-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]neden intihar ettiklerini biliyor musun peki?
(boş bi insan olarak bilmiyosun tabi ki! bilme...)
-
[::K.İ.L.İ.T::]9 yaşında değildim..... muhtemelen 24-25 yaşlarında geçer bu hastalık....herşeye saygı göstermeyi oğrenirsiniz..
devamlı bana laf geliyor konuyla alaklı olmayan ama sizle uğraşamam...SİZİ GAZİOSMANPAŞADA MÜSLÜMCÜLERİN ELİNE VERİYİM BAK SİZİ NE YAPIYOLAR.. :)
özentiler kolonisi,hastalığı,tanı ve tedavisi...
bu bir hastalık...
a)geçmişi:amerikada üreyip dünyaya(genelde türkiye gibi az gelişmiş ülkeler yayılan) bir hastalık..
B)belirtileri: hastada ani depresyon.. ETRAFA SALDIRMA,DEVAMLI DÜNYAYLA UĞRAŞMA,siyah giyip küpe ve zincir benzeri aksesuarlar takıp TOPLUM İÇİNDE KENDİSİNİ BİR ŞEKİLDE BELLİ ETME İSTEĞİ.
C)fizyolojik özellikleri: çok bulaşıcıdır...
D)görülme sıklığı: genelde ergenlik çağına yeni girmiş 15-16 -17 yaş civarında rastlanır..ileri safhlarda 24-25 yaşına kadar hastalık devam eder...
E)TEDAVİSİ : GENELLİKLE HASTANIN YAŞI İLERLEDİĞİ VE ERGENLİK DÖNEMİNİ ATLATTIĞI ZAMAN KENDİLİĞİNDEN GEÇER.....İLERLEMİŞ HASTALARDA İSE TEDAVİSİ YOKTUR..hasta ya bir köprü altında uyuşturucu komasından ya da bıçaklanarak öldürülür...
YA DA TOPLUMUN HUZURU İÇİN OTENAZİ YAPILABİLİR......
-
[::K.İ.L.İ.T::]moonlıght niye intihar ediyolarmış bi anlatta oğrenelim kardeşim....
-
HEY
[::K.İ.L.İ.T::]Artık pop kalmadı dostum. POP sevenler sadece 1-2 kişi. Artık söz Rock'ta
-
[::K.İ.L.İ.T::]şimdi sen pop daha iyi mi demek istiyosun
saçma sapan bir şey pop ayrıca tarkan mı yıllarını vermiş müziğe daha topluma örnek olamamış birisi nasıl SANATÇI olabilir önce askerliğini yapsın hem sonra tarkan düğünlerde söylerken şebnem, duman , teoman eğitim alıyodu bee şebnem le tarkan kıyaslanır mı hadi sezen aksu neyse de tarkan diyo adam yaa
-
[::K.İ.L.İ.T::]olm ben sana g.tümle gülerim lan..
:))) sktir ya...:))
olm senin gibi adam ların olması çok iyi ya çok eğlendiriyosunuz insanları.
şebeksiniz siz ya :)
müslümmüş yerim müslümünü...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Abi öncelikle thriller kardeşime bu kadar aptalca bir forum mevzusu açtığı için yazıklar olsun diyorum.Kardeşim sen kendini hep yanıltıcı durumlara düşürüyorsun bir kere.Ben türklerden bahsediyorum demişsin bir sonraki mesajında da Maykıl ceksın ın arkasında ünlü gitaristler çalıyo filan demişsin o çalanlar da türk diğildir büyük ihtimalle.Türklerden bahsediyosan yanlızca türklerden bahset ama bu açtığın konuda sadece türklerle alakalı bi olay diğil.Türkiye de az rocker var demişin e be güzel kardeşim kavga mı yapıcaz sayısal üstünlükle mi dövüceksiniz bizi? Kalite sayısaldan üstündür diyorum bu konuda da popçunun fazla olması okuma yazma oranının bu kadar düşük ve cehaletin bu kadar youn olduu bi ülkede herkesin rocker olmasını beklememelisin.Pop dinleyenin tüm dünyada milyarları bulması onun en iyi müzik tarzı olduğunu gösterir dersen seni :) bilemiyorum artık naparız :).Ben günümüzdeki pop müziğinden nefret ediyorum ve bilhassa ülkemizde yapılanından.Kral tv yi açıp da iğrenmeyen bir insan kesinlikle sarhoş filan olmalı ki ben bunu sarhoş olan insanlardan biliyorum :)..
-
[::K.İ.L.İ.T::]serpent king.. madem kalite sayıya bağlı değildir(ki doğru) bana türkiyede klasik olmuş bundan 20 yıl sonrada dinlenebilecek bir rock parça soylesene..bekliyorum..
-
[::K.İ.L.İ.T::]Thriller eger pop müzigi korumak istiyorsan tek bir sekilde hakl1 c1kabilirsin eger kendini bogaz koprusunden asag1 atarsan dediklerine katilacaz ve pop ROCK'tan daha büyük olucak hadi bakal1m atla bi taksiye bir an önce kurtar popo ayy popunu...
-
[::K.İ.L.İ.T::]thriller sana 100 tane şarkı söyleyebilirim 10 yıl sonra dinlenebilecek..Bulutsuzluk Özlemi'nin tüm şarkılarını biz diğil 10 , 30 yıl sonra bile dinleriz koçum.Ve dinlenmişleri de var..Kramp diyorum ve ben hala dinliyorum.Senin o kral tv de izlediklerin rock diğil koçum..bekletmiyim seni fazla