Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • 117 • 8 Eylül 2005 00:00 • #611769
    Offspring için ordaydık..Dexter ve arkadaşları için ordaydık...90 ları yaşayan herkes unutamayacakları bir gece yaşadı...Sahneye çıktıklarında gözlerim doldu desem yeridir...

Offspringdeki pogoda çarpışan herkesi alnından öperim :))
  • XZANDER_x_X_x • 8 Eylül 2005 00:00 • #611770
    ah çadırda aşk bir başkaaa
  • crdle_of_filth • 8 Eylül 2005 00:00 • #611771
    apocalytica benm ve boynumun koptuğu andır:)
  • aaliiyaa_13 • 9 Eylül 2005 00:00 • #611772
    gereksiz insan coktu

korn'u mu izledim izlihamdan mı kactım anlamadım
    coke un boku cıkms bence bu kadar kalabalık bi fest olamazdı ya bilet basarken insan düşünür yani kapasite nedir die genede güsel dielim umarım seneye kişi ve yas sınırı olayına bi acıklık gelitr
  • _anti-social_ • 9 Eylül 2005 00:00 • #611773
    gerçekten çok iyiydi,korn'un sahne performası müthişti.umarım seneye de bu kadar güzel gruplar gelir....
  • tea party • 9 Eylül 2005 00:00 • #611774
    allahım o neydi öyle yahu?!holigan doluydu resmen..ben ilk defa böyle görüyorum rockn coke u..ama korn ve skin izlemeye değerd!herkese pogo yapmamaları için yalwardım durdum..en sonunda kendi isteğimle hasta olduğum korn u en arkalardan izlemek zorunda kaldım çünkü ölüyodm holiganlar yüzünden:) (i love you skin i love you skin...skin burayaaaa skin burayaaa)bu nedir allah aşkına yaaa?!
  • satanChurch • 9 Eylül 2005 00:00 • #611775
    dişi sosyalist sen jonathanı dinleyerek zaten metalci olmuyosun güzelim ehüeheü bir de j.d seneye tekrar gelmezse bende metalci değilim diye yazmış harbi güldüm ya
  • satanChurch • 9 Eylül 2005 00:00 • #611776
    yuh ya önceki yorumları okudum da harbiden özentiymişin ceza yerİne rebel moves diyo yaaa abi metal müzik sözlük anlamını ögren!!! ayrıca burda cezayı kınayanları ben kınıyorum müzik evrenseldir ve biraz saygı lütfen emege saygı!!! rock`n coke a gitmedim gitmem de..ama müzik evrenseldir... frekansta izledimde cure da heavy metal işareti yapıyorlardı halinizden utanın ve su özentilikten vazgecin diyorum SUPPORT MUSIC,NOT RUMORS!!!!
  • TüpBebek • 9 Eylül 2005 00:00 • #611777
    kıçım dondu yaa bidaha bu tarihte yapmasalar çok iyi olur çok soğuktu:( bu yıl türk gruplar çok azdı pamela manga ceza soğuk hava hariç herkes mükemmeldi ana sahnede burn de çok güzeldi seneye green day gelsin rammstein gelsin:)) sizce kimler gelsin ?
  • doguhan • 9 Eylül 2005 00:00 • #611778
    Korn harbi sağlamdı.. pogonun dibine vurduk.. Offspring te bi o kadar vardı