-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]sokak ağzına örnek :
of of hala aynı birgün sende buyuyeceksın azının orta yerine 2.5 litrelik kola şişesini sokuveririm
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]o karşılıktı bana sokak ağzı ile laf soylerseniz sokak ağzıyla lafı yersiniz
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]koçum sen göt olduğunda ne yapcaını bilmiyosun hala devam ettirmekle meşgulsün bence sus ve kral tv seyret
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]pohahahahahahh kim oldu acaba muhahahahaha
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]dallama dallama mesajlar dedim işte ilk hakareti sen yapmış bulunuyosun bi kenarıyla da gülen de sensin daha ne diyim gerizekalı mısın nesin..? harbi gerizekalı mısın ?
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]beko arçelik ipana domestos fax canbebe ariel alo
reklamda verelim :) form iyi gidiyo demi
-
kafa patlatır sincap
[::K.İ.L.İ.T::]ya bu arada şöyle bir baktımda tekrar thriller bayadır mesaj atmamış. heralde anladı artık boş konuştuğunu. neyse geç oldu ama güç olmadı. yok ya güçde oldu aslında. bu arada guines rekorlar kitabına başvuruda bulunucam bu gidişle en uzun forum diye. :)
-
BEKLEYİN BEKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[::K.İ.L.İ.T::]fizban bekle yazacam.....sinirim biraz geçsin son yazılanlardan sonra..yoksa çok ağır olcak..
-
ben lafı yuvasına yerleştirdim :P
[::K.İ.L.İ.T::]bende diyodum thrillerin sessizliğini hangi anlamaz insan bozacak fizban mıymışneymiş oymuş kendisi çok dolu konuşuyo :)
pohahahahahahaah
azın doluyken konuşma bebek
-
ben lafı yuvasına yerleştirdim :P
[::K.İ.L.İ.T::]şurda adam akıllı bi şey tartışılmayacak mı?hemen hır gür.yok sen bebeksin yok sen dallamasın.Konumuz bu mu?thriller ve karete artık sizde uzatmayın derim.zira bu tartışma boka sarmaya başladı.Nese artık görelim.