Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System'le ilgili...

• X-LoMBaRDo • 22 Ocak 2005 15:58 • #448223
    ne kadar türkleri sevmeselerde ülkemizde sürüyle sevenleri var! Ben bizi köpek yerine koyan gruba sevgi göstermem! Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar! Ben albümlerinin alınmasına bile karşıyım! Geçtiğimiz senelerde Slayer turne kapsamında ülkemize geldiklerinde alt grupları System of a down'du! Ve onlar düşman gibi gördükleri ülkemize gelmeyi reddettiler! Daha başka bir şey demiyorum!
  • mkg_4s • 22 Ocak 2005 22:03 • #448250
    düsman varsaydıklarını düsündüklerinde iyi bir düsman ama her duyuldugunda hadi be dedirken müzikleri sayesinde en azından seygıya deger bir gurup.bunların yanında belli bir kitle edinmis ve yasaklı klipleri sayesinde bir kez daha aferini hak ettiklerini düsünüyorum
  • ozgoksel1 • 22 Ocak 2005 22:40 • #448259
    ben o grup türkiyede çalarken bizimkiler gruba domates falan atmış duydum...ama ne kadar yalan doğru ne kadar yalan bilmiyorum...iyi gruptur ama bende orijinal cd.lerini falan almam,t-shirtlerini giymem...fakat dinlenmesi gerek bi grup...derim ben
  • C-None • 22 Ocak 2005 22:41 • #448260
    on onbir tane klasikleşmiş şarkıları dışında müzikal manada kesinlikle hiçbirşey sunmayan bir grup.Türklerle ilgili olan davalarına gelince,o konu tam bir çelişki gibi görünüyo sürekli farklı demeç veriyolar,ortalıkta hep tam tersini iddia eden dedikodular dönüyo.garip yani.Türkiye'ye gelip bir konser vermelerini ve sonucunu görmek isterdim
  • tweeder • 23 Ocak 2005 19:35 • #448348
    sen P.L.U.C.K. adlı şarkıyı dinle ondan sonra bak bakalım hangi şarkı türklere yazılmış ama çok haklısın o albümde genocide olayı çok abartılmış. resmen tüm albüme malzeme olmuş...
  • cc_baran • 23 Ocak 2005 19:48 • #448349
    yaw adamlar siyasi bir grup,inandıkları yol uğruna çalmak için sahnedeler,haklı ya da haksız bir davanın bayraktarlığını yapan sanatçıya karşı duracak tek şey aynı yolu kullanmaktır. beğeniyorsanız ama davalarını kınadığınız için dinlemiyorsanız yanlış yapıyorsunuz.
  • tweeder • 23 Ocak 2005 19:51 • #448350
    kim ne derse desin çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çokçok iyi müzik yapıyolar ör:spiders,chop suey,atwa,mind,pluck,ddevil,forest,prison song,toxicity,psycho,aerials... kısaca tüm şarkıları dinlemeye değer...
  • gLoOmy_ • 23 Ocak 2005 20:30 • #448352
    gereksiz milliyetçiliğin ne anlamı var?sen grubu seviyomusun,dinliyomusun gerisi hiç de önemli değil..umrumda da değil adamların düşünceleri,sen burda ermenilerin a.q. desen kaç yazar demesen kaç yazar?!
    bunların boşwerin sadece SOAD dinleyin!!!eyvallah
  • cc_baran • 23 Ocak 2005 20:42 • #448353
    gLoOmy_
    23 Ocak 2005 Pazar / 20:30
    gereksiz milliyetçiliğin ne anlamı var?sen grubu seviyomusun,dinliyomusun gerisi hiç de önemli değil..umrumda da değil adamların düşünceleri,sen burda ermenilerin a.q. desen kaç yazar demesen kaç yazar?!
    bunların boşwerin sadece SOAD dinleyin!!!eyvallah

+ 100000000.......
  • nesya833 • 23 Ocak 2005 21:18 • #448357
    soad-roulette..müthiş acoustic..
    herkese hediyem olsun bu şarkı ((: