-
[::K.İ.L.İ.T::]thriller..uzun uzun cevap vericektim ama kendimi yormaktan başka bişey olmayacağını farkettim..bunu pek yapmam aslında..insanları kazanmak lazım..ama genede mümkünse evlenince eşinle anşalın..çocuk yapmayın..bi tane yeter senden..başkalarınında canı yanmasın..
-
[::K.İ.L.İ.T::]arkadasim merhaba
bi kere rock dinleyen hakikaten seven insan diger insanlardan farklıdır
pop müziği yapmaktan cok daha zordur..
ask temasını isleyen binlerce rock parcası vardır bunu gözardı etme
en azından elektro gitar calsan (calabilsen) bu aletin insana verdigi sehveti hissedip diger müzik türlerini unuturdun dostum..
RooooCK (Y.J. Malmsteen)
-
[::K.İ.L.İ.T::]*kafasını kaşır....biraz düşünür...*
hmm... garaja bir ay uğramadım... iş yoğunluğu vs. giderken de vardı bu tartışmalar... seviye düzelmiş gibi...bir ay daha uğramayayım belki düzelir....evet evet öyle yapayım.....
-
-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]
thriller laftan anlamıyormusun onlar rock konseri bile değil diyorum ismi öyle git barışarock a rock konseri gör rock'n coke da neymiş rock konseri diyorlar getirdikleri adamlar hiphop çı tv de gösteriyo konsere gelenler cıvıl cıvıl renkleri olan kıyafetler giymiş popçular git barışarock a gör rocker nasıl olurmuş.. senin yaşın daha 19 sana söylenenleri bize söylüyorsun neymiş 10 yıl sonra utanıcakmışız kendimizden sen bu savunduğun şeyi 9 yaşındayken mi anladın? 10 yıl sonra artık rock'n roll dinleyemeyecek duruma gelicekmişiz ve popçu olucakmışız git bak iron maiden a herifler hala rocker ve sertler git metallica ya bak red hot chili peppers a bak adamlar 50 lerinde veya 50 lerine yaklaşıyorlar eğer barışarock a gitseydin orada da görücektin yaşlandıklarında bile sağlam birer rocker olan bir sürü tanıdığım var bana 10 yıl sonra değişeceksin diyen herkese dediğim gibi sana da "İSTİSNALAR OLABİLİR" DİYORUM. ama yaşlı rocker lar arasında dikkatimi çeken şey hepsinin müzisyen olması ben de müzisyenim yani sana diyeceğim şey dinleyenler değişebilir ama rock'ı hem dinleyip hem çalanların sağlam olarak kalıcaklarıdır..
NOT: POP=SHIT.
hadi buyur thriller sen milletten soruna cevap vermelerini istiyorsun önce bu soruya cevap ver dokuzunda mı anladın?
-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]kralsın oğlum sen.. harika söylemişsin.. neden? dediklerini bizzat ben, ama benden önce de abim yaşadı. adam 41 yaşında. hala rock dinliyor. ben bir zamanlar ortaokulda hard rock dinlerken bana özenti veya dikkat çekmek isteyen sorunlu bi genç gözüyle bakılıyordu. ama şimdi kocaman insan olduk hala dinliyorum, dinlemek önemli değil, herşeyden önce hissetmek gelir. evet hissediyorum. bırak, moda olduğu için dinleyenler öyle devam etsin. yarın bir şekilde klasik müzik barok tarzı yayılacak olsa herkes bunu dinler, takım elbiseyle dolaşır. müziği yüreğinden hisseden insanlar her zaman az olacaktır.
-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]arkadaşlar bu kadar tartışmayı ben çooook tatlı bir olaya bağlayacam: thriller nickli arkadaşı popstar jüri üyesi yapalım.... çünkü kendisi 100 tane sezen aksuyu cebinden çıkartır!
abi sezen aksuyu getirseniz kendini bu kadar güzel savunamaz be!!!!
-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]bence THRILLER açık adresini versin herife laf anlatamıyoruz en azından isteyenler gidip bi güzel döver..
-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]ya zaten bu zeka seviyesindeki birine böyle teknolojik yollarla laf anlatmak olanaksız... gerçi thriller ev adresini biliyo mu onu da bilmiyoruz....
-
FUCK 'EM ALL
[::K.İ.L.İ.T::]haklısın..