Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• SoFineSlash • 3 Ekim 2004 18:32 • #440829
    ÖZENTİ POPÇULARIN ROCK A YAPMAYA ÇALIŞTIĞI SAYGISIZLIKLAR

[::K.İ.L.İ.T::]Bırakalım bu ayakları ya...sevklerle renkler tartısılmaz ben sıkıldım bu konudan...
    Herkes kendı muzıgının kotuluklerını duzeltsın...Bence bu tartısmada bıtsın...
  • whitelion • 3 Ekim 2004 18:48 • #440830

[::K.İ.L.İ.T::]
    2.ne dersenız degın rock,popdan cok daha fazla fan'a sahıp...
    git işene be sofine slash..
  • MoonLigth • 3 Ekim 2004 18:58 • #440831
    ta eskidennnn.....

[::K.İ.L.İ.T::]ba güzelim. Pop müzik dinleyeen bi insan kültürsüdür. Tamam dinleyebilir ama sadece popla yatıp popla kalkan kişiler (ve sanıyorum sende öylesin thirler.) duyarsız insanlardır. Boş insandır.
    Popüler kültür insanları sömürmeye yarayan bi araçtır. Sen bunu hala anlayamadıysan yuh sana... Ve ben senin yazdıklarından şunu çıkarıyorum sen (ve senin gibi insanlar) "hayatı siyah ve beyaz olarak görüyor. Biz rock müzik dinleyen insanlar ise gri. Ewt armızdaki fark bu...
  • ScarFace • 3 Ekim 2004 19:04 • #440834

[::K.İ.L.İ.T::]thriller iyice uzattın he..hatta seviyeni iyice bozup 2 günn bişey yazamadık diye kaçtılar,anladılar doğruyu demişsin...Sen ve senin yandaşların pop dinlemeye devam edin..Medya maymunluklarına,kliplerinizdeki kim daha fazla hatunla gözükecek triplerine,reklam için 1100 erkekle beraber olan zavallı hatunlara ayna tutmaya devam edin.Hiç bir halta tepki veremez sadece günü eğlendirmek için müzik yaparsınız...Thriller sen dinlediğin hangi şarkıyı bi stüdyoya gidip arkadaşlarınla canlı çalıyorsun?Eğer böyle hobilerin varsa kullandığın aletler pop müzik aletleri mi?yoksa genelde rock çıların veya metalcilerin,jazzcıların kullandığı enstrumanlar mı?Şimdi dersin konserlerde adamlar pop şarkılarını da canlı gayet başarılı çalıyorlar...2 tane akor,25 snlik çok basit bir solo!!! 4/2 lik bir davul ritmi ve koro....Cevap ver bakalım.Ya da avukatların yazsın.
  • anaemics • 3 Ekim 2004 20:13 • #440849

[::K.İ.L.İ.T::]ScarFace - MoonLigth - whitelion doğru yoldasınız dostlar verelim şunlara ağızlarının payını. arkadaşlar bu devirde pop dinleyen insanlar kültürsüz önüne ne konulursa onu alan kişilerdir bi bakalım üniversite mezunu veya şu an üniversite okuyan kişilere çoğu rocker dır buradan da anladığımız gibi kültür seviyesi yüksek kişiler seçici oluyor ama sizin gibilere yani "kulağa hoş gelen her şeyi dinlerim" diyenlere ne desek az biraz kültür bulun bi yerlerden alın derim sorun bana rock n roll dinlerim aynı zamanda klasik müzik te dinlerim çünkü benim emeğe saygım var bilgisayarla bass landırılmış alın teri olmayan müzikleri çöpe atsanız çöpte yer kapladıkları için üzülürüm bu kadar boş şeyler anlayın artık. bi electro gitar,bateri,bass gitar çalmayı öğrenmek kolay ama profesyonel olarak yani kusursuz bi şekilde çalmak için kaç yıl gerekli biliyormusunuz 4-5 yıldan fazla ama sizin dinlediğiniz müzikleri yapanlar bugün ne bileyim muhasebe de çalışırken yarın gidip zart diye bi pop albümü çıkartınca gidip alırsınız pop rap hiphop bu kadar basit şeyler yani adam gece yatıyo sabah kalkınca aklına bende bi albüm yapıyım zengin olayım diye bi fikir geliyo siz de gidip alıyorsunuz HADİ MÜZİĞİNİZİ SAVUNUN DA GÖRELİM. ROCK KARŞI DURUŞTUR, SİSTEME HAKARETTİR, SEÇİCİLİKTİR, EMEKTİR BURDAYIZ VE SAVUNUYORUZ, KAVGAMIZDAYIZ HAKLI OLDUĞUMUZ İÇİN..
  • fizban • 3 Ekim 2004 20:25 • #440853
    son söz

[::K.İ.L.İ.T::]foruma yazılanları baştan sona okudum. anladığım kadarıyla (ya da ümit ettiğim kadarıyla) thiriller kardeş (adını yanlış yazmış olabilirim kusura bakma) britney'dir kıracan mı belimidir tarzındaki şarkıları sevmiyor. pop dinliyor ama sanıyorum oda kaliteli pop dinliyor. yani o eski sezen aksudur falandır filandır tarzında. onun söylemeye çalıştığı işte yalnızca rock dinleyip pop dinleyenleri küçük gören insanlar. yalnız burada tartışırken kendisi rock müziği küçük görerek eleştirdiği insanların arasına girdi. belki isteyerek belki istemeyerek... ona tek söyleyebileceğim biraz daha rock dinlemesi. belki böylece küçümsediği müzik türünün tüm ihtişamıyla karşısına dikildiğini efsane şarkıların etrafını sardığını görür. dinlemese ya da hoşuna gitmesede buna saygı duymayı öğrenir.
  • anaemics • 3 Ekim 2004 20:40 • #440858
    rocker lar harp çıktı gelin ve savaşın..

[::K.İ.L.İ.T::]söyleyin popüler müzik funları sizin kalıcı olan efsane gruplarınız ve efsane parçaları var mı? ben cevap vereyim yok çünkü sizinki yeni çıkan bi parçayı sabah akşam dinliyip sıkılınca dinlemeyi bırakmaktan ibaret ama harbi rocker lar yenilerden çok eskileri dinler acdc - black sabbath - led zeppelin - deep purple - uriah heep - judas priest - motorhead - sex pistols - ramones - the who ve benzerleri gibi ve bu grupların da 20-30 yıllık parçalarını dinlerler ve bundan gerçekten zevk alırlar o grupların yaptıkları müzik birçok günümüz grubunun yaptıklarından çok daha sıkıdır..
  • brownsugar • 3 Ekim 2004 20:46 • #440860

[::K.İ.L.İ.T::]evet rockı diğerlerinden ayıran bu hiçbir rock şarkısı eskimez sanırım sebebi insanların öfkesi gibi ölene kadar kalacak şeylerle ilgili olması popsa aaa bugün moda justin timberlake hadi onu dinleyek şeklinde "sevilen" bi zımbırtı bugün bi salak led zeppelin dinlediğimi söyleyince onun modası geçti ama dedi
  • SoFineSlash • 3 Ekim 2004 22:10 • #440871

[::K.İ.L.İ.T::]heheh kım dedı lan onu?hahah cok komıgıme gıttı!!allah kolaylık versın ona....
  • efespilsen • 3 Ekim 2004 23:08 • #440880
    [::K.İ.L.İ.T::]rock müzkte zaten pop ( popüler ) müziğin bir parçası
    aynı zamanda pop ne demektir.
    bilmiyorsanız rock dinlediğinizi sandığınız bir cahilsiniz
    not: POP population sözcüğünden gelir
    population anlamını yazmama gerek yok sanırım