Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke @ İstanbul
  • track_TOR • 5 Eylül 2005 00:00 • #611683
    bence orada cezaya yapilan rap e yapilmistir herkesin bildigi gibi dinlemeyenden cok dinleyen wardı bunun faturasını tum rock cılara cıkarmak yanlıs bir kac kendini bilmez bisey yaptigini sandı ama cook yanlıs yaptılar yinede cok eglenceliydi
  • doguhan • 5 Eylül 2005 00:00 • #611684
    korn da pogonun dibine vurduk ama offspring beklediğim kadar iyi çalmadı. pogo yarım kaldı
  • dişi_sosyalist • 5 Eylül 2005 00:00 • #611685
    abi seneye HIM gelsin mutlaka ! ! ! ya harbiden seneye kimler gelir acaba???
  • partikel88 • 5 Eylül 2005 00:00 • #611686
    gerçekten süper bi festivaldi..organizasyon olarak daha hala bi çok eksigi var tabii ki ; mesela çogu insanin cuma gününden geldigini bildikleri halde cuma günü dogru düzgün müzik yoktu ! müzik çaliiiin!! diye tepindik ama kimse orali olmadi tabi..
    festivalin en güzel günü de tartismasiz cumartesiydi : skin, korn ve cure vardi. hepsi birbirinden iyiydi..ben skin hayrani degilim hani bikac sarkisini bilirim belki iyidir hostur severim falan ama sahne performansi cidden müthisti, skin bayaa bi iiymis ya dedik..helal hakkaten..kornu da eskiden dinlerdim artik o tip gruplari falan sevmiyorum derken -tabi rakinkoka gelince izlemek lazim diye gittik- bu kadar muhtesem bi performans görmedim !! insanlar tapti resmen korn a, bende adamlara hayran kaldim! arada seyirciyle dialogu en önemlisi bence; ki jonathan türkiyeye ilk defa geldiklerini, ve gördükleri en iyi seyirci kitlesinin biz oldugumuzu söyledi tabi bunun üstüne iice gaza geldi herkes, cidden anlatilmazdi kesinlkle festivalin en baba grubu oydu ! o hayvansal yagmuru bile kimse sallamadan dinledi..
    cure da ilk basta bayik basladi genelde bilinen sarkilari pek söylemediler, sarkiya eslik eden cok az vardi, sonra biraz daha canlandilar ve sahneye 5 kere çagirdi insanlar artik görevliler pis pis bakmaya basladilar..o da güzeldi ama asil offspring ciddi ayip etti ki asil bence onlarin demesi gerekiyodu süpersiniz siz, çok iisiniz falan çünkü nerdeyse herkes bütün sarkilari hep beraber söyledi bastan sona, ve deli gibi pogo vardi, ama onlar naaptilar sadece thank you thank you diyerek geçistirdiler e sonunda hadi ayip olmasin diye thank you good night diyip indiler ?!?! bu mudur yani ?! dedik bizde..pazar günü apocalipticanin ki de baya bi iyiydi; ilk basta boyum yüzünden sahneyi göremesem de yanimdaki yardimsever insanlarin sirtlarina almalariyla bende gayet net bi sekilde görebildim.. adamlar nasil asmis bi sekilde çello çaliyolar ve ayni zamanda kafa salliyolar! him in bittersweet i çaldilar o baya bi iiydi ve de tabi metallica coverlari..
    onun disinda yine pazar sabahi burn sahnesinde reggea yapan rootsman lakapli bi kisilik vardi, cok sempatik bi zenci ve de resmen muabbet etti insanlarla, baya bi eglendik ben onu da çok sevdim simdi sarkilarini indiriyorum :)
  • Tremmy • 5 Eylül 2005 00:00 • #611687
    organizasyon zayıftı baya...tuvaletler faciaydı be kardeşim.bu kadar kullanışsız bi tuvalet olamaz...müzige gelirsek eger konserler muhteşemdi bence gerçekten kendimi başka bi yerde hissettim.özellikle apocalyptica muhteşemdi.korn another brick in the wall ı calarken munky soloya girdiginde ilk notaya dokunur dokunmaz alnıma yagmur taneleri düştü.ADAM YAGDIRDI resmen...müthiş bir senkronizasyon oldu...helal olsun..offspring de ölüm tehlikesi atlattık kacmak zorunda kaldık.insanlar kendini kaybetti çünkü..yinede güzeldi...ceza yanlış davrandı bence insanları si.ktir etti falan sonrada barış ayagına yattı ben anlamadım olayını....daha saglam grupları izlemek umuduyla diyelim.......
  • makalin • 5 Eylül 2005 00:00 • #611688
    süpperdi süpper..
  • partikel88 • 5 Eylül 2005 00:00 • #611689
    su cezanin olayiyla da ilgili..bence çok çok iyi demis ulan izlemiyosunuz madem niye adamin konserini bozuyosunuz gidin takilin baska bi yerde napiyosaniz yapin dinleyenleri de adami da rahatsiz etmeyin..madem bu kadar fazla rahatsiz ediyo gelicegini önceden biliyodun festivale gelme o zaman..sanki çikan gruplarin hepsi rock içerikli bi o abuk kaçiyo ! farkli türden bi sürü grup var rap de var, ki ceza gayet iyi bi rapçi. niye çocuk gibi adamin karsisina gecip hareket çekiyosun ki ?!? gayet saçma geliyo bana..ben de gidip izlemem fazla sevmem ama gidipte aptal aptal hareket çekmem adamin karsisinda.
  • schwarzgraber • 5 Eylül 2005 00:00 • #611690
    Rock konserinde repcinin hipapcının ne isi var allahaşkına...
    bu ne yaw...
    tamam güzel müzik yapıyor diğerlerine göre ama...
    konsept farkı var en başta.... sonra hayata bakış filan...
    cok acaipti...ceza ve rock!!!
    du bakalım daha nelerle karşılaşacaz....
  • SLayraCkEr • 5 Eylül 2005 00:00 • #611691
    su cezanin olayiyla da ilgili..bence çok çok iyi demis ulan izlemiyosunuz madem niye adamin konserini bozuyosunuz gidin takilin baska bi yerde napiyosaniz yapin dinleyenleri de adami da rahatsiz etmeyin..madem bu kadar fazla rahatsiz ediyo gelicegini önceden biliyodun festivale gelme o zaman..sanki çikan gruplarin hepsi rock içerikli bi o abuk kaçiyo ! farkli türden bi sürü grup var rap de var, ki ceza gayet iyi bi rapçi. niye çocuk gibi adamin karsisina gecip hareket çekiyosun ki ?!? gayet saçma geliyo bana..ben de gidip izlemem fazla sevmem ama gidipte aptal aptal hareket çekmem adamin karsisinda.
    5 Eylül 2005 Pazartesi | Yazan: partikel88

Ana sahne olunca işte istediğin yere git o sesi duyuyorsun, ben mecbur değilim rock konsepti altında düzenlenen bir konserde ana sahnede böüren birini dinlemek...Gitsin karargah gibi böürsün orda isteyende gitsin dinlesin herkez saygı duyar..

Ordaki insanların tepkisi öncelikle ana sahneyi babasının çiftliği sanarak laf atması ,konsepte aykırı olması ve rockistanbulda ona gösterilen saygı neticesinde yaptığı saygısızlık demicem "hayvanlık". Bi laf vardır böyle ..... ye böyle ..... diye..

O dua etsin kitlenin çoğu ya uyuyordu ya da uzaktaydı,
    fanclubunde atmış tutmuş yok seyirci destek çıktı etti die..
    Bi kişide kimseye laf sölemedi.. En basit örnek,
    arkadaşın hem cüzdanı hem telefonu düştü... Hangi rap çi verirdi ? Kusura bakmayın ama rapçiyim die takılan adamın önüne düşen telefona öküz öküz baktığı ortamda gene destek kendi içimizden çıktı...

Ceza bence eskiden saygı duyulan bir insandı ama artık eminem çakması olma arzusundan başka birşey göremiyorum..

Bunlar benim düşüncelerimdir, kimse katılmak zorunda değil..
    İsteyen istediği eleştiriyi yapar, istediğini söyler..Saygı duyar duymaz.
  • anatolia_CHE • 5 Eylül 2005 00:00 • #611692
    ya hawanın bizle bi gusel dalga geçmesine raamen gerçekten güzeldi..korn da koptuk,şebnemde kendime geldim,apocalyptikada resmen mest oldum..tw den bende izledim dün şebnemin sesi kötü geliodu canlı performans farklıydı yaa..iyiydi yani..şebnem bu arkadaşlar!!boğulma riskine raamen en önden izledim..adamın dirseği boğazımdaydı yaa...
    tuwalete girmiym diye 3gün bişi yemedim valla..resmen rezaletti
    abi gruplar iyi olmasaydı hayatta gitmezdim ama adamlar işi biliyo..nabiym yani?..herşey para için,sömürü içindi dooru..ama yinede organizasyon büyük,oturmuşlar artık bişeyleri..
    iyiydi ama bida gidermiyim bilmiyorum..ancak iced earth'ı getirtirlerse,sentenced ı birleştirirlerse,system ı getirtip bizden özür diletirirlerse ozaman giderim ancak..yok be okadar değil ama müzik festiwalinde bukadar para sömürülmemeli..heleki sawaş için,masumların öldürülmesinde kullanılacaksa.haksızmıyım yani??