-
ya simdi yazıları okudum da ne kadar kıskanç insanlar oldugunu fark ettim var ya turkiyede su ana kadar olup olabilecek en iyi festival gercekleşti millet butun siyasi dusncelerini yazmıs yok zart zurt yaa rockncoke olmasaydı o gruplardan hiç birini goremeycekti kimse ya begenmeyen gelmez boyle burda egolarını tatmin edecek laf soylemesin hayatımın en guzel 3 gununu gecirdim diyebilirim allahım yaa
-
ülkemi terketmeyi düşündüm bütün festival boyunca..cure'daki rezalet seyirci doğru düzgün alkışlamadı bile,tek bildikleri love song'u dinleyemeyenler için çok mutluyum,hepsine lanet olsun.madem lovesongu çok sevdiniz eşinize dostunuza senelerce söylediniz neden o zaman ulan bu cure da neymiş diye araştırıp birkaç albümünü almadınız?kesinlikle 80ler dönemindeki almbümlerinden olan şarkılara eşlik edilmemesini geçiyorum,peki ya lullaby ,fascination street,never enough...bunları da mı bilmiyorsunuz????korndaki izleyici coşkusunun 10 da 1 i bile yoktu.robert dibinize kadar gelip resmen ağladı,yabancılaştı size acaba bu şarkılarımı ilk kez dinleyen insanlar en önlerde ne yapıyor diye?? 32 şarkı ve 5 bis.. bu bizim insanımıza fazla bir performans oldu!!haketmediniz..sahnenin önlerinde olup şarkılara eşlik etmek ve yılların cure 'unu izlemekle fazlasıyla meşgul olsam da etrafımdaki uzaylı seyirci tüylerimi diken diken etti..
the tears için....en azından suede'e olan hayranlığımızdan dolayı izlemeliydik ve dinlemeliydik..ama yok yok yoktu..tek başıma imperfection ı söylerken hüzünler içinde boğuldum!benim milletim korn ve offspringle büyümüştü..kadife grup suede i bilen kaç kişi vardı acaba??gitarist en öne geldi ve haykırdı gitarıyla,lanet okudu seyirciye lanet!tıpkı benim gibi..
ve aynı tantana hot hot heat'de de vardı,şebnem ferah'ı izlemek için önlere konuşlanmış sayın müzikseverler grubu inanılmaz motive etti doğrusu!!!bir lanet de bu konserde okudum....
bir de her grupta metal işareti yapılmaz mı!!!cure a ve tears a metal işareti yapan ellerinizin kırılması umuduyla..
yalvarırım,ne zaman sadece rasmus,muse,korn,offspring,duman,manga vs vs...gibilerini dinlemekten vazgeçip biraz da dünyada başka neler varmış,insanlar neler dinliyormuş diyeceksiniz??bu adamlar ülkemize geliyorlar,neden geliyorlar hiç düşündünüz mü???önemli olduklarını hiç farkettiniz mi??
konserlerde pamela ve mangaya eşlik etmeye devam edin,onlar sizi kurtaracak!!!!!!eminim bundan...
(lütfen bu mesajıma cevap niteliğinde cevaplar yazmayın,sadece okuyun ve düşünün)
-
yüzlerce skin espirisi yapıldı...olay budur.skini sahneye attılar,buraya niye geldin : skini görmeye,skin hayatında hiç bu kadar adam görmüşmüdür,skin yere düştü,skinin gitaristi,adam skini görünce kendinden geçti,skin performansıyla bizi coşturdu,skinin boyu kısaymış,skin konserde baya yoruldu,skin sahnede tükürdü,skin mikrofona degdi..hede hüde....
-
muhteşemdi......ben skinde ve the tears de ses tellerimi kaybedenlerdenim ha bir de şeboo süper kadın kendini sürekli geliştiriyoo.. ve bizde yağmur çamur demeden 3 gün boyunca inadına inat gitmedikkk..ve ben yemek bölümünde görevli olaraktan günübirlik gelipte çadırı olmayan arkadaşlara en beleşinden çorba dağattım sarhoş kafayla mutfağı bi dağatmışım ki sormayın ertesi günü bi daha gitmedim oraya:D
-
yaa gördüler metalciler "ceza"larını ne diyeyim ki müziği bölenler utansın o imza verilirken ne olduğunu biliyosunuzdur inşallah ona göre konuşun bu arada korn dinleyenler hardcore dinleyince bişe olmuyo da rap dinleyince mi olay oluyo pardon bunu açıklarsınız çok sevinirim metal dinlemiyorum tamam ama siz dinleyin karışmıyorum ama siz rap mi ıyy iğrenççç hücuuuum :p
-
KORN KORN KORN....Korn ve yağmur...Boynum tutuldu sesim kısıldı ve hala o atmosferin etkisindeyim.....KORN gene gel gene gel.....
-
http://www.takvim.com.tr/2005/09/05/gnc109.html
http://www.takvim.com.tr/2004/08/23/yas101.html
Arkadaslar harbi kafanız bozuksa eğlenmek istiyorsanız bi okuyun derim. Pişman olmayacaksınız.
-
TheBeginning, sana katılıyorum ben de çok istedim Şebo'nun çıkıp Apocalyptica'yla Perdeler'i söylemesini ama sonra Şebo'yu festival alanında gördüm ve önünü keserek sordum o da bana onun sahne sırasının geçtiğini o yüzden çıkamadığını söyledi, ısrar ettim ama bakalım denerim dedi ama çıkmadığına göre deneyemedi :( bu arada Rock'NCoke kesinlikle mükemmeldi ve ben şahsen pazar günü hiç eğlenmediğim kadar eğlendim!!!
-
mukemmel bı atmosfer dı ama ceza ne alaka yaaa..ben anlam veremedim:)))
-
Apocalyptica!!!!! Kendimden geçtim . Müziğe gerçek anlamda doydum!...