-
orda metal yok bi kere (korn a metal diyorsan sen metal dinlememişsindir, hardcore yapıyorlar sadece)metal müzik rockrepublic ,rock istanbul , manowar gibi konserlerde olur ,ama rockncoke da fena deği,l sert müzik yapan müzisyenlerin arasında bi rapçiye hiç gerek yok zaten, hele de bu rapçi kendini bilmez , zurna sesli ve müzik yaptığını sanan bi kendini beğenmişse o festivale onu dinleyici olarak almasınlar bile....
-
ya ne çok takıyosunuz müzik festivali işte sevdigin grupları izlersin sevmedigin gruplarda gider çimlerde yatarsın.
-
sana katılıyorum inoxes!
-
kıtlıktan çıkmış gibi bira içip (şarapta vardı lan) kamikazeye binmeyin,mini etek giymeyin,kalabalığı sağınızın solunuzun ellenmesini göze alarak girin akabinde şok olmayın.sigaranızı yakmak isteyen zippolu piçlere yüz vermeyin,aksi takdirde sizi kendi malları sanıyolar.ceza vesaire ikide bi siktirin gidin diyen grupların sesini burn sahnesindeki dımtıslarla bastırın,son olarak cure u izleyin, gelin.fazla durmayın bozmayın bozulmayın..
seneye rhcp placebo söylentileri var eğer gerçek olursa yine giderim.organizsayon tuvaletler haricinde güzeldi.rastlamadığım adam kalmadı,öğremeniniz arkanızdan seslenirse duymayın,yolunuza devam edin.ilim irfan yuvasına ait bireyler o ortamlarda sırıtıyo,transit geçin.bu kadar.
-
abi hepiniz rap diye yırtınıp duruyosunuz tamammı o bi müzik festivali rap de bi müzik onun bisürü dinleyeni var eger rockncoke oraya cagırdıysa size ahkam kesmek düşmez orda cezayla bisürü insan eglenmiştir herhalde size ne ya siz kimsiniz millete laf sokup duruyosunuz bi kendinize gelin !herkez istediine gider burdaki herkez aslında gidemedigi icin homurdanıyo parayı bulsanız koşa koşa gidersiniz!
-
ölüm elçisi demişki...rapn coke hoşgeldiniz....bütün piyasa insanları toplamak için böyle bir organizasyon yapmışlar....gerek yoktu....... abi gerek yoksa gitmessin tamammı?
-
Birde şöyle bişe var.Cem Köksal Soundwave turnesi boyunca türkiyeyi gezdi.Turnenin son ayağı olan Rock N Coke da yok.İşte Rock N Coke organizatörleri bu kadar salak insanlar...Halbuki Cem olsa bu sene 2 defa seyretmeme rağmen tekrar gidebilirdim...Ve sadece onu seyredip,sağıma soluma bakmayıp garip insanları görmeden geri dönerdim...
-
Offf... nasıl aşağılanmış hissettim kendimi bir anda... Ne kadar da haklıymışsın aslında Mevlüt. Ben müzikten hiçbir şey anlamıyorum. Aynada da kendimi tanıyamadam vallahi.
Hemen görelim kardeşimizin profilini...
Bakalım kimmiş bu GothicRomance...
ya ne diimki benim ya manyak bişeyim a.q
[Yaş 15 - İzmir]
Eveeet... 15 yaşında, Türkçe bilmeyen "harbi rocker" bir kardeşimizden metal dersleri verilir.
Yaşınız hele 20'yi bulsun da, o zaman göreceğim ben sizin harbi(!?) metalciliğinizi.
-
lan su harbi metalci geyigini birakin artik size ne lan isteyen gider Rock'n Coke a size mi girdi cikti bi durum var giden gitsin bu salak uzun yagli sacli metalci tribini de birakin size
PS:Bu arada bende gitmiyorum ama gocunmuyorum...
FUCK THE CRITICS ...
-
Resim çok komik:D:D:D:D Ya millet ne diyonuzz siz The Cure a kıytırık bi grup muamelesi yapmışsınız resmen. Ben gidip görmeyi çok isterdim 3 - 3.5 saat sahnede kalmışlar 6 kez bis yapmışlar aaaahhh ahhhh!!!! Bu gün de Apocalyptica var bence çok iyi gruplar vardı ama sunucuların Korn'a heavy metal demesi komikti:)) Bi de Ceza ya ne alaka dedim yani rockistanbulda da çıktı ama bu sefer ana sahnedeydi!!! Bu arada gelecek yıl Placebo'nun gelceği doğru mu??? Röportajlarında bi daha gelicez demişlerdi keşke gelseler babamda götürürüm dedi gelecek yıl giderim artık.