-
Ne diyim abi hep ayn1 seyler ben de seviyorum müziklerini ama t-shirt lerini giymem. Çogu kisi böyle düsünüyor. Çogu kisi de boykot ediyor. System Of A Down hep tart1s1lan ve tart1s1lacak bir grup olacak... Onlar1n bu Türk düsmanl1g1 bir reklam oluyor ve gördügünüz gibi bizde burda S.O.A.D '1n reklam1n1 yap1yoruz. ( Reklam1n iyisi kötüsü olmaz ) Bende sevenlerden biri oldugum için bu ankette olmam daha dogal fakat sevmeyenlerin bu reklam1n bir üyesi olmas1ndan hoslanmayacag1n1 düsünerek onlar1n yorum yapmmamas1n1 isterdim. ( Saçmalamad1m san1r1m bakiim yok yok iyi oldu )
-
YA SEV YA TERK ET ANCAK BUKADAR İYİ ACIKLANABILIRDI;-)
-
systemi dinlerim bana uyar...Pogo yapılabilen herşeyi dinlerim arkadaş ama FAN muhabbeti 15 yaşında kaldı Soad fanı adlı arkadaş araya girip sürekli Beyinsizler falan diye hakaret etmiş biladewr sen daha Soadı duymamışken ben abimle KAPTANHUK(anti english)ta Pentegram dinliyordum sakın burada birilerini ezmeye kalkışma Soadın şurada vakti nedir?Bu albümlerinden önce tanınıyorlarmıydı ben de önceki albümleride var içler acısı son albüm özellikle choup s.......YA DUA etsinler...Belirtmek istediğim bu forumda birilerini ezersen EZERİM haddini bil!!!!!!!!
-
system dinlerim...cünkü süper müzik yapıyolar..ayrıca konser girişlerine türkler ve köpekler giremez diye yazıyolar diye bi yalan dönüyo sürekli..bu konu hakkında elinde kanıt olan var mı??
-
bu tekerleme gibi şarkılar yazan grubun neresini övüyosunuz anlamadım. eğer sağlam metal rifleri arıyosanız gidin metallica dinleyin, sade melodiler arıyosanız ne biliym gidin bon jovi falan dinleyin. Ayrıca bu garaj aleminde bi blues dinleyene rastlamadım. Blues u nie kimse dinlemiyo gitar kültürünün kralı var bee.
Soad dediğimiz grup ermeni. Ermenilerden bahsediyoruz. Bizim ipimizi ermenilerin eline verseler bi saniye düşünmezler bile çekiverirler. Aynı şeyleri şüphem yok ki soad ın elemanları da yapar. bana göre müzikleri saçma ama zevkler ve renkler tartışılmaz düşüncesinden şunu demek istiyorum: ya müzikleri güzel olabilir ama her güzel şeyi yapmak zorundamısınız? Bana göre güzel gelen diğerine zarar verebilir. Adamlar güzel müzik (size göre)yapıyo ama sonuçta bi nefret söz konusu.(size göre)bu güzel müziğide dinlemeyin vatanınız için. İnanın çok şey kaybetmezsiniz...
-
adamın sesi güzel
-
Sokaktan geçen adamında sesi güzel. Bence bi tek sese bakma
-
bence back vokal yapan gitarist daron malakianın sesi daha güzel
soad baba grup çok güzel müzik yapıyolar bence ama Türkiye hakkındaki tavırları yüzünden biraz soğudum
yani gidip beleş mp3ünü indirir dinlerim ama orjinal albümünü almam
bu arada roulette i bi dinleyin
-
valla faşist arkadaşlar böyle olur genelde. faşo diyip geçeceksin, onları da bir ayrı seveceksin. her tarafta olur bi faşo, aman faşist düşmanıyım derken ayrı bi faşist olmayalım da. napsın garipler, öyle atıyorlar streslerini, iman olmadan kan dökülmezmiş
-
müzikal açıdan bi sorun yok!!sonuna kadar dinlerim ama biraz derine indiğimde sözler tamamen türklerle ilgili!!zaten bi ara take a friend to the ararat kampanyası vardı.özellikle bahsediyorlar!!film zaten anti-türk!!neden oldu!!!!!reklam odu-kaset satıldı-ünlü olundu!!!gerisi rivayet---inanmayın arkadashlar-- tamamen politik ben müziğe önem veririm!!ama sound'u muhteşem!!!!!görüshlerine katılma sen müzikal olarak dinle kulağında bulunsun!!!değisik tatlar olsun!!!!!!!!!!!!!!