-
yani sebnem zaten tan1odu apocalypticadakileri ee konserden önce ayarlsayd1 keske sende iyi yakalam1ss1n sebnemi demekki çok sevip isteyince oluyo:)bu arada sebnemide defalarca izledim en iyi performanslar1ndan biriydi rak1n koktaki.k1sa olmas1 üzücü oldu bizler için...
-
skin esprileri süperdi ya çok geyik bi ortam vardı zaten ctesi günü konser felan hak getire paso geyik yaptık arkadaşlarla o gün... komikti herşey :))
-
tek günlük biletim vardı bende kaçırmadım:D . 3 eylül de korn'u izleyip döndüm eskişehirden gittim yok abi böyle bir grup ya hayatımda bu kadar coştuğumu eğlendiğimi hatırlamıyorum
-
Yağmur bile ne zaman yağması gerektiğini bildi...tam anlamıyla süperdi..korn a diycek laf bulamıyorum...pogoyu yeniden yarattık...hepsi herşey güzeldi...sadece şu garip gazetelerdeki yazılara taktım ben...ne bekliyolar ki bizden...muazzez ersoyu mu dinleyelim!!! nolursa olsun festivali yapan cocacola da olsa, etrafımda karşımda zombiler(!!!) de olsa ben çok eğlendim....:)))) yaşa gençlik seneye yine hep beraber....
-
abi son derece süper di hele kornun one ın bateri solosunu da çalması beni bitir di süperrrr di bol bol pogo yaptık
-
jonathan seneye buraya tekrar gelmezse ben de metalci değilim... :)))
-
bazıları festivalde çıkan grupları kötü buluyolar yapmayın arkadaşlar cure offspring korn apocalyptica skin ya kendi tarzınıza uygun olmayabilir dinlemez gitmezsiniz ama gruplar hakkında atıp tutmayın tanımayıpta konuşmaya gerek yok ya bazıları ha yorum mu var bende yazıyım bari diyip yazıyolar galiba:D sırf cola yaptığı için gitmeyen arkadaşlarda var bu da çok saçma madem coco colaya karşısınız o zaman colada içmeyin gerçekten bunu yapan varsa saygı duyarım ama sölediğiyle yaptığı bir olmayan insanlardan tiksinirim ben gittim 2 günde ordaydım ama herşeyden nefret ettim çünkü hayatım boyunca bu kadar berbat bi dinleyici kitlesi görmedim adam grubu tanımıyo en öne durmuş kafa sallıyo metal işareti yapıyo (the tears da olduğu gibi) bakıyosun giymiş simsiyah korn çıktığında kafa sallıyo bi bakıyosun aynı kişi burn de kopuyo iğrendim bence bi cure olsun offspring korn apocalyptica skin olsun böyle bi seyirci haketmiyodu ki sergiledikleri performans düşünülürse kesinlikle haketmiyolardı o tarz müzik dinlemiyo olabilirsiniz sevmiyo olabilirsiniz ama hiç kimsenin sırf beğenmediği için aşağılamaya hakkı yok hem müziği yapanı hemde dinleyeni... kaliteli müzik yapana saygı duymak lazım yanlış anlamasın kimse bende karşıyım cezanın orda olmasına adı rock festivali olan bi festivalde burn sahnesi olmasına rock istanbulda aynı bi farkı yok geçen yıl kaç tane dj geldi faithles mı neydi o falan ceza ordada vardı kimse bişi demedi bence asıl kop kopcu cenneti orası oldu zaten solar beach kop kopcu yeri biraz abartı artık bunlar...
-
valla haks1z say1lamazs1n thin lizzy ama iste heryeri görmek degerlendirmek laz1m oda hosuna gidiyo demekki.ama tabi kolaya k1z1pta bu gruplar1 kaç1ran arkadaslar çok sey kaç1rd1lar .ben burnde 110u dinledim zaten onlar1n yeri ana sahneydi ve bunuda kan1tlad1lar ayn1 anda manga vard1 onlardan defalarca kez daha iyiler bi kere.bi de timo maas1 dinledim çad1rdan o kadar güzel uykuya dald1m ki timo maasla art1k bi albümünü al1p onunla uyuycam yani...
-
rocncokeda gencturkcell standına gidp form dolduranlara 50 kontor yuklendi :) çok sevindim :)
-
super bı festıvaldı...cok eelendık...kornda costuk (en ondeydım :P)...offsprıngde cok pıs pogo yaptık...apocalypticada kafa salladık tek kelıme ıle superdi....eyw