Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• Legend • 12 Ekim 2004 12:53 • #441434
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]anca kenarıyla gülersin zaten oranla dinlediğin için , olm ben sana ne dedim git sen popunu dinle biz sana karışmıyoruz , laf atıp durma efendi ol zaten sinirimi bozdun...
  • Serpent_King • 12 Ekim 2004 12:55 • #441435
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]ya sana çok basit bir soru soracağım sevgili kardeşim .. mal mısın ?
  • karete • 12 Ekim 2004 12:55 • #441436
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]ya adama bak kim kimin sinirini bozdu ilk aşşalama lafını kim soyledi benmi soyledim ?
  • Legend • 12 Ekim 2004 12:56 • #441437
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]kıt zedkalı insan , beyinsiz şahsiyet dana çocukları ne demek ozaman farklı bilde seni çok seviyorum filanmı demek kardeşlik mesajımı veriyorsun , ya senin psikolojin bozuk kardeşim git kendine bi baktır...
  • Serpent_King • 12 Ekim 2004 12:59 • #441438
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]ilk aşaılma lafını söyleyen talihli : karete

ya ben bu
    cahalların
    arasına neden girdim ya :)
    kenarıyla gülüyorum
    sana benim ne demek istediğimi anlamak için harbiden
    beyin lazımmış
    ay ben çok akıllı biriyim ben dalga geçmiştim anlayana salata anlamayana hoşaf dicem anlamayan ne anlar hoşaftan :P
    madem siz pop guzel değil deyip eleştirebiliyosunuz benimde bulutsuzluk özlemi güzel değil diyip eleştirmeye hakkım varr

bu arada sen gerçek hayattada kenarıyla gülmeyi alışkanlık ettiysen seninki baya büyümüştür diye düşünüyorum ..yolda görsek direkt tanırız heralde.. :)
  • Legend • 12 Ekim 2004 13:00 • #441439
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]ulan yüz defa dedim ben bu forum da angut ve hıyar lafını kimse çıkıpta aşağılama demedi senin yaptığın aşağılama "dana çocukları" lafını bilde konuş , ağzını boozan sensin , sende de ozaman angut ya da hıyar , cevabını veririz kızmadan merak etme senin gibi tüm söylenenleri unutupta anguta ve hıyara takılmayız zaten yarası olan gocunurmuş..
  • karete • 12 Ekim 2004 13:02 • #441440
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]serpent iyi bak o cahal yazısının ustunde ne yazıyo kım yazmış bunu
    dallama dallama
  • karete • 12 Ekim 2004 13:04 • #441441
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]legend ben boyleyim kabullenemem benımle konuşurken düzgün konuşursan bende düzgün konuşurum sen bir adım atarsan ben 2 adım atarım sokak kültürünü burada kullanmam benle konuşurken dalgacı veya esprili olabilirsin ama o kullandığın lafları sokakta yaşı küçük çocuklar kullanıyo haberin olsun
  • Serpent_King • 12 Ekim 2004 13:05 • #441442
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]dallama dallama MESAJLAR dedim ben...kişiye yönelik bişi söylemedim..ay ya sen hakkaten angutmuşsun..bu kdar angut olduunu infona de ekle bence ki senle vakit kaybettim bu kadar ...
  • karete • 12 Ekim 2004 13:09 • #441443
    kafa patlatır sincap

[::K.İ.L.İ.T::]of of hala aynı birgün sende buyuyeceksın azının orta yerine 2.5 litrelik kola şişesini sokuveririm