Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • the bass-ist • 7 Eylül 2005 00:00 • #611756
    tek kelimeyle.. mükemmeldi.
  • KaAaN • 7 Eylül 2005 00:00 • #611757
    YA SENEYE NE ZAMAN OLCAK Kİ BİLEN VAR MI KESİN GİTCEM GAL,BA :) 3 YILDIR GİDİYORUM 3 YILIDA BİRBİRİNDEN MUKEMMELDİ
  • kabus_bass • 8 Eylül 2005 00:00 • #611758
    hahaha zamnında festiwale b*k atanlar wardı..gelen gördü..KoRn bu abi..öyle bi zamanlamada twisti girdiki sasırdım kaldm...fieldy nin sacları mükemmeldi.adamım ya,idolüm..:)diger gruplarada helal olsun wala hepsinin eline we agzına saglık..muhtesemdi..
  • re-arranger • 8 Eylül 2005 00:00 • #611759
    herkes yazmış herşeyi ya.
    neyse
    Offspring'te haywan gibi pogo yapıyorduk ki siyah giyimli telsizli falan tam Amerikan filmlerindeki bodygourdlar tipinde bi adam geldi ve birimizi tuttu bağırdı falan.
    Sonra " bidaha pogo yapmayacaksınız yapanı atarım" dedi ve orda dikildi.
    Kimse bu olaya tanık olmadı mı ya da kimsenin bi fikri yok mu?
  • oemt • 8 Eylül 2005 00:00 • #611760
    RocknCoke mükemmeldi bi kere THE OFFSPRING dünya gözüyle gördüm ya yeter bana ama cure apocalyptica hot hot heat skin ve şebnem fearh hakkı yenmemesi gerekenlerden. Bi CEZA olayı vardı ki hiç anlam veremedim bilet alanların hepsi orada cezanın çıkacağını bilmesine rağmen dinlerken çok çirkin tepkiler gösterdiler.Dinlemeyebilirlerdi alternatif olarak burn sahnesi vardı ya da cezanın da dedii gibi siktirip gidebilirlerdi.Ceza hayranı diilim ama herşeye saygı duymak lazım zaten yapanların çogu lise çağıydı hatta bi tanesi geldi eşlik ediodu arkadaşı oğlum hareket çekiyoruz napıyosun dedi aa pardon deyip hareket çekti sonra da biz korncuyuz falan ciddi bi yaş sınırı lazım :=) AA bi de linkin park megadeth iron maiden metallica.... t-shirtleri giyenlere hiç anlam veremedim.Sonuç olarak çok eğlendim kaçıranlara da gerçekten üzülüyorum.
  • squash • 8 Eylül 2005 00:00 • #611764
    rock'n coke hikayelerini kolonimde bekliyorum....
  • dişi_sosyalist • 8 Eylül 2005 00:00 • #611765
    abi burn sahnesi güzeldi ama ya en çok millet orda eğlendi sanırım... smells like teen spirit'in club versiyonu ilginçti millet koptu orda...
  • RAMMS t EIN • 8 Eylül 2005 00:00 • #611766
    çok güzeldi korn shoots and the ladders a girdi sora one nin o kopartan yerinden girdi sora freak on a leash manyaktı daha anlatıcak çok şey var ama festivale bok atanlar orayı görmelitydi
  • re-arranger • 8 Eylül 2005 00:00 • #611767
    ceza'ya ve yaptığı müziğe saygı duyarım.
    ama hareket çekmek küfretmek ve pogo yapmakçok eğlenceliydi.
    Lise çağımı.
    Kafayımı yedin lan.
    Onların hepsi korn cuydu ve en az 18-19 vardılar.
    Yani süt bebeleri değildi Ceza'ya küfredenler.
  • TheBeginning • 8 Eylül 2005 00:00 • #611768
    ya bu disi sosyalist kendi nickinden utanm1o mu nas1 bi sosyalist:)cezaya neden bu kadar yüklenldini anlamad1m ben adam yapt1g1 isi gayet iyi yap1yo onlar herkesten çok bizi begenin gibi bi düsünceyle c1kmad1lar ki bu kadar tepki manas1zd1 ayr1ca olay1 kelime oyunu ve dogaçlama olan bi müzigi icra eden adama hareket çekersende cevab1n1 al1rs1n adam1n eline neden koz verdiniz hareket çekerek onuda anlamad1m...evet anlamad1g1m çok sey oldu bu rak1n kokta ama konserler harikayd1...MANGA HARiÇ