Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• ASPRYN • 2 Ekim 2004 22:49 • #440743
    [::K.İ.L.İ.T::]Neden bilmiyorum ama Türkiye'de pop müzik para kazanmak için yapılan bir iş oldu.Piyasadaki adamların çoğu sanatı ikinci plana atmaya başladılar.Pop müzik oryantal bir yapıya büründü.Tarkan'ın ilk albümlerine bakın ne kadar kaliteli.Ya da Sertap Erener...Sertap Erener,kendine özgü bir tarz oluşturmuştu.Ama bir türlü istedigi başarıyı yakalayamadı.Daha sonra 9/8 lik ritmler kullanmaya başladı.Şimdi bütün şarkıları birbirinin aynısı.Yabancı bir müzik sitesi Tarkan'ın albümleri için birbirinin aynısı şarkıları içeriyor demişti.Pop müzik yapanlar kolay yoldan ün kazanmayı tercih ediyorlar.Bu yüzden kendilerine özgü tarzlar yaratmak yerine basit şeyler yapıyorlar.İnsanlar pop müzkten nefret ediyorsa sebebi budur.Türkiye'de pop müzik kısır bir döngü içine girdi.Şu anda piyasadaki tüm yerli pop müzik albümlerini alıp dinleyin hepsi birbirinin kopyası.Özgün birşeyler yok.Ben niye aynı şeyleri dinlemek zorundayım ki?Ama Türkçe rock sürekli gelişiyor ve her isim kendi tarzını belirliyor.Çeşit çok fazla...
  • brownsugar • 2 Ekim 2004 22:50 • #440744
    [::K.İ.L.İ.T::]kendisi rock a özenmeye kalkıp başarısız olmuş zincir takmıştır falan sora alaya alınınca böyle abuk sabuk şeyler sölemeye başlamıştır kesin mustafa sandal beyinli
  • MoonLigth • 2 Ekim 2004 23:00 • #440748
    [::K.İ.L.İ.T::]thriller git işine be olm sırf para için yapılan anlamı bile olmayan dandik dundirik şeyler dinlemek çok hoşuna gidiyo sanırım. Kalite li müzik falan gevelemiş ve ardından tarkan filan demişsin bana tarkanın kalitesini anlatsna
    dudu dudu dilleri
    lıkır lıkır içmeli
    .....
    bumu kalite?? müziğe bakaçak olursak açıkçası bi boq abenzemiyo
    ve benden sana bi tavsiye git intihar et...
    off ne denyolar var be abi şu türkiye denen yerde.....

ya sktir ya olm bu pop savunucusu insanlar ne sandı kendini birden anlamadım ya sktrin ya aranızda gerçek rocker varsa yazmasın şu denyo forum a bişeyler...
  • karete • 3 Ekim 2004 02:34 • #440763
    [::K.İ.L.İ.T::]ya thriller yazma boşver bazıları hala kavanozun içinde yaşıyolar... salla gitsin adam demişki orada burada insanlar ölürken ben pop dinleyemem :)) pohahahahhahaha bende orada burada insanlar ölürken metal dinleyemem bune saçmalıktır ne anlamsızlıktır sonra biriside rock müzik düşündürür demiş işte bi anlam dejeneresi daha ne düşünüyo acaba ödenmemiş faturalarımı düşünüyo merak ediyorum ya da düşünüyo mu? mor ve ötesi deniyo direk pop rockla bi alakası varsa ben bu işi bırakıyım bi de rock müzik diyip metal dinleyenler var bir melodi olmayan müziği nasıl dinliyolar bende ona hayret ediyorum ben hip hop çu değilim ama bazı parçaları dinlerim ve çok anlamlı şeyler var tabi onların içindede dengesiz ne solediğini bilmeyenler var poptada böyle rocktada ya şu lafı kim dedi bilmiyorm ama biz buna topluca gülecez rock müzik dinlerken düşünüyorum :) pohahahahahahhahahahahah (d.d)
  • basssun • 3 Ekim 2004 03:08 • #440764
    ta eskidennnn.....

[::K.İ.L.İ.T::]çok değil 1980 lere kadar düğün salonlarında bile
    jazz&rock çalınan bir ülke iken üreten değil tüketen zombiler yarata bilmek için ülkemizde salak saçma yoz bi kültür akımı olan popüler kültür.....lar tarafından iyice sokuldu bizden istenen yemek içmek sıçmak üremek(aşk yok,özgürlük yok,doğa yok domatezler bile hormonlu)üremek bile denetim altında şimdi bendenetilmek ve yönetilmek istemiyorum diye pop dinlemiyor öyle eğlenmiyorum diye senin gözünde nerdeysem nerdeyim hiç....tınnn özenti bile olsa rock'n'roll ile ilgilenen her adam sasan aksu ya beş bbbaaaassssaaarrrr.daha nediyim:(((((
  • kafa-yok • 3 Ekim 2004 12:06 • #440767
    [::K.İ.L.İ.T::]iyi müziği dinlerim,saygı duymam gerekmez.
    (Ankaralı Turgutun müziğini anlatamam size...)
  • SoFineSlash • 3 Ekim 2004 12:19 • #440770
    [::K.İ.L.İ.T::]kardesim sen nediyosun sizin dinlediginiz britney orasını burasını acarak,justin onla beraber olarak bir yerlere geldı...cogunun sesıyle,resmıylen oynanıyor..pop dedıgın muzık populer olmak ıcın yapılan muzık turudur hıc bır emek sarf etmeden sadece sözlerle olur muzık veya ritm bilgisayardan geliyor...britney soyunmaktan baska muzıgı ıcın ne yapmıs solesene...Ama axl rose piyanoda november raini cıkarmak ıcın kendını odaya kapamıs adam manyaklık boyutuna gecmıs veya slash 14 yasından berı gunde 12 saat gıtar calmıs,eminim britney gunde 12 dakkasını bır muzık aletıne ayırmamıstır muzıkten para kazanmak ıcın...Bir guns and rosesdakı bir deep purple dakı muzık kalıtesını hangısınde bulcan?..bir seyleri yapmak ıcın gecesını gunduzune katarak calısan ınsanların sadece soyunarak unlu olanlar tarafından gecmesı kabul edılemez!!Haa evet mor ve otesını bende pek begenmıyorum ama yapmayın kardesım bır yerlere boyle gelınır ıyısıylen kotusuylen ılerlersın hıc bırımızın elınde sıhırlı degnek yok kı turkıyeden pınk floyd,gnr,deep purple,metallica veya black sabbath gb grup cıkaralım bır anda..
  • thriller • 3 Ekim 2004 13:19 • #440771
    ta eskidennnn.....

[::K.İ.L.İ.T::]sofinefalash....

DEMİŞSİNKİ POP MÜZİKDE MÜZİĞİ BİLGİSAYAR YAPAR..VAH KARDEŞİM..sizi kim bu hale getirdi..sizi nasıl düzelteceğiz bilmiyorum....SENİN DEDİĞİN ROCK MÜZİKTE OLUR..İKİ TANE KIYTIRIK anlamlı sözün üzerine eline gitar alıp teneke sesi gibi uyduruk melodiler..sonrada beste diyosunuz buna..ROCK MÜZİKTE ŞARKI YAPMAKTAN KOLAY NE VAR..HER GİTAR ÇALAN BESTECİ ZATEN....

SEN BANA ŞIMARIK GİBİ BİR BESTE YAPSANA KOLAYSA....hayatını ona adasan yapamassın..yetenek çünkü......senin dinlediğin adamlar yapsa ya müthiş bir şarkı da bütün dünya dinlesin...ULAN DÜNYADA 6 MİLYAR İNSAN VAR 5.5 MİLYARI POP MÜZİĞİ BİLİYOR VE YA DİNLİYOR..BU ÖZENTİ HERİFLER bu müziği yok saymaya çalışıyor...SİZ KİMSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....

ayrıca bir arkadaş demişki somalide insanlar açken ırakta bombalar patlarken ben aşk şarkısı mı dinleyecem ...olm siz hastamısınız..ırakta bomba patlıyo diye sabahtan akşama kadar isyan şarkısımı dinleyeceğim...delimisin.HATTA BİRDE EVDE HERKES BİR KUYU AÇSIN İÇİNE GİRSİN..BİR DE KİREÇ DÖKELİM ÜZERİNE....manyakmısınız siz....sizi kim bu hale soktu....
    BUNUDA TEMEL VE DURSUN FIKRALARINDAN BİRİ OLARAK KABUL EDİYORUM...
  • brownsugar • 3 Ekim 2004 14:19 • #440773
    ta eskidennnn.....

[::K.İ.L.İ.T::]yaaa haklısın şımarığın çoook derin anlamlı sözleri var beste de müthiş estranged yanında bit kaldı.senin zekan bu kadar.rock şarkılarının sözleri anlamlı olur o ikitane çiziktirilmiş sözler bkz. şımarık (yakalarsam muck muck) dediğin popta olur yemişler seni rock bir efsane pop şarkıları eskir iki yılda ama bi led zeppelin dinlediğin zaman eskimediğini görürsün
  • arch_enemy • 3 Ekim 2004 15:18 • #440776
    senden salağı çıksın alnına enayi yazıp suratına tükürsem bana teşekkür eder!

[::K.İ.L.İ.T::]Lan thriller olm senin ne derdin var lan!? Delimisin lan sen? bak foruma kırk farklı adam kırk benzer söz yazıyo sen hala salak saçma sözler söylüyosun. Seni düzeltmek lazım asıl. Ve thriller bi gün git bi gitar al çal bakalım bi parça. Hit mi olacak SİK mi? Beste yapmak sandığın kadar kolaysa türkiyenin nüfusu 267 milyon!!!!!