-
Thriller anguttur.
[::K.İ.L.İ.T::]amacın ne?
Rock kötü müzik mi?.............
-ok rock kötü müzik.
dinleme ya.
konuşma artık süper boş adamsın sen thriller
-
YA BU BEYNİNİ ORÜMCEK AĞLARI SARMIŞ ÖRÜMCEKLER YÜZÜNDEN ÜNİVERSİTELERDE DOĞRU DÜZGÜN KONSER İZLEYEMEZ OLDUK
[::K.İ.L.İ.T::]bütün müzik tarzları güzeldir..ve olmalıdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..isteyende istediğini dinler size neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................
-
kes lan artık
[::K.İ.L.İ.T::]Hikaye yapma
Keeeeeeessssss ARRttttıııııkkkkkk!!!......
-
kes lan artık
[::K.İ.L.İ.T::]sende yapma
-
artık hakaret etmenin sırası geldi
[::K.İ.L.İ.T::]Thriller ver karete kadar gereksiz insan varmıdır diye bi forum açıcam..lütfen katılarak oylarınızı sunun .... Thriller kardeş...senin kadar birşeyi bilmeden konuşan bir öküz görmedim(konuşan öküz de görmedim yazı yazabilen ve internete bağlanabilen de sen ilk oldun kardeş)..Ulan barış manço kendi söylüyo ben rock müziği icra ettim bugüne kadar diye..Hem rockta aşk olmaz lafını da kim söylemiş olm ya mantar mısın sen ?...Morbid Angel bile aşkı anlatıyo lam bi şarkısında bu arada morbid angel bir death metal grubudur..ya bu kadar aptallık görmedim ben abi sen nası bu kadar özgüvene sahip bir adamsın anlamıyorum..saygı gösterin demişsin abi sen kendin sıçmışsın rock ın içine..müzik bilgin nedir abi senin ? çok merak ediyorum.Sen kesin gitar çalıyosun di mi üç beş tane akor atıp etrafına kızları topluyosun sonra kendini bir halt sanıp böyle forumlar açıp rezil ediyosun kendini..sen kimsin kendine dev diyosun ya bu kadar kompleksli bi adammışsın..Rock ta herşey anlatılır koçum bunu da öğrenmeliydin.tek fark senin popun gibi klişe laflar kullanılmaz..ayrıca rocker lara emperyalist gibi bişey ( amerika özentileri) de demişsin.e yuh diyorum yani böyle mallık olur mu ya...Yok bence sen hiç bulaşma abi kapa çeneni rock ın adını bile ağzına alma yani şu söylediklerinin üzerinde duruyosan hala sen nesin artık bilemiyorum...aaa olmaz bu kadar da ya.kadamın tasını attırmayın benim warlock un sivri tarafını batırmayım size...
-
[::K.İ.L.İ.T::]beni karıştırma çünki senden akıllıyım bunu sende biliyorsun ama kendine anlatamıyorsun çünki kelime haznen çok az beni yazmanın sebebini öğrenebilirmiyim acaba senden daha akıllı olmam mı? pohahahahah (d.d)
-
[::K.İ.L.İ.T::]evet sen benden daha akıllısın en akıllı sensin..aklını yerim ben senin muaha..sende heralde gitar filan çalıyosun havalara girmişin..kendine akıllı diyen bi insan salaktır ... kime sorarsan sor..ve senin zaten salak olduğunu önceden biliyorduk..
-
[::K.İ.L.İ.T::]pohahahha benim salak oldugumu onceden biliyomuş pohahahahah kendime akıllı demiyimde salakmı diyim insana benzeyen şey seni hem gitar çalmakta ne var ben onu anlamış değilim bu bir hevestir isteyen istediği şeyi çalar kıskanma pohahahah gitar çalıp havalara giren kim acaba onuda bilmiyorum ama sen özentinin birisin ve bu yüzden havalarda geziniyorsun sana bak iltifat ettim insana benzeyen yaratıksın dedim pohahahahah özenti seni
-
[::K.İ.L.İ.T::]tmm gitar çalıyomuşun işte..sen şimdi doooru git etrafına topla hatunlarını artistik tasla böyle arpejler ritimler at tamam mı..ama buraya gelip de çocuklar gibi yazılar yazma.Senin kafana bir tane koni şapka takıyoruz azını da bantlıyoruz.Arkadaşım ben özenti diğilim bigün gel stüdyomuza sana kanıtlayalım.Cesaretin varsa gelirsin.Özenti senin gibi hiçbir şey yapmayan , forumlarda boş boş mesajlar yazıp millete salak aptal cahil beyinsiz ve kendi uydurduğu bilimum çocukça kelimelerle saldıran adamlardır.Bak işte garaja geldin ama kız tavlayamıcaksın bu şekilde rezil edersen kendini..açıkçası ben kız olsam ilgimi çekmezdin :) zuhaudhsduadua...dur reklamımızıda yapalım özenti olduk ya...1 buçuk ay sonra garaj bünyesinde gruplarla ve sürpriz bi grubun da katılımıyla bir konser gerçekleştireceğiz..rock ın çeşitli türevleri olucak çok da güzel olucak :)...ilginizi bekliyoruz ..karete sende gelirsin gitar şov yaparsın :).kız kesersin ya da :) zuahah ... ( amatör genç gruplar kolonisi )
-
[::K.İ.L.İ.T::]harbi özentiymişsin pohahahahah yani senin grubun var baktın şöyle karate unlu biri bi sataşıyımda millet grubumuzun ismini duysun ben kimseye boşyere hakaret etmedim hakarete maruz kaldıgım için hakaret ettim ayrıca ben kimlerim karı kız için buraya geldini biliyorum örnek olarak sen sen saldırmasan ben seni küçük düşürüp ayağımın altında ezmezdim pohahahahah beni garajdaki kişiler tanıyo kızlara askıntı olmadığımıda biliyolar hem bu nereden çıktı sapık herkezi kendinmi zannettin solesene bi kıza asl filan gibi saçma şeyler solemişmiyim özenti salak sor bakıyım garajdakı kızlara ben senin gibi sapıkmıyım ya senle ben çok dalga geçerim ha bişeyden anlamıyosun ya hele solenılen şeyleri anlamaman bei çok güldürüyo ben istersem orhan gencebay dinlerim kimene ve şu andada fatih erkoç dinliyorum ..istediğin gibi dinlediğim şeylerle dalga geç kasımpaşa (biyerden aşağı ) muhahahahahahha insana benzeyen garaj sapığı git başka sitelerde kız ayarlamaya çalış