-
ya system of a down'ın 1998 yılında çıkardığı albümdeki '' DARTS'' adlı şarkı harbiden Türkler'e mi yazılmış?bu ne biçim iş anlamadım...
-
adamların davası bu,yapsınlar,davası olana her yol mübah.
-
anlasana
selam kardesh bu system of a down baba bi grup.ancak turklere olan garezleri yuzunden dinlemem.bu grup galba ermeniydi yoksa yanılıyomuyum?
bi varsayıma gore bu grup bi turnede girish kapısına "kopekler ve Turkler giremez" yazısı astırmıshlar nekadar dogru bilemem....
-
system
evet adamlar ermeni ve de türk düşmanı. konserlerinde de kapıya "köpekler ve türkler giremez" yazıyorlar. fakat bu adamlar tam olarak bilmiyorum ama bigün röportajda sarhoşlarmış ve solisti biz sadece bunu reklam için yapıyoruz falan demiş diye duydum aslında bi garezleri yokmuş...
-
System of a down müzikal açıdan hiç de fena bir gurup değil kendilerini dinletmeyi biliyorlar batının yeni hardcore u ve doğunun eski etnik müziğini bir arada harmanlayıp piyasaya sunmuş bir gurup Türkler'le ilgili sorunları eskilerde olan olaylardan dolayı herkes bilir ermeni soy kırımı sözde tarihte bu olayın açıklaması çok güzel bir şekilde verilmiştir bu olay sadece bazı abartmalar sonucu soy kırım olmuştur savaşların hiçbrinde ermenilere yapılan bir soykırımdan bahsetmez herneyse politik bir olayı müziğe bu şekilde yansıtmak ne kadar doğrudur bilemem ama yaptıklarının içinde biraz da reklam amacının bulunduğundan eminim...!
-
bizim sanatçımız sanatçı değilki şöyle assın konserde ermenilerin a...k rumlarım g..k diye bi yazı
-
niye bizimkilerde popçular dışarı yapıyor ya :))
-
system of a down
arkadaslar asin artik bunlari yeter takintiniz artik örümcek beyinlerinizden kurtlun yeterrrrrrr
-
ben de system hastayım ama turklere ne kadar düşman olduklarını bilmiyorum.Ayrıca önceki albümlerinden birinde ünlü bir türkle çalıştıklarını biliyorum.Bi de serj in üniversiteyi istanbulda okudduğuna dair rivayetler duydum.
-
OFF bu forum iyice koptu...
Tarihsel System of a down
Ermeni olan grup ilk önce kaset çalışmaları için Türkiye"ye gelir.Tabii dolandırıcılık tutunamama onları Amerikaya göçmeye götürür.Bu arada türkiyede kaset denemeside yaparlar!!!Tabii artık Türklere olan kin bu olayla artar zaten mana arayan grup soykırımcı katiller giremez kurtlar dışarı Barbarlara hayır tipinde pankartlar açılan konserleri ile ve bi kerede uydudan bunlar US MTV deydiler aynen hayatlarını anlatırken yüzlerinde türkiyye kini gördüm.Neyse bunları bende dinliyorum tarzıma uygun bir müzik yapıyorlar.Ama Orjinal kasetlerini almayın tişörtleriki kadıköyde satılıyor almayın dinleyin ama Yalamalıklarınıda yapmayın.
Bitti