Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• burak25 • 5 Ekim 2004 14:27 • #440985
    topikkk....

[::K.İ.L.İ.T::]yazmayacaktım gaza geldim yazim bari..
    thriller sana helal olsun kardeşim. herkese dediğin gibi "özenti rockcı" olduklarını farkına bile warmadan dolaylı yoldan kabul ettirdin. :)
  • thriller • 5 Ekim 2004 15:36 • #440992
    [::K.İ.L.İ.T::]Kardeşim laftan ANLAMIYORMUSUNUZ..topici değiştirmeyin......biliyorum izin verildiğini....ÇOK İSTİYOYORSANIZ GİDİN YENİ KONU AÇIN..
  • thriller • 5 Ekim 2004 15:46 • #440993
    [::K.İ.L.İ.T::]Aynen oyle burak..konuştuklarıyla kendi kendilerini belli ettiler...

adamlar laftanda anlamıyor..nile athenaya rockcı demedim.ikiside pop veya athena ska falan..benim bahsettiğim madem bu insanlar piyasa neden rock festivallerinde en baş köşedeler..hani siz diyordunuz ya şarkılar anlamlı olacak diye nerde.......
    bana göre ikisede süper ayrıca......

BUNU gerçek ROCKCILAR İÇİN SOYLEMİYORUM..sadece kendini toplumda belli etmek için uğraşanlara soylüyorum....sizin sonunuz başkalarına özene özene YA BİR KÖPRÜ ALTINDA UYUŞTURUCU KOMASINDAN ÖLMEK,YA DÜNYAYLA UĞRAŞA UĞRAŞA birilerinin sizi cezalandırılması, ya da 5-10 yıl sonra bu yapTıklarınızdan UATANARAK NORMALE DÖNEMNİZ...artık hangisi rastgelirse..
  • ScarFace • 5 Ekim 2004 16:19 • #440997
    [::K.İ.L.İ.T::]konuştuklarıma bakarak bana hala özenti diyebiliyosan sana sadece yuh diyorum...gerçek rockçu değilmişim ne yazıkki...çünkü pop müziğe saygı göstermem gerekiyomuş....asıl kimin ne mal olduğu belli..kimsenin kendini belli etme çabasında değil.Amaç bazılarını aydınlatmak.Ama ne yazıkki imkansız...
  • fizban • 5 Ekim 2004 16:27 • #440998
    [::K.İ.L.İ.T::]ona bakarsan rock'n coke'a 50 cent geldi oda mı rock. eğer yalnızca festivallere bakarak bu rocktır poptur diyosan organizatörler ne diyorsa öyle olsun demekle aynı. yani bir cezaya bir nefretide rockçı yaptın ya daha ne diyim sana!
  • thriller • 5 Ekim 2004 16:33 • #440999
    [::K.İ.L.İ.T::]cezayı nefreti falan rockcı yapmadım...gerçi şarkı sözleri bakımından türkiyedeki rockıların hepsinden daha rockcılardır ya neyse....

rock'n coke a 50 cent geldi..adı üstünde rock festivali....tamam fifth centte var..nil de athenada var..bu ne demek oluyor..yani insanlar diğer tarzlarada saygı duyuyor..sizin gibi değil işte...siz SATAŞCAK ADAM BULAMASSANIZ BU SEFER BİRBİRİNİZE SATAŞIYORSUNUZ..o niye barışa rocka gitmiş o niye rockn coke a gitmiş..SİZE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • anaemics • 5 Ekim 2004 16:46 • #441000
    TOPIC i DEPİŞTİRME ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ VAR SANA NE?

[::K.İ.L.İ.T::]thriller laftan anlamıyormusun onlar rock konseri bile değil diyorum ismi öyle git barışarock a rock konseri gör rock'n coke da neymiş rock konseri diyorlar getirdikleri adamlar hiphop çı tv de gösteriyo konsere gelenler cıvıl cıvıl renkleri olan kıyafetler giymiş popçular git barışarock a gör rocker nasıl olurmuş.. senin yaşın daha 19 sana söylenenleri bize söylüyorsun neymiş 10 yıl sonra utanıcakmışız kendimizden sen bu savunduğun şeyi 9 yaşındayken mi anladın? 10 yıl sonra artık rock'n roll dinleyemeyecek duruma gelicekmişiz ve popçu olucakmışız git bak iron maiden a herifler hala rocker ve sertler git metallica ya bak red hot chili peppers a bak adamlar 50 lerinde veya 50 lerine yaklaşıyorlar eğer barışarock a gitseydin orada da görücektin yaşlandıklarında bile sağlam birer rocker olan bir sürü tanıdığım var bana 10 yıl sonra değişeceksin diyen herkese dediğim gibi sana da "İSTİSNALAR OLABİLİR" DİYORUM. ama yaşlı rocker lar arasında dikkatimi çeken şey hepsinin müzisyen olması ben de müzisyenim yani sana diyeceğim şey dinleyenler değişebilir ama rock'ı hem dinleyip hem çalanların sağlam olarak kalıcaklarıdır..

NOT: POP=SHIT.
  • sebocu • 5 Ekim 2004 16:48 • #441001
    [::K.İ.L.İ.T::]katılıyorum
  • thriller • 5 Ekim 2004 17:02 • #441002
    [::K.İ.L.İ.T::]laftan anlamadığın topici devamlı değiştirmenden belli...

işte dediğim gibi şimdi birbirlerinle kavga etmeye başladılar..o niye rockn coke a gitmiş..o niye barışa rocka... devamlı sorun..hiç bişey bulamasalar birbirlerine sataşıyolar...DÜNYAYLA UĞRAŞMAYI BIRAKIN ARTIK..BAŞKALARINI TAKLİT ETMEYİN...

ne yani rockn coke da çıkan erkin koray rocker değilmi veya rasmus...
  • anaemics • 5 Ekim 2004 17:20 • #441003
    LONG LIFE ROCK'N ROLL

[::K.İ.L.İ.T::]kes be thriller sana ne topikten laf anlamıyorum kuralını çiğniyorum sisteme çomak sokuyorum ben rocker ım ama sen özentisin hadi yukarıda yazanlar cevap versene yalan de 9 yaşımda anladım de bana bunu büyüklerim söylemedi de. ama bu gerçeği değiştirmez sen çevrendeki insanların istekleri ve görüşleri doğrultusunda yaşıyorsun senin beynini yıkamışlar rasmus piyasa erkin koray da artık moruklamış ölmeden dünya çapında bi festivale konuk olayım da yurt dışı beni tanısın mantığıyla gidiyor. yok demiyorum rock'n coke da da rocker topluluklar var ama hepsi piyasa uğruna, daha fazla şöhret ve para için kendilerini satanlar.. barışarock a bak konser vermek için gelen gruplar bile bilet parası ödüyor bunu biliyormuydun? her şeyi para için yapmıyorlar yardım için yapıyorlar, rock'n coke un biletlerinin 70 milyon civarlarında olmasından belli para için yapıyo adamlar..