Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 5 Yaşında @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

• dumans fan • 29 Ağustos 2007 00:00 • #629357
    bu ne ya abartıyolar iyice festival altı üstü zeytinli rocka gittim dört gün+kamp 10 milyondu deli gibide eğlendim orda da çok kaliteli gruplar vardı orada da kamp vardı eğlencenin allahı vardı bu kadar büyütülcek bişey yok bunda yaaa...
  • Birol • 29 Ağustos 2007 00:00 • #629358
    bu ne ya abartıyolar iyice festival altı üstü zeytinli rocka gittim dört gün+kamp 10 milyondu deli gibide eğlendim orda da çok kaliteli gruplar vardı orada da kamp vardı eğlencenin allahı vardı bu kadar büyütülcek bişey yok bunda yaaa...

kardeş mesele eğlenceyse git bi tane bilgisayar oyunu çektir arkadaşına günlerce eğlen, ya da arkadaşlarının grubunu dinlemeye git, en kıytırık barda olsanız bile eğlenirsiniz. Burda Chris Cornell'den bahsediyoruz, eğlence işin diğer boyutu.
  • uykusuzluk • 29 Ağustos 2007 00:00 • #629359
    bu tarz organizasyonlar eminim çok emek isteyen zor işler ama...

geçmiş senelere bakılınca yabancı isimler çok fos geldi bana...

bu sene yerliler iş yaptıracak gibi...
  • killer queen • 30 Ağustos 2007 00:00 • #629360
    elimde bir bilet var, kombine, 120 ytl ye satıyorum ACİL! (zaten rockn coke geldi acili mi kaldı) her neyse ilgilenenler [email protected]'dan bana ulaşırsa sevinirim
    not: bilet vip
  • haki72 • 30 Ağustos 2007 00:00 • #629361
    Bu festivale 150 kağıt bayılan insan tikiden başka birşey değildir.
    yılda bir kere 150 ytl biriktirip yılın yorgunluğunu 2 günde atmaya çalışan kişi tikiyse kusura bakma bende tikiyim
  • killer queen • 30 Ağustos 2007 00:00 • #629362
    Bu festivale 150 kağıt bayılan insan tikiden başka birşey değildir.
    yılda bir kere 150 ytl biriktirip yılın yorgunluğunu 2 günde atmaya çalışan kişi tikiyse kusura bakma bende tikiyim
    30 Ağustos 2007 Perşembe | Yazan: haki72

ben 120 ye satıyorum:))
  • smash • 31 Ağustos 2007 00:00 • #629363
    rock n cke a 2 adet kombine bilet var elimde ilgilenen arkadaslara uygun fiyata vericem iletişim kurmak isteyenler msnimi ekler:)
    [email protected]
  • vast • 3 Eylül 2007 00:00 • #629364
    ilk önde bu vardı...
    Manic Street Preacher? şaka mı bu? Arkadaşlar görün işte "Sosyalist" tavırlarla içi boş ideolojik propaganda nasıl oluyor...
    31 Mayıs 2007 Perşembe | Yazan: kacak

ehehe sonra şunu gördüm:
    ...içi boş ideolojik propaganda dediğin adamlar küba da konser verip de,fidel casto ile kol kola giren adamlardır... kaç grup vardır acaba bunu yapan? ama tabii senin bundan haberin olduğunu bile sanmıyorum...
    31 Mayıs 2007 Perşembe | Yazan: Lounge Act

kacak arkadaşımız çok güzel bir şey söylemiş ama maalesef Lounge Act arkadaşımız herhalde MSP'ı çok sevdiğinden olsa gerek acayip bir açıklamada bulunmuş... iyi o zaman, ben de sosyalistim, bmw ile gezip coca-cola içeceğim, bir yandan da bankadaki paramın sadece faiziyle lük hayat sürerek emrimdeki insanlara hakettiklerinden daha az maaş vereceğim... al işte... ben de sosyalistim o zaman... oldu mu? tamam, MSP bunları yapmadı belki ama "sosyalist" takılarak rock'n coke gibi bir kampanyada olması gerçekten de çok ama çok ilginç... ben buradan şunu anlarım: para ile ideoloji bile satın alınırmış!