-
1 ay oldu nerdeyse daha bunu tartışyoruz bravo bize ayrıca faşist,komunist diye ayrımcılık yapıyosunuz g.tü b.klu bir grup için nerdeyse yumruk yumruğa kavga edeceksiniz biraz kendimize gelelim lütfen Türklük namına hiç birşeycikleri kalmayan arkadaşları görüyorum ve sizin gibilere ne denileceğinide biliyorum "YERLİ GAVUR"
-
kopekler ya da turkler giremez...Guzell bir laf...Biz yunanlılara b..k atarken dusunmuyorsunuz..İyi demişler varsa bizde oyle baba bir grup oda yapsin....System2e hep destek tam destek...Siz ilk once bizim ulkemize bakin system kadar bir grup varmı bana hemen pentagram deyeceniz bende size n..h diyecem...Pentagram bundan 4 yil once oldu gomduk...Artik ole bit grup yokkkkkkkkkkk.....Siz systemi tartişmayın nedenmi onu yıkmaya gucunuz yetmez....
-
mantıksızlık bu...
Adamların her afişinde her konser biletinde her röportajında türklere saldırı var ve bakıyorum içimizde hala bu grubu yere göğe sığdıramayanlar var...Ya bu ülke için ve bu ülke vatandaşları için adamlat etmediklerini söylemediklerini bırakmıyorlar siz hala...
neyse şimdi bekçiyi uyandırmayalım...
-
nedir kardeşim ülkemde ki soad hayranlığı valla ben anlayamıyorum bu insanları rock kültürünün içine s.çsnlar siz de o şerefsizlere tapın.ya kardeşim rock müziğin özünde kardeşlik vardı.woodstock'ları falan unutmayın şimdi bu soad denen soysuz grup çıkıp faşistçe tavırlar ortaya koyuyor,bu çok kötü,bi de bu pisliği bize de atmaya çalışıyorlar bu daha kötü.müzikleri ne kadar iyi olursa olsun bi grup ırkçılık yapıyosa o grup dinlenmeye değmez.fu*k the soad adlı bi albüm yapıp ermenistan turnesine çıkmayı teklif ediyorum,ilgilenen arkadaşlara duyurulur:))))
-
seninleyim insubordinate. şu soad'a azcık müzik yapmayı öğretiriz. gitar çalmanın sadece üstteki üç tele vurmak olmadığını gösteririz. tekerlemelere distortion katmanın müzik olmadığını öğretiriz
-
Senin gibi serefsileri dinleyeceğime system dinlerim...
-
şu düşmanlıkları beni kıl ediyor hakikaten ama müzikleri süper ve çok da özgün.Bizimle ne alıp veremedikleri varsa.Ben yine de kopya cd sini falan alıp dinlerim arkadaş chop suey,chic n stew,toxicity,highway song vs olmadan da yaşayamam yani.
-
guardofheaven kardeşe
http://forums1.sonymusic.com/eve/ubb.x/a/tpc/f/278109551/m/1971027562
Buradan adamların forumlarına bi register olmayı deneyin derim.Burada ülkenizi Türkiye seçtiğinizde foruma almıyor sizi.Ben soruyorum size 'sadece müziğine değer verdiğiniz bir gurubu eleştirme şansı bile size o gurup tarafından niye verilmiyor?'.Ben sizin için söyleyeyim :Çünkü bu adamlar sizi bir dinleyiciyi geçin bir insan yerine bile koymuyor!
-
ben sana sonuna kadar katılıyorum ne alıp veremedikleri var bilmiyorum ama ben onların müziklerini dinlemeden yaşayamam kesinlikle tam bana hitap ediyor soil,spiders,suite-pee,psycho,aerials,fu.k the system kısaca hepsi tüm şarkılarının notalarını biliyorum ve sözleririnide ezberledim ama p.l.u.c.k. isimli şarkı kesinlikle türklere yazılmış bunu kendileride söylüyorlar zaten ama bence reklam amaçlı yapıyolar.
-
Umarım dediğin gibi olay reklamdan ibarettir.