Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System'le ilgili...

• begum • 30 Ocak 2005 16:36 • #448973
    guardofheaven kardeşe

haklısınız bize köpek mumelesi yapan dallamaları nie dinliyos??onları dinlemek kendimizide aşağılamaktırrr
  • begum • 30 Ocak 2005 16:37 • #448974
    guardofheaven kardeşe

haklısınız bize köpek mumelesi yapan dallamaları nie dinliyos??onları dinlemek kendimizide aşağılamaktırrr
  • gizem_cobain • 30 Ocak 2005 17:52 • #448995
    yeter diyenlere..

bu sefer sana katılmıyorum kanka.....o zaman ben türk değilim zaten kürdüm dinleyebilirim soad ı :)) yok böyle bişey yaaa.....diyorum ki müzik müziktir içine başka şeyleri karıştırmayınız...
  • system_soad • 31 Ocak 2005 10:42 • #449072
    yeter diyenlere..

siyasetten nefret ederim ve müzikle siyaseti karistiranlardanda nefret ederim
    bi iki ayri olgunun birbirine karistirmasinida ancak köpekler kadar zeki insanlar yapar
    milyonlarca defa söyledim ama bir daha söylüyorum EVRENSELLLLLLLLL bunu örümcek beyninize sokun
  • HardrocK • 31 Ocak 2005 11:06 • #449073
    Kendinize gelin,dediklerinize bakın!!!

Arkadaşlar,bende sizin gibi düşüünüyordum ama sonra oturup bir düşündüm,30 dk hiç durmadan düşünün...

Adamlar sana resmen küfrediyor,gördüğü yerde yüzüne tükürecek,vatanına milletinin a.q. tarzı cümeler sarfediyor,Senin ülkene laf atan bu şerefsizler,şu an ATATÜRK'e de laf atmış bulunuyorlar ve yarın senin annene de küfrederler,ediyorlardır da!

Ben bu forum da çok saygın birisi olsam ve hepinize senin ananın....vs.desem kaç kişi benim saygınlığıma bakacak.Ben 10 yıllık üye olsam bile beni asarsınız,bu olay da ona benziyor.

Sanki bu şerefsizler dünyanın en iyi grubu mu?? piyasa grubundan öte değiller al Boom'un klibi,al konserleri yetmiyormu size,madem bunların tarzını çok seviyorsun,git o zaman KoRn dinle,Papa Roach dinle,kim seni tutuyor?!

Bana böyle küfreden,küçümseyen o.. çocuklarının müziği falan benim için bitmiştir,oturun düşünün...

The Wolfram
  • system_soad • 31 Ocak 2005 23:07 • #449140
    Kendinize gelin,dediklerinize bakın!!!

ben 30 dakika degil günlerce düsündüm korkma
    onlarin türklere filan bir kasti yok sadece türk devletinin ermeni politikasini elestiriyolar bunu roportajlarinda defalarca soylediler
    benim cok sevdim bi arkadasimda onalrin konserine gitti ve inamayacaksiniz ama binlerce turkle beraber onalari d1nlemisler dahada enterasan olan tarafi b1rakin kopekler ve turkler g1remez muabbetini kapidak gorevli bile turkmüs zaten system of a down i b1raz d1kkatli takip etsen boyle seylerin olmadigini fark edersin
    korkma hem onalar senin anani tanimiyorlardir kufur etmezler
  • HayalPerest • 31 Ocak 2005 23:42 • #449142
    olaylara bir de bu elemanların gözüyle bakmak lazım. nasıl ki biz yıllar yılı okullarda şurda burda yunan düşmanlığıyla büyüdüysek bunlar da yıllar yılı dedelerinin yaşadığı sürgün hikayelerini dinleyerek büyüdü. ve ne yazık ki gerçekten böyle bir olay yaşandı. bu olayın yaşanması gerekiyor muydu, kaşınmışlar mıydı? onu bilemiyoruz. çünkü özellikle biz yeni nesile bu konu karanlık bir nokta olarak sunuluyor. kısacası bence bu insanlar bize bu kadar düşmanca yaklaşabiliyorlarsa mutlaka bir nedeni vardır. ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bence şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım. hem bizim hem onların. "ben soykırımı reddediyorum" demekle olmuyor. bu tarz yaklaşımlar işte bu gurup elemanları gibi yeni nesil arasında daha yüzyıllarca değişmeyecek düşmanlık tohumları ekmekten öteye gidemiyor.
  • withered • 1 Şubat 2005 02:01 • #449156
    politik durusları ne olursa olsun bu adamlar iyi müzik yapıyor bu su götürmez bir gercek.fakat sırf iyi müzik yaptıkları için bu adamların söylediği herseyi bos vermek ve aman canım banane ben müziğe bakarım demek biraz sacma değil mi?onlar sırf müziğe bakmamıs ki böyle sözler ortaya cıkmış.bundan rahatsız olmanın örümcek beyinli olmakla ilgisi varsa onlar bizden cok daha fazla örümcek beyinli.köpekler ve türk ler pankartı ne kadar doğru bilemiyorum ama foruma galiba her iki grupta rahatça girebliyor,baksanıza hala fransızlar ve ermeniler dısında kimsenin gercekten emin olamadığı soykırım iddialarını coktan kabul etmişler...
  • mor_ve _ötesi • 1 Şubat 2005 02:51 • #449167
    KARETE demiş ki:

bizim sanatçımız sanatçı değilki şöyle assın konserde ermenilerin a...k rumlarım g..k diye bi yazı

HELAL OLSUN BE!Kim tutar seni!Ya bu Türkiye sahipsis ya zavallı bi ülkeyi oynuyo yani..Şimdi bis yapsaydık ermenilere bunu yapmadıkları halt kalmasdı bise..%1 ini yaptırmaslar karışırlar hemen.Ya bis çok garip bi ülkeyis var ya.Şimdi baktım mesajlara,takdir edenler,kabullenenler var.Yani yapmayın allah aşkınısa olcak şey mi bu ya!O sana ve senin ülkene,ırkına bunları söylesin,sen git takdir et,öp başının üstüne koy.Konsere bile almıyolarmış,köpek yerine koyuyolarmış,git konsere bakalım senin takdir ettiklerin seni alıyomu yoksa 'köpekler ve türkler giremes' yasısını suratı dank ettirip burnundan mı getiriyolar.Biraz aklınısı kullanın lütfen..
  • AbSoLUtkUrRanT • 1 Şubat 2005 05:39 • #449178
    yaw ne sonucu başa bak sen başa system baştan yannış!şaka bi yana insan müzik için bile olsa benliğini unutmamalı adamlar resmen türk düşmanı.dediğin gibi bi kaçı dışında küzel çalışmaları yok gerisi hep aynı .türklere karşı tavırlarını öğrendiğimden beri de dinlemem.madem müzik evrensel o zaman kimsenin kontrolü altında değil ve olmamalı .yok sen gel konsere yok sen gelme olmaz.syteme kalasıya daha kimler var dinlenesi onlar gelsin .ne biliim bi creed (yumuşak kaçtı ama )bi depachi mod(yannış yazdım herhal) di mi .?şimdi werdiğim örneklere bakarak ne işin var burda diyosundur ben istemem mi bi amon amarth gelsin bi death gelsin ama olmaz sen de biliyon neyse saat olmuş 5:30 a.m. daha konuşturma beni ne system gelsin ne de ben gidem konserine.bak sepultura geliyo martta aha ona gidek .....