-
SATTI DA NE OLDU?
[::K.İ.L.İ.T::]thriller albümü nasıl sattı yeni çıkmıştı popülerdi korsan da yoktu o zamanlar dinlemek isteyenler gitti albümünü aldı bi de diyosun türkiyede şarkıları 10 yıl sonra dinlenecek grup var mı diye asıl eskiyince değer kazanıyor rock senin pop un gibi yeniyken tazeyken değil git araştır ac/dc kurulduğunda bu kadar dinleyicisi var mıymış yokmuş o zamanlar şimdi efsane olarak nitelendirilen tüm gruplar underground tı. ya thriller sen anı yaşa boş ver gününü gün et ama bunu yaparken bilmediğin kavramlara laf atmaya çalışma..
-
SATTI DA NE OLDU?
[::K.İ.L.İ.T::]thriller hala savunacak bir şey bulman bence tamamen hırstan kaynaklanıyor.Yukardaki dostumun dediği gibi sen yerli+yabancı en fazla 30 isim yazarsın.Ama biz dünyanın saygı duyduğu ve mükemmel olduklarını en cahil insanın bile kabul ettiği en az 250 isim yazarız.Olay rakam ise al sana rakam.Bana boşuna türk grubu rock çısı ayakları yapma.Müzik evrenseldir diye heryerinizi yırtıyorsunuz.Al sana evrensellik.
-
bu tartışmalar bahane.MİCHAEL JACKSON BİR EFSANE....
[::K.İ.L.İ.T::]dostum ben m.jacksonı yazdım..biliyorum yabancı olduğunu..ama türkte bir sürü yazım..sen bana türkiyede saygı göstereceğim 10 tane rock grubu veya tek isim yazsana..bekliyorum..
-
[::K.İ.L.İ.T::]sıralama yok..10 kişi istemişsin buyur..birde rica ederim düşünerek konuş..hatta sus bence..herhangi bir müzikal altyapın olmadığı çok açık..karşı olduğun bir görüş var ama niye eleştirdiğini keninde bilmiyorsun..birşeyi eleştirmeden önce o konuyla ilgili ciddi bilgin olması gerekir..tez antitez olayı hani..
1-)Erkin Koray
2-)Fikret Kızılok
3-)Bülent Ortaçgil
4-)Barış Manço
5-)Üç Hürel
6-)Moğollar
7-)Kesme Şeker
8-)Mavi Sakal
9-)Bulutsuzluk Özlemi
10-)Hakan Kurşun
-
[::K.İ.L.İ.T::]bulutsuzluk ozlemi ıyyyyyyyyyy
konserinde 50 kişi vardı
moollar bu grubun nesi güzel millet guzel diyo anlamıyorum 2 parçası var be
fikret kızılok o hala yaşıyomu?
arkidaşlar herkesin zevki farlı bu zevk işlerini tartışmayın bence
-
YÜRÜ SİNCAP
[::K.İ.L.İ.T::]ama
yavuz çetin
ve
pentagram'ı da es geçmemek lazım..
-
[::K.İ.L.İ.T::]karete abi sen ne güzel pop dinliyordun devam etsene abicim karışma sen zaten bir tane thriller yetiyor foruma git bitanede sen aç...
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]Legend
12 Ekim 2004 Salı / 10:59
karete abi sen ne güzel pop dinliyordun devam etsene abicim karışma sen zaten bir tane thriller yetiyor foruma git bitanede sen aç...
sorun mu var ben istediğimi dinlerim kimseyide bişey dinliyo diye yargılamam ama gerçek hayatta benı sen şunu dinliyon ıyyyyyy şeklinde yargılamaya çalışanları kafa göz patlatırım kimene ben dinliyosam başkasına mı dinletiyorum ben dinliyorum varmı benim dinlediğime itirazı olan hayyyyyyyyyt
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]abi gene dallama dallama mesajlar atılmış..thriller bak adam yazmış sana 10 tane saygı duyulması gereken isim..karete de tam saçmalamış kendi kendini çürüten bir mesaj atmış..abicim hem zevk meselesidir düyosun hemde öyle abuk sabuk dayanaklarla yargılıyosun moğolları filan..bulutsuzluk özlemi nin konserine 50 kişi gitmiş..muahduhasda önceki konserlerine kaç kişi gitmiş ve o konsere neden 50 kişi gittiğini bi söyleyin arkadaşlar...sizin gibi insanların kategorize edişleri kesinlikle komedi olur..film bile çekilir sizden..üstelik biz burda kimin neyi dinlediini dinlememesi gerektiinin tartışmasını yapmıyoruz..yapmamalıyız!! sen popunu dinle ama dinlerken ona buna bok atma o yeter bizim için..bir de her fırsatta sıkışınca maykıl maykıl deme..bu arada birileri fikret kızılok yaşıyormu gibi inanılmaz komik bi laf söylemiş..eet abi ölünce tüm kasetlerini filan çöpe atmak gerek dimi? tv de de ismi anılmasın çünkü o hata yaptı..öldü :) hey gidi hey..lanetli o..orta çağda yaşıyoruz sanırım..
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]ya ben bu cahalların arasına neden girdim ya :)
kenarıyla gülüyorum sana benim ne demek istediğimi anlamak için harbiden beyin lazımmış ay ben çok akıllı biriyim ben dalga geçmiştim anlayana salata anlamayana hoşaf dicem anlamayan ne anlar hoşaftan :P
madem siz pop guzel deil deyip eleştirebiliyosunuz benimde bulutsuzluk özlemi güzel deil diyip eleştirmeye hakkım varr