Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• brownsugar • 3 Ekim 2004 15:42 • #440778
    senden salağı çıksın alnına enayi yazıp suratına tükürsem bana teşekkür eder!

[::K.İ.L.İ.T::]thriller isyan sadece ırak için değil belli bi düşünceyi (isyan) bu kadar yüksek bi kaliteyle ilettikleri için rock dinlemek zorunluluk
    değil burda hiçkimse ırakta çocuklar ölüyo ve ben isyan etmek zorundayım onun için rock dinliyim mantığıyla dinlemiyo dinlerken mutlu oluyoruz ve dinlediğimiz şey içi boşaltılmış zırvalıklar olmadığı için düşünmemize ve isyan etmemize neden oluyo girdi mi o küçük beynine yakalarsam muck muck hadi defol git
  • SoFineSlash • 3 Ekim 2004 15:46 • #440780
    ta eskidennnn.....

[::K.İ.L.İ.T::]bak canımcım senın ıngılızcen var mı bılmıyorum hanı belkı yoktur ve sarkı solerını sana denyonun bırı cevırıyodur sende yanlıs seyler soyluyosundur...eger ıngılızcen varsa ac bır sofıne'nı bır estranged'i oku anlamlarına bak..ok?
    hah sımdı cnm bılgısayar konusuna gelelım...anlasılan sen hıc muzık aletı calmamıssın...buyuk bır ıhtımallen calamıyorsun kı boyle konusuyorsun...bılgısayar hayatı ve muzıgı kolaylastıran bır alet..bilgisayarda muzık ıcın sen ugrasmıyosun o zaten sensızde yapar...Hanı o teneke sesı dedıın seyı varya,sen tenekeyı gectım gıtardan cıkar o sesi gelp senn elını opcem...
    bu arada bır sey daha dunyada eskı albumlerıyle para kazanan grupları veya sanatcıları bılıyor musun bılmıyorum ama basta beatles ve metallıca gelıyor...
    Senın su brıtneynın kazandıklarını o adamlar eskı albumlerıylen kazanıyor..
    Bu arada velvet revolver ılk cıktıgı haftada 265.000 satarak haftalardır listede bulunan britney ve butun popcuları gecerek bırıncı oldu ıkıncı ıse 170.000 le usher..burdanda ne kadar fazla rockcı war anlarsın herhalde...
    5.5 mılyar popu bılıyor olabılır ama cogu sevmıyor...sen once bılmekle,sevmek arasındakı farkı ogren...
    SENIN YAPMAN GEREKEN BIR SEY WAR ROCK'A SAYGI DUYMAK....BIZ OLMASAYDIK SIZ OLMAZDINIZ..ASIL OZENTI SIZSINIZ ONCE ROCK MUZIGI ORTAYA CIKMISTIR...
    bu arada bende senı temel veya dursuna ucuncu aday olarak goruyrum merak etme...
    sana ve justınıne basarılar ama ıyı ve duzgun seyler emek ıster bunuda asla unutma...
  • xena • 3 Ekim 2004 15:48 • #440781
    senden salağı çıksın alnına enayi yazıp suratına tükürsem bana teşekkür eder!

[::K.İ.L.İ.T::]ya bu kadar tartışmanın anlamı nedir ki:)) her tarzın iyisi kötüsü, seveni sevmeyeni var.. sidik yarışı yapmayın yaa.. zevk meselesi niye uğraşıyosunuz ki? bu bir:)) ikincisi baştaki mesajlardan birinde geçen muhabbete bende bir cümle eklemek istiyorum: Müzik din gibidir. Bir insana sen amerikada yaşıyorsun neden müslümansın diye sorabilir misin?? müzik bir nevi dildir..bir çünliye neden türkçe konuşuyorsun diye hesap sorabilir misin?? müzik duygudur.. dünyanın neresinde olursa olsun o 12 temel sestir müziğin aslı.. japonyada bu 12 sesin 5 ini kullanırlar pentatonik gamla yaparlar geleneksel müziklerini, Türk sanat vetay tasavvuf musikisinde 12 ses bölünür ara sesleriyle genişler daha da çoğalır.. ama hep temelinde 12 ses vardır. niye kendinizi rockçılık, popçuluk, arabeskçilik gibi şeylerle sınırlıyorsunuz ki.. kaliteli olanı, hoşunuza gideni, tüylerinizi diken diken edeni dinleyin arkadaşlar.. mustafa sandalın çoook hoşuma giden şarkıları vardır eskilerden.. hepsini sevmem.. belki 3-4 tane.. bu mustafa sandalın çok iyi ya da çok kötü bir sanatçı olduğuna karar vermemi sağlamaz bence.. pardon sanatçı demek yanlış oldu.. (bende sanatçı kelimesinin herkes için kullanılmaması taraftarıyım da:P) müzisyen desek daha iyi olur.. ya da sezen aksu, onno tunç, van hallen.. bence bu insanların iyi bir müzisyen olup olmadığı üzerinde kafa yormayı bırakın.. en azından müzikle ilginiz amatörse.. ben kimsenin iyi bir müzisyen olduğunu iddia etmek istemiyorum burda.. gereksiz tartışmaya katılmak istemiyorum.. zaten bişey ispatlamak gibi de bir derdim yok.. sadece şunu söyliyeyim ibrahim tatlıses, britney spears, aretha franklin, james brown, sezen aksu, fatih erkoç, cristina aguleria, limp bizkit, tasavvuf musikisinden ve türk sanat müziğinden, türk halk müziğinden örnekler, orhan gencebay, evanescence, sentenced, iron maiden... ve daha bi ton örnek.. bunların hepsini hayatımın bir döneminde dinledim, halen dinlemeye devam ediyorum, ve dinleyeceğimde.. belki bir kısmının hastası değilim ama hayatımın belli zamanlarında hissettiklerimi yansıttıkları için dinlemek bana zevk veriyor..

ya çok uzattım:)) neyse gençler hırpalamayın böyle konularla kendinizi.. bırakın isteyen istediğini dinlesin, isteyen istediğinin harika bir müzisyen olduğunu düşünsün.. 4 yıl önce bende böyle bi tartışmaya girerdim heralde ama benim müzikten öğrendiklerim bu.. ilgilenene:)) müzikle dolu bi hayat dilerim hepinize!! (tv spikerlerinin bitiriş cümleleri gibi oldu bea:P)
  • hummingbird • 3 Ekim 2004 15:58 • #440787
    yapma thriller

[::K.İ.L.İ.T::]thriller kuyuya bir taş attı. çıkartıp veriyoruz eline. adam anlamıyo yine atıyo. pop müzik pop müzik diye baydın bizi. nedir pop müzik ya bir anlatsana bana. bilmiyorum yemin ederim. senin gibi kral tv izlemeye tahammül edemiyorum belki ondandır. türkiye'de de çok kaliteli rock ve metal yapan gruplar var. burda boş boş yazılar yazacağına zahmet edip araştırsaydın keşke. aslında benim bu yazdıklarım da senin umrunda olmayacak sevgili number one insanıthriller. ama çıkıp da yazı karakterini büyük tutup, desteksiz atmana, rock ve metal müziğe emek veren insanları aşağılamana dayanamıyorum. yapma thriller. sus.
  • brownsugar • 3 Ekim 2004 16:07 • #440791
    ÖZENTİ POPÇULARIN ROCK A YAPMAYA ÇALIŞTIĞI SAYGISIZLIKLAR

[::K.İ.L.İ.T::]thriller punk hippi gibi akımlar olmasaydı insanlar özgürlük için çabalamasaydı dünya şimdikinden bile iğrenç olurdu
  • NorMALE • 3 Ekim 2004 16:34 • #440797

[::K.İ.L.İ.T::]
    BIZ OLMASAYDIK SIZ OLMAZDINIZ..ASIL OZENTI SIZSINIZ ONCE ROCK MUZIGI ORTAYA CIKMISTIR...

valla tebrik ederim arkadaşım,bunları Seren Serengil bile yazamazdı heralde.
  • karete • 3 Ekim 2004 17:20 • #440809

[::K.İ.L.İ.T::]seviyeyi bozmayýn yoksa bende bozarim ole lanli lunluda konusmayin thrillerde rock muzik dinliyor bende bizim amacimiz özentileri rocktan baska iyi muzik dali olmadigini one surenlere karsi bir cephe acmakti actikta terbiyenizide gorduk sayginizida sizde bence baskasindan saygi beklemeyin sizi kimse kavanozdan cikarmasin hemi :) kelime özürlü insana benzeyenler
  • MrNoName • 3 Ekim 2004 17:52 • #440816

[::K.İ.L.İ.T::]
    valla tebrik ederim arkadaşım,bunları Seren Serengil bile yazamazdı heralde.

heueuheuhehuehuh=))
  • astharoth • 3 Ekim 2004 18:00 • #440817

[::K.İ.L.İ.T::]özenecek bişey bulan özensin bana ne?
    ben müzik denilen herşeye saygı duyarım..ama içten içe de 'bu müzik mi lan?' derim...
  • SoFineSlash • 3 Ekim 2004 18:12 • #440823

[::K.İ.L.İ.T::]arkadaslar dalga gecmek ıcın soz arıyorsanız burda ondan baska bır suru soz var neyse...orda bı arkadas bırsey yazmıs ona dokunmak ıstıyorum..gıtarı 10 dersde slash gibi jimmy page gibi calan var mı?
    Bu arada ben dıger muzık tarzlarına karsı degılım sadece popu sevmıyorum...
    1 sene boyunca piyano caldım..en son bıraktıgımda cıft el bachdan menuet calıodm yanı klasık muzıkle aram ıyı...Bunu dısında bob marleyde dınlerım..evet sezen aksuyuda severım ozellıle efkarlanınca guzeldır ama benım elestırılerım sezan aksuya degıl..En az rock cdım oldugu kadar rap cdım de vardır....
    1.si biz ozenti degılız bunu anlayın..ozentı olanlar varsada umrumda deıl onların derdı..
    2.ne dersenız degın rock,popdan cok daha fazla fan'a sahıp...
    Sonucta m.jackson isini duzgun yapıyor olabılır hatta slashde onla caldı...saygı duyarım ama atılla tas'a,Britney'e saygı duymam..