Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• fizban • 6 Ekim 2004 17:51 • #441087
    [::K.İ.L.İ.T::]asıl hilkat garibesi micheal jacson'dır. adamın son haline bakın ya! korku filmlerinin makyajsız kahramanı mübarek ona bakarsan. ama bizim dediğimiz ne insanların özel hayatı nede görünüşü. micheal jacson'ın çok sevdiğim ve dinlediğim şarkılarıda (they don't care about us) vardır marilynninde çok sevdiğim ve dinlediğim şarkıları vardır(sweet dream). eğer sen tipe bakarak bu adam iyi müzisyendir kötü müzisyendir diyorsan eh yuh sana...
  • thriller • 6 Ekim 2004 17:59 • #441092
    [::K.İ.L.İ.T::]bırak bu ayakları..ÜSTTE YAZDIĞIM SORUYA CEVAP VERİN...
  • metaligirl • 6 Ekim 2004 22:13 • #441113
    [::K.İ.L.İ.T::]lam thriller!!! senin eline harbi verecem elektroyu... çok merak ediyorum napcaksın.... senin yerinde olsam gidip biraz elektro dersi falan alırdım. aksi takdirde çooook mahçup olucaksın....

abi ben 8 aydır elektro dersi alıyorum daha yeniyim, çömez mömez sayılırım ama bu adam benden iyi mi bilicek ya? teneke tangırtısı bilmemne demiş..olm bari biraz destekli salla da mahçup olma be!
  • ARTİLLERY • 6 Ekim 2004 22:41 • #441116
    [::K.İ.L.İ.T::]bulutsuzluk özlemi:sözlerimi geri alamam.thriller bu sana...
  • ARTİLLERY • 6 Ekim 2004 22:47 • #441117
    [::K.İ.L.İ.T::]ayriyeten arkadaslar rock müzik bütün türlerin babasıdır.dünya üzerinde yapılan en komplike ve emek isteyen ve en fazla kalite içeren müzik tarzı rock müziktir.bilmeyen arkadaslar okusunlar lütfen.dikkat ederseniz sezen aksu ve benzeri büyük pop müzik ustalarının bütün unutulmayan baladları rock altyapısıyla yapılmıstır.kısacası coskuda hüzünde en güzel ifadeyi rock müzikle bulmustur.
  • karete • 6 Ekim 2004 23:00 • #441119
    [::K.İ.L.İ.T::]ARTİLLERY yooooooo hayır blues daha emekli bir iş daha içten hemde iyi parçaların türleri yoktur kardeşim iyi parçaysa ister rock ister pop ister metal farketmez hiçte rock alt yapısıyla yapıldıklarını zannetmem rockında iyisi var kötüsü var
  • andresson • 6 Ekim 2004 23:07 • #441121
    [::K.İ.L.İ.T::]pardon bu forumun ratingi yüksek reklam verebiliyormuyuz ?????
  • adarr • 7 Ekim 2004 00:22 • #441122
    [::K.İ.L.İ.T::]gereksiz bir tartışma konusu bence, hiç bir yere varmaz...
  • thriller • 7 Ekim 2004 00:31 • #441124
    [::K.İ.L.İ.T::]bak hiçbiri sorduğum soruya cevap veremiyo görüyosunuz dimi...

BANA ŞU AN DİNLEDİĞİNİZ İNSANLAR ARASINDA ŞARKISI 15-20 YIL SONRADA HATIRLANABİLECEK, yani KLASİK OLMUŞ bir ROCK ŞARKISI SOYLEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

metaligirl farkındaysan senin yazdıklarına cevap bile vermiyorum...çünkü muhtemelen 4-5 yıl sonra kendine gelirsin..ayrıca ben elektro gitar falan çalmıyorum...çalmayıda düşünmüyorum...çalanada saygı duyarım..EĞER İYİ BİR BESTE YOKSA ORTADA ELEKTRONUN SESİ TENEKE GICIRTISINDAN DAHA BETERDİR..
  • pesimist • 7 Ekim 2004 09:23 • #441135
    [::K.İ.L.İ.T::]thriller
    Doğru başladın cümlena ama sen de sözünü kıvırmaya başladın...
    Anlatmak istediğin şeyi anladım ve sana destek veriyorum...
    Yanlız cümlelerinde kıvrak olma...
    Ne düşünüyorsan onu yaz...
    Başbakanlığa adaylığını koy sana vericem valla oyumu...