-
[::K.İ.L.İ.T::]seni çok iyi anlıyorum ve söylediklerine aynen katılıyorum.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bende bunları soyledim..ayrıca ben pop müzik için açmadım burayı..r&b hip hop ,arabesk,tsm,thm,fantazi,blues,jazz..hepsi için geçerli..bu herifler sadece rock müzik varmışgibi bunları yok sayıyolar....en fazla DİNLENEN MÜZİK TARZLRI ARASINDA BİR SIRALAMA YAPILSA ROCK MÜZİK İLK ONA ZOR GİRER ESASINDA..
-
[::K.İ.L.İ.T::]Dünya'da başarılı olmuş bir rock grubu mu arıyorsunuz?Pentagram'ın yaptıklarını unuttunuz sanırım.Avrupa'da bir anket yapılsa eminim Pentagram'ın,Sezen Aksu'dan daha çok tanındıgı ortaya çıkar.Özentilikten kastınız nedir anlayamadım?Ama Limp Bizkit ve Linkin Park'tan başkasını dinlemeyip sağa sola laf atıp kendini marjinal bir kişilik olarak göstermeye çalışanlardan bahsediyorsanız haklısınız...
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya bende dahil olmak üzere fazla kastık Frank Zappa şöyle demiş
Müzik hakkında konuşmak mimarlık hakkında dansetmeye benzer.
-
[::K.İ.L.İ.T::]123456789101121231233 nickli arkadaş üstü kapalı bana saldırmışsın.nickimi yazsaydın keşke.
1- saçma sapan konuşma.ben şimdi ferdi mi dinledim.Beni deli ediyosun ya.ben ne yazdım oraya geçmiş yazılarıda oku.Pop u neden seversin sevmezsin diye takılıyor kıçımı yırtıyorum.Sen bana saygı göstermez aşağılar diyosun.Evet devam edecem.Uyuz ediyosunuz adamı.Bende saldırmaya devam edecem
2-hiçbir şeyi kabullendiremezsiniz kimseye.Benim dediğim doğru diye bi şey yok.Git Atilla taşa tarkana saygı duy.Bana da karışma.
3-Benim karizma yapmak gibi bir niyetim yok.Daha yazacam merak etme çıkmama gerek şimdi.!!!!!!!!11
-
[::K.İ.L.İ.T::]ben türkiyeden rock müzik dışında mesela orhan hakalmaz ve sezen aksu hoşuma gidiyor.ama sadece hoşuma gidiyor dinlemiyorum.
aslında diğerleri rockcılara saygısızlık yapıyor mesala hippi diyorlar
kendi açımdan değerlendiriyorum
-
[::K.İ.L.İ.T::]kurnazlık marifet değil
aptalların tesellisi
düşman olmak mertlik değil
korkaklığın iradesi
pentagram. bu sözler yalnızca bu adamların eserlerinin 1/1000'i dir. besteleri bir o kadar melodik ve güzeldir. avrupadaki (mavi sakal hariç) en ünlü gruplarımızdandır. dünyaya bizi tanıtabilen TEK gruptur. tarkan'a falan bakmayın o yurt dışında o kadar da ünlü falanda değil. tamamen basının abartması. sezen aksuya gelince bende sewerek dinlerim. o gerçekten pop müziği kalitesiyle yapan bir SANATÇIDIR. hatta onun yaptığı müzik aslında pop bile sayılmaz. çünkü pop müzik sabun köpüğü gibi gelip geçicidir. sezenin şarkılarıysa nesilden nesile aktarılan efsane şarkılar arasındadır. gerçekten kaliteli müzik yapıyor. ama bu gün pop müziğe baksana sen. içinde bir ensturman bile yok!!! hepside kalitesiz hepside saçmalıktan ibaret. arkada bir turn table ya da bir bilgisayar ritmiyle çıkıyo bir hatun sözüm ona müzik yapıyor. sen bir de müzik aynı zamanda eğlendirmelidirde demiştin dimi. o halde sen hiç rock'n roll dinlememişsin gelmişsin birde burda bilip bilmeden konuşuyorsun. aşk mı yok demişdin bir de sanıyorum. puohahaha sen hiçbirşey dinlememişsin. tek bir örnek vericem sana binlercesinin arasından. the rolling stones angie. hadi hadi sen burdan gitde içinde ensturman bile olmayan saçmalıklarını dinle haydi naş...
-
[::K.İ.L.İ.T::]fizban
Sen warya sana hayvan ismi bile yakistiramiyorum..!!O derece gerizekalisin..!!Sen git körlerle org çal eminönünde gerci onuda yapamazsin ya..Thriller damarlarina bastin bunlarin kopek gibi bagiriyolar..
www.preclub.com
-
[::K.İ.L.İ.T::]birincisi sen bu söylediklerinden sonra sokak köpeklerinden de değersiz olduğunu gösterdin. ikincisi ben org çalmayı bilmem yiyiyosa göster. ama ben sana öyle bir şey gösteririmki...
ve de üçüncüsü sen ne demeye çalışıyorsun ben orada yalnızca doğruları söyledim siz hiç gerçekten rock müzik dinlememişsiniz. şimdide gelmiş burada saçma sapan konuşuyorsunuz. dediğim gibi içinde bir ensturman bile olmayan şarkılarınızı dinleyip kendinizi tatmin. edin. haa bu arada turntable bir ensturman değildir. yetenekli ya da yeteneksiz her kes öğrendikten sonra çok da rahat çalar. ah pardon. tuşlarına basar.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bence çok iyi forum yapıcakken direkten dönmüşsün düşüncen doğru ama yorumun yanlış