-
The Tears mükemmeldi . ama ben çok üzüldüm onlar için kimse tanımıyordu . herkes Suede de kalmıştı . maalesef konseri istediğimiz gibi izleyemedik en önleri Korn'u bekleyen öfkeli teenage ler basmıştı . bilmediklerinden dolayı konselerin vazgeçilmez çıldırma noktası cansız çoluk çocukla dolmuştu .
40 dk kaldılar ve de bu yılı güzel hatırlamamıza sebep oldular . The Tears'e sonsuz teşekkürler .
Brett Anderson'ın muhteşem dansı ise büyüleyiciydi . kısa da olsa hayatımıza unutulmaz parıltılar yaydılar Brett ve ekibi .
-
ya harika konserler izledik ama pogo yapacak enerjiyi nerden buluyosunuz anlam1yorum ben yasl1 hissettim kendimi orda halbuki daha 21 imdeyim çok mu konser izledik heyecan m1 kayboldu anlamad1m ama yoruldum ben bayag1.bu arada evet yerlilerden 110 hakketen iyiydi fakat onlarda da hala bir bar grubu havas1 vard1 belki burn sahnesinde olduklar1 içindi.replikas ise bir konser grubu olam1can1 kan1tlad1 bence onlar albüm yaps1n biz dinleriz orda.seneye daha iyileri gelecek kimsenin süphesi olmas1n ben simdiden diyeyim audioslave ve red hot türkiyede seneye
-
bence de ceza gelmemeliydi.salak herif yaa,kendini bi b.k sanmıyo mu uyuz oluyorum.bunu rock'n coke'a çağırdıklarında paşa paşa "yok benim işim olmaz rockla cokela,ben rapçiyim,alakasızım olayla" deseydi yeminlen sevebilirdim herifi.ama yok illaa çıkacak,piyasada olacak.
onun dışında 2.piyasa adamımız harun'a da bişii sölicem:ya sen ne denyo bi insansın be!rock'n coke'a söv,gidenleri aşağıla,sonra da konseri izlemeye git..mor ve ötesinden tiksindim yemin ediyorum bu adam yüzünden.
..herneyse,üşüme ve çamura bulanma ve tuvalete gidememe ve kuyruklarda mahsur kalma ve çekmeyen telefonlar yüzünden arkadaşlara ulaşamama ve biraya o kadar para veremeyip 2gün kola içmek zorunda kalma gibi ufak pürüzcükler (!) dışında festival süperdi.
apocalyptica ağzımızı açık bıraktı resmen.benim açımdan korn'u da geri bıraktı.bu kadar muhteşem bir performans beklemiyordum açıkçası.millet resmen mest oldu.
cure'e gelince.ahh ahh,festivale cure için git,seyredemeden çadırına geri dön.uyku tulumunun içinde tir tir titrerken dinleyebil ancak.içimde çok büyük ukte kaldı,ne yalan söyleyim..
bu arada atlanılan bi grup var ki o da "tamburada".çok çok iyiydiler.tek kelimeyle hayran kaldık.
bu arada bi kere daha söliim de mesaj yerine otursun:
ceza lakaplı,bilge isimli,müzik yaptığını düşünüp böğürmekten başka bi halt beceremeyen insanımsı;uzak diyarlara doğru dıttırıp git. bi daha da rock'n coke'a gelip de rock'ı b.k etme,oldu mu canım!! haydi naş!
-
peki ya neden the cure lovesongu sölemedi bize 5 kerede bis yapt1lar bu kadar naz neden acaba?bi sorumda apocalyptica sebo düeti neden olmad1 yaaaaaa.
-
şebnem kapris yapmıştır,ondandır :p
-
harbiden yok ya o harun ne kadar dönek bi insan ya abi zaten kral tv de mahalle kızlarının diline düşmüş.ve PoP yapan bi insandan ne bekleyebilirsinki.şahsen hiç sevmem yaa.dinleyenleride kınıyorum.ama müzik tartışılmaz isteyen dinler.bu onun kendi zararına olur :)) ya neyse gidemedik ama canımız sağolsun demi olsun yaa iyidir.kornu zaten çok severim aynen offspringide.manga hakkında konuşma gereği bile duymuyorum yok bi kadın çizcekmişte banane lan salaak.alalhaa ya neyse bunuda geç.İyi çoğunluk eğlendiğini söylüyo.iyidir.
-
ya her ne kadar aşırı yagmur yağsada ve çadırlarımızı yagmurda kursakta gece herşey süperdi! çok eğlendim.. ama tuvaletler rezillikti :D
bende cezanın orada çıkmasına karşı olanlardandım; hala fikrimin arkasındayım da adamın orada hiç işi yok! madem çıkarıcaklar burn sahnesine koysunlar.. beni en çok kızdıran ve tetikleyen şey bize "dinlemiyosanız s.ktirin gidin!" demesiydi. ya bi kez sen rapçisin kardeşim orası rocker dolu kime diyosun sen yaa gidin diye ? :D çok şaka yaptı kendisi..
skin'in performansı gayet iyiydi. korn pek dinlemem zaten kız başımıza pogoda ezilmeyelim diye erkek arkadaşım izletmedi kalabalığın içinde! :D pek konuşmadı ama iyiydi performansı.. zaten öteki günde korn'un imzalı cdsini kazandım,hehehhe :D
şebnem ferah'ta v.ı.p.'ye sızıp önden izleyip kafa sallamak ve onun çığırışlarını duymak beni tümüyle bitirdi! ardından da apocalytica'nın çıkması ve konserin bitmesi bende şok etkisi yarattı. önce şebnem ferah sonra apocalytica'yı kaldıramadım valla.. resmen gözlerim doldu adamları öyle çaldıklarını görünce ve şuna karar verdim; müziği bırakıyorum! boşaymış benim 10senelik eğitimim...
-
abi ya the tears ta ses düzeni berbattı bastan bayıldık ya basın sesi öyle açıktı ki solisti duymadık... ayrıca rashit'in niye mikrofonunu sesi kapatıldı anlayamadım??? ceza olmamalı yerine rebel moves olsa kopardık... mor ve ötesi harun'u tekrar kınıyorum... söylediğiyle yaptığı birbirini tutmadı!!!
-
allahım cure offspring korn skin şebnem we tabi ki apocalyptica.. ya hayatımn konserleriydi muhteşemdi kusursuzdu.. ne diim sesim çıkmıyo zati şu an butn yorgunluğuma herşeye değdi.. süperdi.. teşekkürler :)
-
ya hepsi superdiii....