-
yeter yaw..
kesinlikle katılıyorum
-
yeter yaw..
kesinlikle katılıyorum
-
yeter yaw..
kesinlikle katılıyorum
-
yeettteeeeeeeerrr!!!!!!!
türkiyeye konsere geldiler biliyo musun??we uyuya kalıp çıkmadılar...
-
system
reklam meklam.turklere laf atıp ne reklamı yapıyolar kardesh.zaten bu Ermeni Soykırımı nı bahane edip her bok u yiyorlar.iyi ozaman ben de bi grup kurim yunanlara laf atim.olurmu??
zaten rock dedigin bu tur konuları davaları reddeder kınar bea....
-
.
-
??
-
yeter diyenlere..
ya sevgili arkadaşlar görülüyor ki ''yeter'' cilerin kişisel zevkleri siyasal tepklerinden önce geliyor.bence bu çok yanlış. Bana ''köpek''hayvanıyla aynı muameleyi gösteren bir grubu ben dinleyemem,sevemem,istesem bile sempati duyamam.silkinelim bence!
-
guardofheaven kardeşe
ya bak kardeşim adamlar gelip sana it gibi mi davrandı nasıl böyle bi kanıya vardın yani...yaa eğer konserlerine gittinde kapıda yazı gördüysen tamam ama görmeyen kessin sesini otursun yerine lütfen.
-
guardofheaven kardeşe
ya bişi dicem system le ilgili bi içimi dökiyim dedim :)).. Bu daron malakian bi b.. bilmiyo ya.. Bi sürü canlı performans izledim herif artislik yapcam diye hiç bişey çalamıyo gerçekten yetenek mahsuru bi insan.. kayıtlarıda bumu yapıyo çok merak ediyorum.. Ben müziğe bakarım .. Mesela ahmet kaya da dinlerim hala ama lanet okurum adama.. Müziğe bakarım ben kriter müzikdir.. Ha türklere yazılmış bi şarkı varsada isterse tek olsunlar admalar dünyada dinlemem.. Ama solistin adı aklıma gelmiyo o herifin sesde deli yani..