 1 tane biLE hip-hopçı görmedim haa benm dikkatimi çeken son gece orada 2 kro'nun break dance yapmaLarıydı ki ona da break dance denmez yani onLarın yaptığına resmen adamLar öK..zLerr yani...