Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• LeTHaL_aNgLo • 2 Ekim 2004 17:24 • #440678
    [::K.İ.L.İ.T::]????
  • fizban • 2 Ekim 2004 18:14 • #440685
    [::K.İ.L.İ.T::]ben hiç bir zaman pop müziği yok saymadım. bu bir. ikincisi pentagram bitti mi? yalnızca gülüyorum. onlar bitmedi hala varlar ve olucaklar. (ayrıca senin bitti dediğin grup yurt dışında bizi temsil eden tek grup.) benim nefret ettiğim altta düz ritm giden sözleri anlamsız boş hiçbir işe yaramayan orasını burasını açıp ünlü olanlar. ama bir sezene lafım yok ya da sertaba (ki bu arada sertabın every way that ı can şarkısını yapan demir demirkandı. pentagramın eski üyelerinden) ve onları severek dinlerimde. benim için pop rock punk... fark etmez. önemli olan kaliteli olamsı. ama bu günün pop kültürüne baktığımda ben bir kalite göremiyorum. yalnızca berbat şarkılar ve erotik klipler. işte bu günün popu.
  • JackSparrow • 2 Ekim 2004 19:39 • #440693
    [::K.İ.L.İ.T::]Irak'ta Amerikan'nın attığı her bombayla ölen çocuklar, Haiti'de yiyiecek almak için izdiham yaratan insanlar, Somali'de açlıktan ölen insanlar varken Ben senin bahsettiğin boktan popçuların söylediği aşk şarkılarını dinleyip onlara alkış tutamam kusura bakma...

Evet pop, hip-hop, arabesk ya da konseptleri bunlara benzeyen müzikler insanların kendilerinin yarattıkları küçük dünyaların mutluluk veren şarkılarıdır... Ama at gözlüklerinizi çıkartıp gerçek dünya'ya baktığınızda sadece harbi rock gruplarının bahsettiği, isyan ettiği ve değiştirmeye çalıştığı o iğrenç Dünya'yı görürsün...

Rock baybe Rock!!!!!!

Bu arada thriller demişsinki Türk rock grubu...

Yurt dışında albümleri satan : Almora, Pentagram, Asafated, Acrimoney Inc., Affiliction, Comma, UÇK Camp, Self Tortune var...

bu gruplar hiçe sayılmayacak gruplar.. Ama sen Türkiye'de özenti rockçılar derken Kral tv'de klipler dönenleri söylüyorsan onların bi bok yaptığı yok...

Pentagram 57 ülkede albüm satıyo kimsenin umrunda değil ama Tarkan 7 ülkede satıyor diye millet Tarkan'ı ilah yaptı..

Comma - Elusive Dreams yazdığın zaman taa Japonya'da eleştiri geliyorsa bu Türkiye adına büyük bi gelişmedir...

Metal-observer.com gibi bi sitede 15 tane türk grubu varsa ve bir çoğumuz bu grupların adını bile bilmiyosa hata kimde...

Şimdi söyle bakalım bu gruplar kadar Türk olupta ülke dışında bunlar kadar çok tanınan bir tane Türk Popçu varmı?? İlk önce rock gruplarımızı kopmle bi tane ondan sonra gel buraya popçularla kıyaslama yap....
  • fizban • 2 Ekim 2004 20:20 • #440697
    [::K.İ.L.İ.T::]JackSparrow valla beynimden geçenleri okudun gibi bir şey bak ben almora'yı unutmuştum. iyi hatırlattın. bu arada yazdıklarına baştan sona kadar katılıyorum.
  • arch_enemy • 2 Ekim 2004 20:38 • #440702
    [::K.İ.L.İ.T::]Bak ağzımı açtırtma thriller. Garajdaki gruplar bölümüne gir bi bak! ulan herif orda kaç türk grup var söyle bi. Ve rock müziğe metal de dahilse. Bi yüz daha ekle. Elbet iyisi kötüsü ayırd edilir. Ama sırf sana göre değil. Direc-t, Duman, Mvö.... Direc-t'nin parçaları anlamlı değil. Sözleri bok gibi ama seven var değil mi? eğer bi tarza bok atmaya çalışıyosan önce kendi dinlediğin tarzın boktan yönlerine bak. THM, TSM, Fentesi ve Pop müziğin içinde de Sezen AKSU dışında sesler var ve 'BOK GİBİ' olanları saymak iyi olanları saymaktan uzun sürüyor. Rock içinde geçerli! Bok gibi olanlar da var, güzel olanlar da. Bardağın hem dolu hem boş tarafına bak bi! ister birayla dolu olsun ister rakıyla........
  • MoonLigth • 2 Ekim 2004 21:13 • #440716
    [::K.İ.L.İ.T::]Fuck the system
  • brownsugar • 2 Ekim 2004 21:30 • #440718
    [::K.İ.L.İ.T::]led zeppelin deep purple vs. gibi grupların rekorlarını (albüm satışı konserlerde izleyici sayıları vs.) kırmış
  • brownsugar • 2 Ekim 2004 21:33 • #440719
    [::K.İ.L.İ.T::]led zeppelin deep purple vs. gibi grupların rekorlarını (albüm satışı konserlerde izleyici sayıları vs.)kim kırmış daha doğrusu hangi popçu
  • metaligirl • 2 Ekim 2004 22:32 • #440738
    [::K.İ.L.İ.T::]ya bırakın allahaşkına.... thriller bişey bilmiyor... rock müzik hakkında hiç mi hiç bilgi sahibi değil... bilgisi olmadığı bir konuda yorum yapıyor...bu çok saçma....
  • MoonLigth • 2 Ekim 2004 22:36 • #440741
    [::K.İ.L.İ.T::]katılıyorum sana metalhatun...