-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]ulan hıyar sen güzel diğil demiyosun ki..konserine 50 kişi gitmiş diyosun fikret kızılok ta öldü diyosun..elvis ne peki ? ?????????????????????????????? zombi mi ? sen kenarını açıp gülerken tecavüze uğradın arkadaşım..hadi bu söylediklerin senin lafların...50 kişi ve öldü..ben bu lafların içinde güzel diğil kelimesi göremiyorum ya..alla alla..garaj mı yutuyo nabıyo senin kelimeleri.
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]
ulan hıyar
terbiyeni takın saten daha yazmam sizin gibilerin olduğu foruma siz istediğinizi yazın biz yazınca hıyar olalım karşılık bile vermiycem
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]güzel kardeşim hıyarlık yaparsan hıyar derler tabi ayrıca angutlukta yapıyorsun onuda ben söyliyeyim...
ulan angut!
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]e verebilicek durumdaysan ver şöyle sıfır müzik kültürüyle geliyosunuz sorsam şimdi iki tane solo atıyosundur gitarda bişiler yapıyosundur kendini de bi halt sanıyosundur..gelişin bi acaip zaten böyle kendini efendi gibi sanıp bi sürü şey sölüysun çürütünce de ben sizin gibi bilmemne...diyosun..seninle istediğin müzik aletinde ve istediğin yıllar arasındaki müzik konuları arasında kapışırım arkadaş :) terbiyeni takın diyen adam kötümün bi kenarıyla gülüyorum filan diyo..hey gidi ya..
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]azınızı toplayın akıllı olun adamı hasta etmeyin dana çocukları gergedan altındakiler sizi azımı bozmayın konuşmayın laf solemeyin laf yememek için susun ayrıca sıfır müzik kültürü olduğunu ne biliyorsun ?
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]eşeoğlu eşek senin ailenemi küfrettik biz dana çocukları diyorsun benim sinirimi bozma madem düzey istiyorsun sen düzeyli ağzımı bozma benim , angutla hıyar farklı senin dediklerin farklı , altından kalkamayınca daha ağırıyla cevap verme düzeyi bozmak istemiyorsan...
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]"fikret kızılok öldü" daha ne onun simini sölüyosunuz ki diyen bi adamın müzik kültürünün sıfır olması bile mucize senin müzikten uzak durman lazım abi..
-
kafa patlatır sincap
"fikret kızılok öldü" daha ne onun simini sölüyosunuz ki diyen bi adamın müzik kültürünün sıfır olması bile mucize senin müzikten uzak durman lazım abi..
kenarıyla gülüyorum
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]sen gülerken arkandayım valla kötü kurtarabilirsen kurtar muhasdhduasudhauhda
-
kafa patlatır sincap
eşeoğlu eşek senin ailenemi küfrettik biz dana çocukları diyorsun benim sinirimi bozma madem düzey istiyorsun sen düzeyli ağzımı bozma benim , angutla hıyar farklı senin dediklerin farklı , altından kalkamayınca daha ağırıyla cevap verme düzeyi bozmak istemiyorsan...
kardeşim ben hiçbir zaman kendime laf söyletmedim söyletmemde lafı oturturum boleeeeee gereken yerine hem ben senın ağilene soylemedim iyi düşün ne dediğimi