Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikten Anlamayan Özenti ROCKCILARIN Diğer Müzik tarzlarına YAPTIĞI SAYGISIZLIKLAR!!!!!!!!!

• anaemics • 5 Ekim 2004 17:26 • #441004
    LONG LIFE ROCK'N ROLL

[::K.İ.L.İ.T::]dünya barışı mı? unut bunu bu imkansız ama elinde imkan ve çevrende de savaş varsa savaş mağdurlarına yardım etmek boynunun borcudur.. sen her şey çok güzel diyip renkli renkli giyinip hayatın neşesini yaşa ama biz rockerlar siyah giyip acılardan bahsederek yaşamaya devam edicez sizin gibi gerçeklerden kaçmak yerine onlarla yüzleşicez..
  • MrNoName • 5 Ekim 2004 17:59 • #441009
    LONG LIFE ROCK'N ROLL

[::K.İ.L.İ.T::]
    thriller laftan anlamıyormusun onlar rock konseri bile değil diyorum ismi öyle git barışarock a rock konseri gör rock'n coke da neymiş rock konseri diyorlar getirdikleri adamlar hiphop çı tv de gösteriyo konsere gelenler cıvıl cıvıl renkleri olan kıyafetler giymiş popçular git barışarock a gör rocker nasıl olurmuş..

Ordami rock konseri gorcek millet_?neymis veya kim organize etmis?kim caliomus kimmis gercek rocker???iron maiden rocker, sertler red hot chili peppers mi???Bence sen bi kendine sor ne kadar muzisyenim die!!Ben rocker da deyilim popcuda metalcide...Ben Klupcuyum(Clubber lafini sevmiyorum)..electronic dinlerim ama iron maidenin metal oldugunu en az1ndan bi fear of the dark parcasini bilirim..adama saglam bilgiyle gelin..erif açiginizi buluyo yapistiriyo lafi..su topic'in basligi %90 gercegi yansitiyo..adama boyle basit ayaklarla ahkam kesmeyin birde...
  • astharoth • 5 Ekim 2004 18:18 • #441012
    LONG LIFE ROCK'N ROLL

[::K.İ.L.İ.T::]garaj.org..tabi çeşitlilik olması lazım aslında...
  • burak25 • 5 Ekim 2004 18:21 • #441013
    LONG LIVE ROCK'N ROLL

[::K.İ.L.İ.T::]pop müzik on para etmez demek, ekmek bulamayan pasta yesin demek. hatta o da değil, ekmek iğrençtir herkez pasta yesin demek gibi bişey.
    dandik bi pop albüm icin bile yerine göre 1 yıl,2 yıl birçok müzisyen insan emek veriyor. onların arasında baba rockcılar, aşmış gitaristler de var.
    ha mok atılacaksa sezene, tarkana, ya da pentagrama, athenaya atın. ama direkt olarak "pop moktandır, rock dandiktir" gibi genelleme yapmak hiç akıllı insan işi değil.
  • anaemics • 5 Ekim 2004 18:28 • #441015
    [::K.İ.L.İ.T::]red hot sert demedim sağlam dedim görüşleri iyi yanlış anlaşılmasın..
  • JackSparrow • 5 Ekim 2004 21:40 • #441026
    [::K.İ.L.İ.T::]yaaa thriller olm sen sittir git eğlenmene bak bu dünya'da olanlar senin umurunda değil... se git şımarık dinle hüp dinle bizim müziğimize laf atma...

sen uzaydamı yaşıyosun birde bize siz bu dünyadamı yaşıyosunuz demişsin evet biz bu dünyada yaşıyoruz v bu dünyayı değiştirmeye çalışıyoruz... Rock müzik sayesinde kişileri bilinçlendirip eğitmeye çalışıyoruz... siz nabıyorsunuz... dar gömlek giyip makyaj yapıp saçlarınızı güzelce tarayıp yakalarsam muck hüp diye içine çek beni zart zurt...

ya biraz bilinçlenin bırakın şu zibidi herifleri yaa... Michael Jackson gibi burnu estetik yüzünden yok olmak üzere olan bi rockçı varmı allah için cevap verin... işte bu kadar bilinçli ve kendine özgüveni var pop dinleyicisinin....
  • efespilsen • 5 Ekim 2004 23:26 • #441039
    [::K.İ.L.İ.T::]o zaman sen tam bir haluk levent cisin oylemi
    o da rock yapiyor ( kendince )
    boylemi yani
    senin anlatmak istedigin muzik degil bir sosyal olay
    rocker lik
    rock cilar sadece dinledigi muzik lemi aniliyor
    yoksa sahip olduklari duyarliliklami
  • thriller • 5 Ekim 2004 23:47 • #441040
    [::K.İ.L.İ.T::]marilyn manson diye bir herif gördüm televizyonda..hilkat garibesi olsa bu kadar olur..diğerleride intihar etti zaten..SİZ İNTİHAR ETMEYİDE BİR ERDEM OLARAK GÖSTERRİRSİNİZ ŞİMDİ.
  • karete • 6 Ekim 2004 02:30 • #441041
    [::K.İ.L.İ.T::]ya o herif tam bi rock çı ya :)(d.d)
    rock müzik eskimez demiş biri zor eskimez artık dinlemek istemediğim parçalar var sıkıyo eskidi :P
    (d.d)
  • thriller • 6 Ekim 2004 13:24 • #441064
    [::K.İ.L.İ.T::]iyi soyledin.. şimdi soruya bakın.....

TÜRKİYEDE ROCK MUZİK POP MÜZİKDEN DAHA ESKİ FALAN DEMİŞTİNİZ..ok diyelim..

O zaman ŞİMDİ BANA (ŞU AN) TÜRKİYEDE DİNLEDİĞİNİZ ROCK ŞARKILAR ARASINDAN BUNDAN 15-20 YIL SONRADA HATIRLANABİLECEK VE DİNLENEBİLECEK,YANİ BİR KLASİK OLMUŞ BİR ŞARKI SOYLEYİN BAKALIM.....

cevap bekliyorum.....