Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• Serpent_King • 9 Ekim 2004 16:59 • #441252
    [::K.İ.L.İ.T::]Thriller sen müziği tv de gördüğün şekliyle tanı..sana göre tv de veya radyoda yayınlanan şarkılar eğer 30 yıldır bir şekilde ortaya çıkıyorsa o şarkılar süperdir :)..BU arada metalligirl cliff burton gibi solo atabilir mi sezen aksu demiş sen yanlış anlamışsın orda cliff burton un da senin söylediin gibi gereksiz bir insan diğil aksine müzisyen ve enstrumanında usta olduğunu vurgulamış.Şimdi ben popüler emperyalizmin etkisi altında kalmış inasnların kendilerini bu düşüncenin somut ve soyut zararlarından kurtarmayı başarabilen rockerlara karşı sergilediği korkunç tavırlar ! diye bir forum açsam sanırım senin gibi insanlar gelir..eminim öyle olur..yazık ya.
  • thriller • 9 Ekim 2004 17:10 • #441254
    [::K.İ.L.İ.T::]ya serpentking beni çıldırtma...bulutsuzluk ozleminin hangi şarkısı klasikmiş...KLASİK NEDİR ONUDA MI ANLATACAĞIM ŞİMDİ SİZE..HİÇ Mİ BİŞEY BİLMİYORSUNUZ..
    pinkfloydun brick in the wall mu ne o şarkı bir klasiktir mesela.
    o ŞARKIYI İSTER rockçı OLSUN İSTER SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ POPÇULAR OLSUN HEPSİ BİLİR...türkiyede oyle bir şarkı yok........bu da türkiyeye daha rock müziğin gelmediğini gösterir....BULUTSUZLUK OZLEMİNİN şarkıları kim biliyor..sadece bulutsuzluk ozlemi dinleyen insanlar..klasikler boyle değildir ..herkes bilir..

ORNEĞİN SEN SEZEN AKSUDAN NEFRET EDİYOSUN..AMA BİR KLASİK OLMUŞ (SEN AĞLAMA)şarkısını bilirsin dimi..
  • MoonLigth • 9 Ekim 2004 17:26 • #441255
    [::K.İ.L.İ.T::]Pink Floyd un o parçası klasik değil sadece popülerdir. Bence sen git kral tv seyret :)
  • KurtMorrison • 9 Ekim 2004 19:07 • #441259
    [::K.İ.L.İ.T::]Thriller klasik,hala dinlenen rock sarkisi sormustun al sana Cem Karaca'dan Resimdeki Gözyaslari. Ayr1ca Türkiye'de bana göre yapilmis en iyi sark1 da bir rock sark1s1d1r, bu sark1n1n ad1 da DÖNENCE dir. Klasik mi bilmem ama ben bu sark1y1 hep dinledim hep de dinleyecegim.
  • brownsugar • 9 Ekim 2004 20:31 • #441260
    [::K.İ.L.İ.T::]peki tarkanın hangi şarkısı klasik ayrıca burda kimsenin sezen aksudan nefret ettiğini sanmıyorum.pink floydun o şarkısının adı another brick in the wall cnm
  • Legend • 9 Ekim 2004 22:33 • #441265
    [::K.İ.L.İ.T::]ya tebrik ediyorum thriller , bok atma konusunda bu kadarda ileri gidebileceğini sanmazdım kalkmış bulutsuzluk özlemi klasikmi felan diyorsun yani valla bravo angutluğun daniskası ama normal tabi sadece tv seyrederek ot ot yaşarsan , bir enstrüman çalmaya çalışmadan böyle abidik gubdik forumlar açarsan olacağı bu , ama haklısın bak senin gibiler bilmez bulutsuzluk özlemini ama eli gitar tutan hiçbir adam "ben bulutsuzluk özlemini hiç duymadım" diyemez ama sen tabi bu düzeye uzaksın kardeşim o yüzden sen bu konuları kral tvdeki vjlerle konuş onlar sana hak verir , biz tabi ki de bileceğiz Sen Ağlamayı biz ayıretmeden kim ne yapmış ne etmiş diye dinliyoruz hiç değilse bir fırsat veriyoruz , insanların bildiklerini istatistik alarak müzik türü seçmiyoruz , sen hiç bozma abi üniversiteyi felanda açıköğretim oku televizyondan kopmamış olursun , seni tekrar tebrik ediyorum abi daha öncede söyledim büyük adamsın...
  • thriller • 9 Ekim 2004 22:34 • #441266
    [::K.İ.L.İ.T::]tarkanın hangi şarkısımı klsik..puahahaaaaa...............
    kronolojik larakmı sıralayım yoksa alfabetik olarakmı..veya bilgisayar sıralsın...

kış güneşi,ikimizin yerine,inci tanem,unut beni,ölürüm sana,dön bebeğim,şımarık,KIR ZİNCİRLERİNİ, ve daha birçokları.....
  • thriller • 9 Ekim 2004 22:37 • #441267
    [::K.İ.L.İ.T::]benim soylediklerimi soylüyosun aslında..

"(biz tabi ki de bileceğiz Sen Ağlamayı biz ayıretmeden kim ne yapmış ne etmiş diye dinliyoruz hiç değilse bir fırsat veriyoruz , insanların bildiklerini istatistik alarak müzik türü seçmiyoruz)"kısmı

ayrıca ben klasik gitar ve klavye çalıyoruum..sormuşun ya..
  • MoonLigth • 9 Ekim 2004 22:45 • #441269
    [::K.İ.L.İ.T::]ewt sanırım sadece bare basabiliyosundur.
    o gitar çalmak olmuyo...
  • karete • 9 Ekim 2004 23:09 • #441270
    [::K.İ.L.İ.T::]gitar çalabiliyosan rock tan anlarsın diye bişey mi var?