Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • cemiko • 5 Eylül 2005 00:00 • #611659
    The Cure harikaydı! Sahne önünde izledim kendilerini. Yaşlanmış, şişmanlamış ama sesten bir şey kaybetmemiş. Çok karizmatiklerdi. Öte yandan organizasyonda aksaklıklar vardı. Wc ler berbattı, nakit para geçmiyodu ve kartlara para doldurmak için uzun süre sıra beklemek zorunda kaldık. Ama Robert'ı görmek için katladım ve değdi!
  • Diablo_IV • 5 Eylül 2005 00:00 • #611660
    Apocalyptica'yı görmeyenler çok şey kaşırdılar... Özellikle metallica cover'ları yaptıkları sıralarda.. Haa, bu arada bateri de vardı bu sefer (;
  • SLayraCkEr • 5 Eylül 2005 00:00 • #611661
    Selam..

Bu Ceza yı protesto edenler arasında bizzat vardım..Bizzat bir kaç arkadaşla bu protestoyu başlatan 2,3 kişite destek verdik...
    Arkadaşlar bu festivalin adı Rock'N Coke..
    Tamam alternatif bir festival.. O zaman Ceza da gider Alternatif sahnede çalar ..Karargah ı kimse protesto etmişmi ?

İsteyen istediğini desin, istediği yorumu yapsın..Orda öyle denildiği gibi 30-40 kişi değildik.. Herkez hangi kitlenin protesto ettiğini biliyor, ve efendim cezaya destek verdik dienler yalan söylüyor.. Kimsenin bi tarafı yemedi !
    Pogoyada giren olmadı !

Ben müziğe saygı duyuyorum ama böyle terbiyesiz bir adama ana sahnede duymuyorum..Rock İstanbul hala hatırlarda...
  • Taneli_Jarva • 5 Eylül 2005 00:00 • #611662
    cure ü dream den izledim.. güldüm.. böyle müziğe ne paralar veriyorlar.. ne genç gruplar var taximde kadıköyde adam gibi müzik yapıp aç dolaşan..
  • squash • 5 Eylül 2005 00:00 • #611663
    tek kelimeyle muhteşem bi konserdi hele hele sahneye korn ayak bastığında yer yerinden oynadı..offspring cıkıncada hemen pogaya başladık:P
  • __sticky__ • 5 Eylül 2005 00:00 • #611665
    bu ne saçma bi düşünce bence sen önce otur ne dediğini düşün öyle millete kimlik falan öğreteceğine kendi kimliğini belirle
    ama sınırlayarak değil geniş düşünerek!
  • samanasuke • 5 Eylül 2005 00:00 • #611666
    kornun azı açık kaldı seyirciyi görünce.....sahneden ışık kulesine kadar zıplayan bi topluluk vardı karşısında...türkiye diyince ağız burun kıvıran biçok gruba örnek olur heralde bunlar.....
  • Blackmagic • 5 Eylül 2005 00:00 • #611667
    KORN u canlı izleme fırsatı yakaladımm..süper eglendik dizlerimizden aşağısını hissetmiyorduk..

APOCALYPTICA eminim herkesin beklediginden daha iyidi.Süper sahneleri vardı tüm elemanlarının..helede vip kısımda izleyince hehe :)

ÇOok eglendim.
  • penala • 5 Eylül 2005 00:00 • #611668
    maalesef c.tesi katılamadım..öhüüüm:(( sınavlarım yüzünden..
    ama pazar günü çook iiydi.Şebo'dan sonrasını hatırlamıyorum zaten..=) Erkutcum sana çokk teşekkürler,çok eğlendim sizinle..
  • oz • 5 Eylül 2005 00:00 • #611669
    bence festivalin en bomba olayı (ki televizyondan bu anı vermediklerinden gidenlere laf edenler bilmiyorlardır bunu) sunucunun "coca cola'ya da teşekkür etmek lazım..." demesi üzerine herkesin yuh çekmesiydi.Sunucu amcam da hemen "ama bakın bu kadar insan coca cola sayesinde geldi, kem küm" falan dedi, sonra da başka konuya atladı.
    Korn konserinde another brick in the wall'un solosu sırasında yağmur başlaması unutulmazdı, çok keyifli bir hafta sonu oldu...