-
abi siyasi davası olan adam türkiyede gelip kaset satmaz adam türkiye pastasından vazgeçerdi samimi olsa ve herifler faşişt abi o adamalrın konserine gideceklerle ne alakası kaç yıllık olayın adamlar geri zekalı abi şarkılarında da cok bişey iki melodik gam yapıyor bizimde biyerimiz dusuyo
-
c-none a katılıyorum..barana ise her zaman katılıyorum zaten :p
-
yeter yaw..
olayın indisiyle çıktısıyla ne uğraşıyorsunuz yahu..her ay aynı konu aynı konu.ben bıktım okumaktan siz gündüme taşımaktan bıkmadınız.hadi olay bi sonuca bağlansa neyse diyeceğim.ama
system of a down görüşleri = kısır döngü..
(üstüne alınan alınsın)benim amacım tartışma ortamı oluşturmak değil ama adamlar gerçekten kaliteli müzik yapıyolar.ben müziklerini dinlerim.konserlerine gitmem(sanki sokuyolar ya da TÜRKİYE YE GELİYOLARDA:)
her neyse ben derim ki;sözlere tıka kulağını,şarkını dinle gözlerini kapa..
__________işte bu_____________
-
yeter yaw..
yaa system benim dinleyip dinlyebileceğim en iyi grup...dinlediğim çok grup var ama benim için system hepsinden farklı..ayrıc o kpıy astklar yazı mselsin gelince öyle bir yazı filn yk ortad..ha aanızds gittim gördüm diyen varsa ayrı tabi...yaa hem yeter artık gerekli gereksiz her yerde küfür ederek ortmın d.mına koydğunuz....sen burda sytemin aq. diye yırtılsan ne olacak... biraz mantıklı olun ya..seven sevsin sevmeyen de dinlemesin olay bu kadar basit yaa...bunu milli msele yapmaya gerek yok.
-
siz müzikle mi ilgileniyorsunuz yoksa onların yaptıklarıyla mı emin olun hiçbir yabancı grup kendisine para kazandırmayan bi ülkeyi sevmez bu yüzden kime kızarlarsa kızsınlar adamlar şarkı yapmayı biliyorlar türkleri sevmiyorlar diye dinlememek deliliktir açın spiders ı dinleyin... o zaman banane demeyi ve sevmek yerine dinlemeyi ögrenirsiniz...
-
bence siz önce cerberusu sonra systemi dinleyin...güzelleşin...
siz müzikle mi ilgileniyorsunuz yoksa onların yaptıklarıyla mı
cerberus+10000000000000000000000000000000000000
-
yeettteeeeeeeerrr!!!!!!!
ya nedir bu geyik anlamış değilim millet bıkmadı mı systemin müziğini değilde türklere karşı olan tavırlarını konuşmaktan???acaip derecede baydı artık böyle devam edilcekse en iyisi kapatılsın bu forum!!!!!!!!!!
-
yeettteeeeeeeerrr!!!!!!!
ama bi gerçek varki gerçekten kendini tekrarlayan bi grup system,şarkılardaki trafiğe dikkat ederseniz az çok anlarsınız..ha güzel şarkıları cidden inanılmaz ama gerisi boş bence..siyasi açıdan bakılırsa da ki topic'in açılma sebebi de bu sanırım, adamlar cidden öyle düşünüyorlarsa da bravo..açık açık tepki verebiliyolarsa bravo. keşke bizden de çıksa
-
yeettteeeeeeeerrr!!!!!!!
ben diyorum ki;system dinlenmelidir.politik demeçlerini bi yerden sonra boşvermek gerekir.kesinlikle dünya görüşleri benimle uyuşmuyor.ama müziklerini dinlerken haz alıyorum.bu bi çelişki olmamalı.o zaman elton john da dinlemeyin inbe olduğu için,ya da freddy mercury yi de kınayın..halla halla.....hiç bi sanatçının fikirleri,özel yaşamları dinleyenleri fazla alakadar etmez.biz müziğine bakalım..
-
yeettteeeeeeeerrr!!!!!!!
harbide yeter ya!!!
güzel grup
güzel elemanlar
güzel şarkılar!!
tamam türklere karşı biraz tepkililer ama...
o konserlerinde türkler giremez falan işte onlar yalan.....
lafa dğil müziğe bakalım arkadaşlar!!
laa dilan!! naber kıss?? döndün sonunda diyarbakırdan!!