-
mımrırmımrırmır
konserlerde yazdıkları yazı gerçek. Konser kaydını izlerken o meşhur yazıyı gören tanıdıklar var. (ayrıca bilmediğin bişii üzerine ne diye emin olarak konuşuyorsun???)
-
yav bu grubun üyeleri kusura bakmayın ama aynı o... ç... benziyorlar ne lan o tipler bunlar ermeni olduklarını bu kada rbelli etmeseydiler
-
çok iyi biliyosan sen çal seni dinleyelim..Analrını senmi s...tinde o.. ç... diyon dikkat et laflarına....Adamın tepesini attırma...Yazacaksan adam gibi yaz foruma
-
yeni yetme metal/rock/punk/vb. özentisi gençliğin pop-metal karışımı SOAD gurubunu bu kadar abartmasanız diyorum. hiç iyi müzik duymasak inanıcaz adamların iyi olduğuna.
-
yav cümle aleme soruyorum bunların yaptığı müzik mi
allahını seven söylesin adamlar sanki kafesten çıkmışcasına bağırıp çağırıyorlar
-
sen bize serefsiz yazıyon ya lan o nie yazmasın. bu arada asıl sen laflarına dikkat et öyle serefsiz merefsiz falan. adam kendi ülkesine sövenlere nerdeyse babam diyecek yaa bu kadar olur. duyanda dünyanın en iyi müziğini yapıyolar zannedecek
-
ben sana hiç bişey diyemem zaten demem de gerekir. bilmiyorum bir adama para versen sana sövenlere bu kadar savunmaz.pes vallahi pes
-
Yaw olm işiniz gucunuz yokmu bana laf sokmaya çalışıyorsunuz..Alın işte size daha babası Bu haftaki Yuxekses programında guven erkin erkalda babalar gibi S.O.A.D tshırt u vardı..Kapak olsun size...
-
yaa bu ülke gençliği o kadar uyutulmuş ki!!!!
biri çıkmış ben müziğe politika karıştırmayı sevmem diyor müzik evrenseldir diyor,soadı bu yüzden sonuna kadar desteklerim bu ülkede diyor.anti soadcılarada örümcek kafalı beyinsizler diyor...ben o arkadaşa şunları diyorum;
müzik hayatın bir yansımasıdır.müzisyen müziğinde herşeyi her olguyu kullanabilir.hayallerini,acılarını,isteklerini,kaybettiklerini,kazandıklarını yani herşeyi kullanabilir.müzik o yüzden sesli bir kitaptır.yani müzikte politik görüşlerde kullanılabilir.ve soadda görüşlerini kullanıyor.en son ermeni ulusal komitesi yararına ermeni soykırımını tanıtmak için amerikada bir konser vereceklerdi.şimdi burada dikkatini çekmek istediğim husus müzikte politika olmaz diyorsun ve desteklediğin adamlar müzikle politika yapıyorlar.içinde bulunduğun çelişkiye dikkat et!! ayrıca bir b.ktan haberin olmadığında belli,gelip okuyan araştıran insanlara örümcek kafalılar diya laf atma!!!
ayrıca toplumların kafasını boşaltmak çok kolaydır,dünyada televizyon sayesinde öylesine propogandalar yapılmaktadır ki dünyada ve türkiyede emperyalizmin ordusuna girmiş bir sürü genç yetiştirilmektedir.bundan kurtulmanın tek yolu okumak ve araştırmaktır.hele şuan türkiyede ve dünyada popüler olarak kullanılmaya başlayan bir terim olan şövenlik var.bu kelime türkiyede öylesine manalara çekilmeye başlandı ki insanın vatanının ve milletinin çıkarlarını gözetmesi şövenlik olarak nitelendirilmekte şuan.eğer bu ülkede rahat yaşamak istiyorsak çıkarlarımızı gözetlemeliyiz.çağdaşlık ve düşünce özgürlüğü yarın bir gün bu ülkenin işgaline sebep açacak olaylara gözyummak değildir!!!!
medya ve kötü eğitim sistemi çoğunuzu uytmuş!!!! uyanın!!!
-
yaa bu ülke gençliği o kadar uyutulmuş ki!!!!
biri çıkmış ben müziğe politika karıştırmayı sevmem diyor müzik evrenseldir diyor,soadı bu yüzden sonuna kadar desteklerim bu ülkede diyor.anti soadcılarada örümcek kafalı beyinsizler diyor...ben o arkadaşa şunları diyorum;
müzik hayatın bir yansımasıdır.müzisyen müziğinde herşeyi her olguyu kullanabilir.hayallerini,acılarını,isteklerini,kaybettiklerini,kazandıklarını yani herşeyi kullanabilir.müzik o yüzden sesli bir kitaptır.yani müzikte politik görüşlerde kullanılabilir.ve soadda görüşlerini kullanıyor.en son ermeni ulusal komitesi yararına ermeni soykırımını tanıtmak için amerikada bir konser vereceklerdi.şimdi burada dikkatini çekmek istediğim husus müzikte politika olmaz diyorsun ve desteklediğin adamlar müzikle politika yapıyorlar.içinde bulunduğun çelişkiye dikkat et!! ayrıca bir b.ktan haberin olmadığında belli,gelip okuyan araştıran insanlara örümcek kafalılar diya laf atma!!!
ayrıca toplumların kafasını boşaltmak çok kolaydır,dünyada televizyon sayesinde öylesine propogandalar yapılmaktadır ki dünyada ve türkiyede emperyalizmin ordusuna girmiş bir sürü genç yetiştirilmektedir.bundan kurtulmanın tek yolu okumak ve araştırmaktır.hele şuan türkiyede ve dünyada popüler olarak kullanılmaya başlayan bir terim olan şövenlik var.bu kelime türkiyede öylesine manalara çekilmeye başlandı ki insanın vatanının ve milletinin çıkarlarını gözetmesi şövenlik olarak nitelendirilmekte şuan.eğer bu ülkede rahat yaşamak istiyorsak çıkarlarımızı gözetlemeliyiz.çağdaşlık ve düşünce özgürlüğü yarın bir gün bu ülkenin işgaline sebep açacak olaylara gözyummak değildir!!!!
medya ve kötü eğitim sistemi çoğunuzu uytmuş!!!! uyanın!!!