-
artık hakaret etmenin sırası geldi
[::K.İ.L.İ.T::]ben tanımıyorum seni garajda yoksullara yardım konserine gelmişin bir de başka bir garaj buluşmasına gelmemişin tek onları biliyorum o gelmediin buluşma içinde son derece ezik bi mesaj atmışsın..ha benim anlamadığım yerlere gelince..dostum bir tek ben anlamıyor olsam evet ben dediğin gibi aptalım.ama fikret kızılok öldü demen hakkaten abukçaydı.Birşeyden anlamıyorsam gelirsin seninle her konuda tartışırım yüzyüze utanmıyosan gel öyle oturduğun yerden kalvyeyle yazışarak olmaz bu işler..gel stüdyoya senle hem müzik konusunda dışarda da başka konularda tartışırım..rezil kepaze olmak sana kalmış..böyle savurucu mesajlar atarak bişi elde edemessin koçum yarası olan gocunurmuş..küçük düşürüp ayağının altında ezmek istiyorsan benimle yüzyüze kounşucaksın burdan tavuklar gibi mesaj atıp olmaz..iyi düşün..
-
[::K.İ.L.İ.T::]sen başta hakaret etmeseydin bende sana bişey demezdim ayrıca tavuk değilimdir beni çok görmek istiyosan genelde kadıkoy ve uskudarda olurum benim yazdıgım mesajlara dikkat edersen hiçbirinde kişilere ve sana bir saldırı yoktu sen kişisel saldırı yapınca bende kendimi korudum muzık konusunda çok ıyı oldugunu ıddıa ediyorsan et beni ilgilendirmez ben o konuda iddia etmiyorum benim solediğim şey zevk ve renk olayı ben fatih erkoç dinliyorum sezen aksu dinliyorum veya m.j dinliyorum diye aşşağılanıcakmıyım ? ayrıca tavuk gibi mesaj atan sensin
garaj buluşmalarıyla ne alaka?
-
[::K.İ.L.İ.T::]ne biliym çok tanınıyorum filan demişisn..benim mesajlarımı dikkatli oku..ilk hakaret edilen mesaj demişsin bak orda dallama dallama mesajlar yazıyo ve kimsenin de üsütne alınması gerekmiyo..üstüne alınanın yarası olduğunu düşünürüm o da doal olarak gocunucak tabi..senin ettiklerin asıl hakaret..beyinsiz cahil diye dalmışsın ortalığa..yok ben sana kanıtlıcam nasıl müzisyen olduğumu istesende istemesende kendi gözlerinle görüceksin arladaşım..öyle herkese özenti diyemessin..
Bu forumda tarihe geçer....tam sulukulelik forum..
-
[::K.İ.L.İ.T::]kanıtlaman neyi deiştirir ? ben ustume alınırım kardeşim çünki bende yazıyorum bu foruma ustume alındıysamda sen o lafı bana soylemiş olursun oyle değilmi ?
-
[::K.İ.L.İ.T::]nie üstüne alınıyosun alla alla..hem dallama ne demek onu da bi açıkla da gör bir hakaret olmadıını annıcaksın..hem o dallamaya kadar neler söylendi istersen oku yukarıları..bir dallama mı bu kdar gocundurdu...dallama nın anlamını yazar mısın madem üstüne alındın...
-
[::K.İ.L.İ.T::]hakaret olmayabilir ama hakaret anlamında soylenmiş bir söz ve ustune alınmayan konuşmayan kişiler aslında dallamadır madem oyle
-
[::K.İ.L.İ.T::]serpent king..sen kimsin ya....senin stüdyona da başlatma şimdi..ulan 19 yaşındasın görende müziğin ilahı falan sanır herifi..ne kanıtlayacaksın....
ulan muhtemelen sağından solundan duyduğun şeyleri buraya yazıyosun işte....senin vasfın ne dostum...ayrıca müzik dinlemek için müziğde bilmek gerekmez dimi..oyle bişey olsa müzik diye bişey olmazdı...SİZ GERİZEKALI ORÜMCEK BEYİNLİLER KENDİNİZİ BİR ŞEKİLDE BELLİ ETMEK İÇİN SAĞA SOLA SATAŞIYOSUNUZ İŞTE....hiç bişey bulamsanaız birbirinize sataşıyosunuz..yukarda yazdığım şeylere cevap yazsana..karate ile uğraşcağına..bülent ortaçgilden bahset..müthiş rockerdır he... puahahhahahahaa....
-
[::K.İ.L.İ.T::]vay arkadaş burda neler olmuş ya!! kan gövdeyi götürmüş,millet birbirine sevgi dolu! mesajlar göndermiş.artık hakaret etmenin sırası geldi demek..peki o zaman açılış merasimini thriller beyle yapalım..öncelikle seni stüdyomuza bekleriz..bu arada serpent_king benim arkadaşım olur..stüdyomuza gel başla memnun oluruz..yalnız sonunu getirebilirmisin onu bilemem..senin titrin ne bilader?ulan bi ağzına dolamışsın sezen aksu,michael jackson..başka bildiğin yok mu arkadaş senin? yoksa michael jackson la çok özel saatler mi geçirdin?ulan michael jackson şu yazılanları okusa kıçıyla güler heralde..bak gel stüdyomuza seninle adam gibi tartışalım sen pop müziği savun ben diğer türleri savunayım ama elinde sezen aksu ve michael jackson dan başka örnekler olsun..dersine iyi çalış sonra gel beklerim ben..ayrıca gerizekalı örümcek beyinliler nasıl bi laf? hiç yakışıyomu sizin gibi gençlere? ben sana saman beyinli dangalak diyomuyum? öylesin ama demiyorum..şu atgözlüklerini bi çıkar etrafına bak..ben sana illa git rock,blues vs dinle demiyorum ama bişeyi eleştirirken elinde onla ilgili fikirler olsun eleştirilerini ona dayandır..bak benim daha önce attığım mesajlara..ben pop müziğe tu kaka demiyorum ama sen rock müziğin anasını zikiyosun..oldu mu şimdi bu?
ikinci olarak karete arkadaşımıza gelelim..bilader sen devamlı kenarıyla gülüyorum demişsin..güzel demişsin ağzına sağlık ta ben biraz dikkat derim kendine..yani bi gün gülerken öyle açık biçimde kalacak mazallah toz falan kaçmasın..birbirinize hakaret ediyosunuz onu da anladım fakat sen bi mesajında dana çocukları mı öyle bişe demişsin..e bu mesajın ucu da bana da dokunuyo..seni çıkmaz sokaklarda abazan atlar kovalasın e mi?bak oldu mu şimdi bana ağzımı bozdurdun..istediğin hakaret olsun dostum bizde kralı var..ayrıca o 2,5 litrelik kola şişesini Serpent_King in ağzına sokuyosun galiba..ya da Legend ın..bak Eiffel Kulesi var ya..hah işte o sana girsin..artık nerenden girer nerenden çıkar onu bilemem..
hadi bakiim siz bunlarla şimdilik idare edin yetmezse bi mesaj atın ben gelirim tekrar buraya..
-
[::K.İ.L.İ.T::]kara ve kıllı kanatlarını açmış
çelikten gagası ve pençeleriyle
isterik bir fahişe sırıtışıyla
karşımda duran hayata karşı
elimdeki tek silahım
haohmauru'nun kılıcı kadar kısa
ama etkili!!!
deep purple'IN şarkıları kadar ilahi
simit kadar kutsal
arkadaşlıklarımız gibi temiz