-
beyler tmama her şey çok güzeldi kornuydu skiniydi offspringiydi ama en önemli gubu unutuyorsunuz CURE ben hiç bir konserde böyle bir şey görmedim tüm millet söylüyordu yılların grubu unutmayın CURE offspring e bile önder olmuştur belki
-
istediğiniz kadar şeker çocuk candy olun arkadaşlar boşuna o ceza nın orda olmaması lazımdı ama oyle bi kesim vardıki orada biz orta parmağımızı kaldırdık diye cezadan küfür yedik ettikte gerçi ama birde orada onun şakşakçıları doluydu uyuz oldum demek onlar rock dinlemeye değil her türlü muzik olsun kız olsun eğlence olsun diye gelip ortam yapalım diyenler yaw arkadaşlar yok gelmeyin gözünüzü seveyim
CEZA ŞAKŞAKÇILARINA HAYIR
-
korn yalan bence ya.. offspring iyidr de, adamlar yıllardır aynı şekilde böyle :) olsun onnar da iyidr de demek istediğim şudur ki; rock'n coke aslnda çok hazettiğim bi organizasyon değil; şöyle ki adamlar getirmiş cezayı ne bileyim geçen yıl 50 cent falan gelmişti, o zaman adı rock olmasın yaa ne satıcaksa onu getirmişler tamamen ticari amaçlı bi organizasyon bana göre, o parayla müzikten anlayan adamlar gelse böyle bi festival organize etse baya güzel bişiler olurdu.. böyle düşünüyodum, hala da böyle düşünüyorum ama the cure u getirmş olmaları dengeleri değiştirdi :) çelişken bi organizasyon rock'n coke, insanları da çeliştiriyo heh= ) ama iyi oldu the cure un geldiği ya iyi yaptılar bu yıl heh :)
robert smith yaaaa!!
-
bi tarafta salak rap çiler ...bi tarafta gelmeselerde kaynana gibi huysuz yorumlar yapan çılgın metalcilere raamen süperdi..
KORN muhteşemdi zaten hala ayaklarım ağrıyo..Apokaliptika ve Cure da çok iyiydi tabi..Offspring ten nedense pek haz etmiyorum ki yine hoşuma gitmedi :s
-
Pamela kötüydü , Muzisyenlerine uyus oldum grupmusunuz ? yoksa pamela mı ? show yaptıklarını sandılar ama taklit cunki cok basit rifflerde bile o kadar zıpladılar ki :) neysemm sonra manga performansı kötüydü cunki sarkıdan sarkıya gecislerde sorun yasadılar arasını uzun ttuttular buda performansı negatif etikledi. birde en son böyle halay cektirdiler gibi bise oldu o tarz bise caldılar . bence cok cok gereksizdi . sanırım onların birazcık kafalarını karıstırmıs calıstıgı kisiler. piyasaya gore hareket olayı ... neyse replikasa gelince abi cok gereksiz tavırlar hareketler sarkılar cok uzun tutuldu insanlar sıkıldı ama onlar eglendiklerini sandılar .. kulaklarını tıkıyan kisiler gordum etrfada yeter diye bagıran .. ceza ya gelince adamın bi sucu yok bence onu oraya cıkaran kisilerin sucu abi tum yasananların.. yoksa ceza tarzının en iyilerinden.. bu işi hakkıyla yapan biri.. dedim gibi suc onu oraya cıkaranlarda.. son olarakda offspring kopuktu seyirciden kendilerine calıp gittiler sanki zaten apocalyptica dan sonra galiba sonuk kaldılar gibi oldu ama iyilerdi.. benim gozlemlediklerim bunlar oldu .. çok eğlendik hala her yanım ağrıyor.
-
pazar günü gitmedim, o gün için yorum yapamam ama cumartesi sırayla gitmek gerekirse ceza, skin ve koRn derim başka da bişey demem. cure kadar da bayık müzik yapan bi grup görmedim...zaten korn bütün enerjimi aldı götürdü... ceza'ya hareket çeken denyolardan bahsetmek isterim: ya ne kadar aptalsınız olm siz? herif accaip derin şarkı sözleri yazıyo ve buna saygı duymak lazım. o müziği ingilizce yapsa eminim bütün dünya dinler ceza'yı...ve doğru söylüyor, dinlemeyen s..gitsin! git dj çadırında takıl, git yemek ye, git samba yapan kızları izle...orda saygısızlık yapmaya ne hakkın var? herneyse ben rapçi değilim, onları savunmak da bana düşmez.
skin'deki enerjiye hayran kaldım. tarzı sesi şarkıları seyirciyle iletişimi inanılmazdı...hiçbir grubun elemanı seyircilerin üzerine atlayacak cesareti bulamadı türkiyede, skin hariç...helal olsun hatuna!
korn bomba ötesiydi, head'in olmaması pek de bişey kaybettirmemiş, özellikle yağmurun altında blind'ı dinlemek unutulmaz bir anı oldu. bi de deftones gelse...
yetkililer duyun bizi.
ha bi de eighteen visions.
-
kornnnnnnnnnnnnnnnnnn yiilardir bakledigim c tesi günü ugruna sesimi heba etigim efsanevi grup bi an hayal sandim ama gercekti sonunda geldiler ve ben canli kanli izledim performansta bekledigimden cok daha iyiydi..apocalypticaya soylenecek soz yok bu onlarin her zamanki hali adamlar azm1s kudurmus gibi caliyolar birde insan olmayan bi bateristle geldiler tam oldu sahne sovu vesaire tartisilmaz ama hayatimin sarkisi olarak nitelendirdigim hope u calmamalari beni yuksek bi hayal kirikligina ugratti:(((
-
Apocalyptica. (nokta)
-
Apocalyptica
Başka söze gerek yok
-
Apocalyptica tek kelimeyle harikaydı.(su festivaller bi kez de ank da olsa da gidebilsek veya dersaneler baslamadan olsa...:)