Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• SoFineSlash • 4 Ekim 2004 19:42 • #440949
    DÜNYANIN EN ZOR ŞEYİ ROCK..

[::K.İ.L.İ.T::]yuru bea thriller senı kım tutaar?!bundan sonra bob marley'e de opera sanatcısı de de tam olsun!!:)Dunyadan thriller'a...dunyadan thriller'a....artk gerı donus yapabılırsn cok uctun...
  • morvedelisi • 4 Ekim 2004 19:51 • #440951
    [::K.İ.L.İ.T::]thriller in ilk mesajını okudum gerisini okumadım şimdiden söyliyim

müzikten anlamayan özenti rockcılar demişsin.umarım burda tüm rock yapanları kastetmedin.Türkiye'de rock sonradan türeme değil Cem Karaca da en az Sezen Aksu kadar Kayahan kadar büyük bir sanatçıdır.rapi ben de sevmem ve bizlere(Türklere)o kadar da uygun olduğunu sanmıyorum.
    aşk şarkılarına savaşmak açmak...belki de şu yüzden herkes yarim gülüm balım diye şarkı yazıyor.popu sevmememiz ya da çoğu popçuyu sevmememiz belki de bundan.
    yücelttiğimiz insanlar çok güzel müzik yapanlar en azından benim öyle.ama aşk şarkısı yapmıyorlar diye değil.en sevdiğim 2. şarkının sözleri;'yeter artık hiçbişey eskisi gibi değil yeter artık aslında sen hiç sevmedin.'
    popu yoksayan yok.gerçek popun varlığı kabul ama şu orasını burasını açıp ya da sırf yakışıklı/güzel diye,biriyle adı çıktı diye çok satan çok sevilen popçu olduğunu idda edenleri yoksayıyor herkes ki sen de onları popçu kabul etmiyorsundur.
    herkes kendi için farklıdır özeldir.kimse kimseye benzemez.bir insanın farklı olması onun müzik zevkinden ötürü değildir.dinlediği müzik ya da onu anlatan şarkılar onun seviyesini gösterir.bunu ancak kompleksli insanlar yapar.ne biliyim 'aha bu herif çok sert metal abe biz bunu dinleyelim bizim okulda bi kız var bayılır bunlara kesin bakar bana okulda da karizmam olur 2 sözünü ezberlesem yeter'gibi düşünenler.
  • brownsugar • 4 Ekim 2004 21:34 • #440960
    kıl thrillera laf anlatmak...

[::K.İ.L.İ.T::]bi grubu albüm satışına göre değerlendirmek dünyanın en cahilce şeyidir
  • SoFineSlash • 4 Ekim 2004 23:44 • #440966
    kıl thrillera laf anlatmak...

[::K.İ.L.İ.T::]Arkadaslar ınsallah bır ıkıncı axl gelır su dunyaya..adamın sesını duymayı o kadar istiyorum kı...sdc dvdlerden duydum sımdıye kadar canlı dınlemek ısterim...slashın sololarını dınlemek ıstıyorum canlı...seda urenın salakca sarkılarını degıl...
    Bu arada anladım kı thriller laf anlamıyor veya anlamak ıstemıyor....
    Bırakın bu ayakları arkadaslar hepımız hata yaparız...Onemlı olan kaliteli muzik...
    bu arada thriller hayatta seni unutmayacam adam gıtar sesine teneke sesi dedin ya....offf..offf....buyuk bir ihtimallen senin kulagın bu kadar pop dinlemekten iptal oldu...
    **********************************KEEP ON ROCK N ROLL***********************************
  • karete • 5 Ekim 2004 00:04 • #440967
    [::K.İ.L.İ.T::]slash kardeş bende onları dinlemek çok isterimde yeri gelince kayahanda dinlerim yani ama metal dinlemem çünki doğru düzgün bi solosu yok melodisi yokyok oğlu yok oysaki blues veya klasik rock onun gibi deel :P şu anda dinlediğim parça levent yüksel ohhhhhh canıma desin nasıl dinliyorm ama oh oh yandan
  • kanepe • 5 Ekim 2004 00:15 • #440968
    [::K.İ.L.İ.T::]Yardın Gari.......
  • thriller • 5 Ekim 2004 01:00 • #440971
    [::K.İ.L.İ.T::]ben gitar sesine teneke gıcırtısı demedim..ama iyi beste yapmassan teneke gıcırtısı daha iyidir....

YA BUNLARLA uğraşıyoruz işte..MOR VE DELİSİ GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞ..AYRICA DEDİĞİM GİBİ bunlar sıkıştıkça başka şeyler yazıyolar..ATHENA VE NİLLE İLGLİ BİR SORU YAZDIM ONA CEVAP YAZSANIZA..HADİ.............

bakın şimdi buraya bazı isimler yazıyorum.....

Sezen aksu,TARKAN,kayahan,levent yüksel,sertap erener,çelik,yaşar,nazan oncel,m.sandal,Yaşar,k.doğulu,altan çetin,mete ozgencil,Şehrazat,Candan Erçetin,özdemir erdoğan,Onno tunç,Atilla Ozdemiroğlu,R e. roman,AJDA PEKKAN,NİLÜFER...VS..

gibi isimlerin hiçbirine saygısızlık yapmaya hakkınız yok tamam mı..bunların hepsi müziğe yıllarını vermiş insanlardır....çoğu kendi bestesini kendi yapar..ve türk tarihinin klasikleri arasına girmiş şarkıları yapanlarda bunlardır..SİZN TÜRKİYE DE TAPTIĞINIZ ROCKCILARI BUNLAR 5 DEFA CEBİNDEN ÇIKARIR....3 DEFADA SALLAR....

ayni şekilde arabesk ,fantazi, jazzı bluesı HİP HOPI falanda aynı şekilde kaliteli yapan insanlar vardır..

AYRICA BEN EMİNİMKİ SİZ OZENTİ HERİFLER M.SANDALIN İSYANKAR ŞARKISINI BAŞTAN AŞAĞI BİLİYOSUNUZDUR..VEya tarkanın oynama şıkıdımını zamanında evire çevire dinlemişsinizdir..ama FARKI OLMA ÇABASINDA OLDUĞUNUZ için şimdi bunları yok sayıyorsunuz..
  • karete • 5 Ekim 2004 04:04 • #440972
    [::K.İ.L.İ.T::]thriller e laf soleyenlerin yediği elmadan hep yarım gurtlar çıksın hemi sosisli yerken ketçep fışkırsın üstüne kolasını asiti kaçsın çorbasının tuzu az olsun çayı şekersiz telefonu kontursuz olsun :) ben hala levent yuksel dinliyorum ohhhh oh oh oh yandannn nasıl dinliyorum ama ohhhh dinliyorum
  • ScarFace • 5 Ekim 2004 11:03 • #440975
    [::K.İ.L.İ.T::]ya ben anlatamıyorum hakikaten ya da thrillerin gözünde at gözlüğü var....Köşeye sıkıştıkça 2 isim yazıyorlar diyosun sen kendine bak...Verdiğin örneğe bak r.e roman.ulan bu adamın idiot olduğu tescillendi be.2 lafı bir araya getiremez bu adam.Bir de sanatçı yaptın başımıza.Oynama şıkıdımı evire çevire dinlemiş olabilirmiyim sence...peh.Sen devam et boş müzikler dinlemeye.Bu arda asıl senin bu başlığı değiştirmen lazım zira ben sadece popa saygısızlık yapıyorum çünkü müzik değil.Nil karaibrwertwte bilmemneye rock demişsin...O da komik.Sen harbiden neye rock dendiğini bilmiyosun.Athenayı örnek veriyosun.İpleyen kim athenayı...Rock festivalinde athena olmaz diye kaba etimizi yırttık burada.O kadar bilincim açık ama sana göre ben ock festivalinde athena dinlemekten keyif alıyorum..Sen çok boş konuşuyorsun...Candan Erçetin eğer Mete Özgencil elinden tutmasa hala öğretmen maaşıyla geçinirdi.Haklısın mükemmel şarkısı da var.Kapıma dayanma sakın..diye vallahi şaheser.tarkan da bir ilah tut kolumdan çek götür beni hüple beni gümle bana...Nesi sanat,nesi müzik bunların.Sen bu dahiane müzik bilginle o derneklerde sürünüyosun.Academy e falan gir de seneye "gıremi" ödüllerini dağıt.
  • anaemics • 5 Ekim 2004 13:08 • #440980
    TOPIC I DEĞİŞTİRME YETKİMİZ VAR!!

[::K.İ.L.İ.T::]thriller garaj bekçisi bize bu yetkiyi vermiş forum u sen başlattın diye bunu elimizden alamazsın. şimdi konuya dönelim nil karaibrahimgil rock değil pop her elinde gitar olanı rock sanıyorsun athena ya gelince o da folk yani rock ın değişik bi dalı ama herifler piyasa oldukları için pop ta yapıyorlar ben asla dinlemem ama sen rock'n coke a da gitmişsindir allah bilir! rock'n coke sırf ismi rock diye senin gibiler rock sanıyo içinde mercan dede olan 50cent olan abidik kubidik herifler olan şimdiye kadar yapılmış organizasyonlar arasında en piyasa olanıdır rock'n coke sen gitte bi barışarock izle gör rock ı orda.. geçende de rockistanbul yaptılar ceza çıktı böyle şeyleri rock sanıyorsun ortalıkta dolaşıyorsun. türkiye de hiç bir rock albümü bilmem kaç bin yaptı mı diye soruyorsun, yapmadı ama grubun iyi olması için binler mi satması gerekiyo senin tarkan ının yaptığı albüm binler satmış olabilir bunun nedeni piyasa olması her allahın kulunun gidip alması rock ın dinleyicisi azdır sana tavsiyen "THE SCHOOL OF ROCK" ı izlemen türkçe ismi "hababam rock" tı izle de öğren zaten dinlediğim grupların çoğu yabancıdır benim git bi sex pistols un tarihini oku adamlar hiçbir ödül kazanamamışlar ama punk tarihinin en baba grubu onlardır şimdi sen ama onlar rock değil punk mış dersin ben de allah sana beyin versin derim kıt beyinle ortalıkta dolanıyorsun yazık sana yazık..