Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System'le ilgili...

• tezgah • 28 Mayıs 2005 14:55 • #468959
    ayrıca bu uyutulma gençliğe şu hallerde tesir etmektedir;
    1)hayatı günlük yaşama ve bencillik
    2)ülke sorunlarına duyarsızlık
    3)popüler olmaya yönelik davranışlar
    4)araştırmaya ve okumaya karşı olan meraksızlık
    5)oldu bitticilik
    6)redd-i miras
    7)bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık
  • Antibiyotik • 28 Mayıs 2005 16:05 • #469011
    grubun gitaristleri bi şeye benzemiyo.grupta iş yapan tek eleman vokal.sağlam sesi var.o şarkıyı bize yazılmış olarak almıyorum ben.Annelerine yazmışlar o şarkıyı.
  • karete • 28 Mayıs 2005 16:08 • #469016
    sence gereksiz mi ?
  • wsc • 28 Mayıs 2005 16:43 • #469047
    müziklerinin nasıl olduğu umrumda değil.bi ara manyak gibi system dinliyodum....o zaman daha küçüktüm;daha toydum;milletime küfreden bi gruba yalakalık yapıcağıma alt komşunun kedisinin k.çını öperim!
  • soadci_86 • 30 Mayıs 2005 07:18 • #469363
    guardofheaven kardeşe

abii yok artık darona bişi bilmiyo dedin yaa adam daha naapsın resmen aklındakileri gitara döküyo tamam soadın turkleri kotulemesi falan kötü ama laf atmak için biraz daha mantıklı seyler sölesenis daha iyi olur mesela bende yeni imajlarını hiç begenmedm karizma sıfır resmen..
  • p_L_a_C_e_B_o • 30 Mayıs 2005 10:30 • #469371
    ya zaten bu s.o.a.dlar amerikalı ama ermeni kökenli bu nedenle türklere gıcıklar ama hala dinlerim çok ta severim en son albümlerindeki açılşta şöyle bir cümle var neden başkanlar kendileri savaşa gitmezlerde hep fakirleri gönderirler çok anlamlııııııııı
  • bigbooots • 30 Mayıs 2005 12:52 • #469388
    yorumsuz..
  • Shezoteus • 30 Mayıs 2005 13:12 • #469395
    Müzikle ırk ayrımını bağdaştırmadığınız sürece iyidir..Herkes kızar Türk düşmanları diye ama Türk milleti gibi yaşanan olaylara tren seyreder gibi bakmıyorlar en azından..Anlı şanlı Türk milleti hikayeleri geçmişte kaldı..
  • grungeforever • 31 Mayıs 2005 10:29 • #469559
    yeter yaw..

Yok ya o yazı meselesi varmış harbiden.Ayrıca adam onu yazmasa da görüşleri o şekil.Bence gündeme gelmek için yaptıkları bişey bu.Eskiden de saxon bu mevzudan az ekmek yemedi.
  • LooP • 31 Mayıs 2005 21:45 • #469718
    şöyle diyelim
    soykırım tanımı, 2. dünya savaşında ortaya çıkmış bir kavramdır. 2. dünya savaşı öncesi hiç bir olay sokırımla bağdaştırılamaz. Eğer olucaksa, gider almanlar italyanlara, siz bizim soyumuzu kırdınız derse(bkz. romalılar zamanında germenleri kılıçtan geçirmiş) millet k*çıyla güler değilmi? nedense öyle olmuyor bize karşı.
    Hadi geçtim bunu
    soad ı sevmiyoruz kardeşim. hem zevkler ve renkler diyip, hem siz örümcek kafalısınız demek nasıl bir mantıktır?
    Sevmiyoruz kardeşim işte beğenmiyorsan sil üyeliğini garaj dan, git soad dın forumuna "TÜRK" olmayarak üye ol. Seni anca öyle alırlar!

Birde başka bir konu var ki bence en kötüsü
    Türk lere, bizlere küfrettiğinde, eğer en ufak kılın kıpırdamıyorsa, sende en ufak Türk kanı yok.
    Eğer illa "bilmemne nin anasını s......) demeden soad tepki vermeyeceksen...
    ve o bilmem ne senin adın olacak